Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ03765
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Oktatáselméleti Kutatócsoport részére, „SAILS projektet bemutató kisfilm elkészítése”
2014. július 18.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ03765

Ajánlattételi határidő: 2014. július 23 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2014. július 28-tól 2014. augusztus 25-ig.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE Oktatáselméleti Kutatócsoport részére, SAILS projektet bemutató kisfilm elkészítése, az alábbiak szerint:

  • A SAILS projektet bemutató videofelvételek, interjúk készítése, vágása, szerkesztése, utómunkái.
  • Az utómunkák tartalmazzák az angol és magyar nyelvű interjúk elővágását, szövegírást, annak angol nyelvű fordítását és nyelvi ellenőrzését, szkriptelést, a film végleges vágását, javítását és feliratozását, valamint az angol és magyar nyelvű hangalámondását.
  • A kisfilm rögzítése két helyszínen történik, angol és magyar változatban. Tartalmaznia kell interjúkat a projekt résztvevőivel, mind magyar, mind angol nyelven.
  • Az angol nyelvű kisfilmet magyar feliratozással, a magyar nyelvű kisfilmet angol feliratozással kell elkészíteni.
  • Vállalkozó köteles a kész kisfilmeket (angol és magyar nyelvű), legkésőbb 2014. augusztus 25-ig DVD-n átadni Megrendelő részére.
  • A feladat ellátásához az ajánlattevőnek kell biztosítania minden technikai feltételt (mikroport, kép és hangrögzítő berendezés, utómunkához szükséges technikai berendezések).
  • Készítendő kisfilmek főbb paraméterei:
    • Formátum: .mpg és .vob
    • Videó hossza: 2*12 perc (mind angol, mind magyar nyelven)
    • Minőségi feltétel: 1080p HD (Full HD) minőség
  • A SAILS pályázat rövid ismertetése: Mérési Stratégiák a természettudományok kutatás-alapú tanulásához (Strategies for Assessment of Inquiry Learning in Science, röviden SAILS) pályázat egy FP7-es (Seventh Framework Programme) Európai Unió által finanszírozott projekt, amely 2012. január 1-jén indult. A pályázat célja, hogy Európa-szerte segítse a pedagógusokat a 12-18 éves tanulók kutatás-alapú természettudományos oktatásának elsajátításában.
  • SAILS honlap:

 

Pályázati forrás: 289085, „SAILS (Strategies for Assessment of Inquiry Learning in Science)” projekt.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ajánlatot a teljes szolgáltatásra mindösszesen nettó Ft + Áfa formában kérjük megadni. Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatással kapcsolatosan felmerülő költségre.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot legalább 2 db (1 db angol és 1 db magyar nyelvű) kisfilm elkészítéséről, melyek értéke egyenként bruttó 250.000,- Ft-ot meghaladó összegű volt, és 3D grafikával és animációval készültek.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

Fizetési feltételek: Vállalkozó a szolgáltatás díjáról teljesítésigazolást követően 1 db számla benyújtására jogosult, melyet a SZTE a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Molnár Katalin, irodavezető SZTE BTK Neveléstudományi Intézet, tel: +36 (62) 544-356, +36 (62) 544-000/4356

email: katalin.molnar@edpsy.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Csepregi János e.v.
Nyertes ajánlati ár: 400 000,-Ft+ÁFA