Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ03783
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás keretében indított tizenhatodik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2014. július 23.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ03783

Ajánlattételi határidő: 2014. július 15 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2014. október 09-10.; 2. részajánlati kör: 2014. augusztus 28-29.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE TÁMOP-4.2.2.C-11/1/KONV-2012-0010 projektiroda részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Szeged Workshop on Discrete Structures”
  • Időpont: 2014. október 09-10.
  • 2014. október 9-én 13:00 órától és 2014. október 10-én 13:00 órától 1-1 db (mindösszesen: 2 db) svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 40 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezések idejére legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: Interaktív Természetismeretei Tudástár, SZTE JGYPK - Szeged, Boldogasszony sgt. 6.
  • Meleg állófogadások: A két állófogadásnak minden főételben, és desszertben különböznie kell. *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Marketing Oktatók Konferenciája”
  • Időpont: 2014. augusztus 28-29.
  • 2014. augusztus 28-án 15:10 órától és 2014. augusztus 29-én 11:40 órától 1-1 db (mindösszesen: 2 db) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 90 fő részére
  • 2014. augusztus 28-án 12:00 órától és 2014. augusztus 29-én 13:00 órától 1-1 db (mindösszesen: 2 db) svédasztalos ebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 90 fő részére
  • 2014. augusztus 28-án 19:30 órától 1 db svédasztalos vacsora lebonyolítása tervezetten 80 fő részére
  • Helyszín:

2014. augusztus 28.:

- Svédasztalos ebéd: SZTE Rektori Hivatal Aula – Szeged, Dugonics tér 13.

- Kávészünet: SZTE GTK Főépület Aula – Szeged, Kálvária sgt. 1.

- Svédasztalos vacsora: Ásotthalmon, Majoros Tanyán – 6783 Ásotthalom, VII Ker. Tanya 1012/1

2014. augusztus 29.:

- Kávészünet és Svédasztalos ebéd: SZTE GTK Főépület Aula – Szeged, Kálvária sgt. 1.

- Vállalkozónak az étkezések alatt legalább 5 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.

  • Kávészünetek: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (zserbó; mini linzer; mini rétes); *5 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (sajtos szál; sajtroló; magvas csavart sütemény); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé hozzá való cukor, tejszín, csészében (nem műanyag pohárban); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,5 l/fő üdítő (Coca Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, Min. 25%-os rostos narancs és őszibarack). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos ebédek: A két ebédnek minden főételben, levesben és desszertben különböznie kell. *legalább 2 fajta leves; *legalább 4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell natúr szárnyas ételt tejszínes mártással, sertésből készült töltött húst rántva; valamint vegetáriánus főtt ételt); *köretek (rizs, burgonya, grill zöldség); *legalább 3 féle saláta (tartalmaznia kell franciasalátát, és görög salátát); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, cukorral; *legalább 2 fajta desszert (tartalmaznia kell somlói galuskát, vagy gundel palacsintát); *0,5 l üdítő/fő (Coca Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, Min. 25%-os rostos narancs és őszibarack); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
  • Svédasztalos vacsora: Minden főételben és levesben különböznie kell a svédasztalos ebédektől. *legalább 2 fajta leves (az egyik hideg gyümölcsleves); *marhapörkölt galuskával és főtt burgonyával; *legalább 4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell natúr szárnyas ételt, sertésből készült töltött húst rántva; valamint vegetáriánus főtt ételt, és rántott zöldségeket); *legalább 3 fajta köret (rizs, burgonya, grill zöldség); *legalább 3 féle saláta (tartalmaznia kell franciasalátát, görög salátát); *savanyúság (káposzta, uborka); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, cukorral; *1 liter üdítő/fő (Coca Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, Min. 25%-os rostos narancs és őszibarack); *1 liter ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindkét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 6 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati forrás:

  • 1. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.2.C-11/1/KONV-2012-0010, „Szuperszámítógép, a nemzeti virtuális laboratórium” projekt.


Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 140 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 744 000,-Ft+ÁFA