Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ03625
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „SZTE TTIK Bolyai Intézet részére menüs étkeztetés”
2014. június 20.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ03625

Ajánlattételi határidő: 2014. június 25 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2014. június 30., 2014. július 01., 2014. július 02.

A beszerzés rövid ismertetője:
  • Időpontok:

- 2014. június 30. (13:00-14:00 óráig)

- 2014. július 01. (13:00-14:00 óráig)

- 2014. július 02. (12:30-13:30 óráig)

  • Létszám:

- 2014. június 30-án: tervezetten 90 fő

- 2014. július 01-én: tervezetten 90 fő

- 2014. július 02-án: tervezetten 120 fő

  • Menüebéd helyszíne: SZTE TTIK Bolyai Intézetétől (Szeged, Aradi vértanúk tere 1.) gyalogos megközelítéssel maximum 500 m-es körzetben lévő, a feltüntetett létszám befogadására alkalmas étterem (a megadott létszám menüztetése maximum 2 turnusban is megoldható), melyet az Ajánlattevőnek kell biztosítania. Figyelem! Ajánlattevő az általa biztosított helyszínért bérleti díjat nem számíthat fel.
  • Menüebéd:

- 2014. június 30-án: *Csontleves tésztával; *Borsos tokány galuskával; *5 dl ásványvíz/fő (szénsavas és mentes)

- 2014. július 01-én: *Szárnyasragu leves; *Bolognai makaróni; *5 dl ásványvíz/fő (szénsavas és mentes)

- 2014. július 02-án: *Gyümölcsleves (vegyes gyümölcsből); *Rántott sertésszelet, petrezselymes újburgonya, savanyúság; *5 dl ásványvíz/fő (szénsavas és mentes)



Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi táblázat kitöltésével kérjük megadni:

 

 

Ajánlati ár

Menü díja (nettó Ft/fő/alkalom):

 

Mindösszesen (nettó Ft/terv. 300 fő/3 nap):

 

Áfa

 

Mindösszesen (bruttó Ft/terv. 300 fő/3 nap):

 

 

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő költségekre, beleértve a helyszín-biztosítás, tálalás és felszolgálás költségét is.

A résztvevők számai (első nap: 90 fő, második nap: 90 fő, harmadik nap: 120 fő) tervezett létszámok, melyek változhatnak. Megrendelő a résztvevők pontos létszámát legkésőbb 2014. június 27-ig jelzi a nyertes Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységár alapján a tényleges létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a tényleges létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárás:

  • Ajánlattevő adja meg az étterem nevét, címét, elérhetőségét, ahol a menüebédet biztosítja. Figyelem! Ajánlatkérő ellenőrizni fogja a megjelölt étterem SZTE TTIK Bolyai Intézetétől (Szeged, Aradi vértanúk tere 1.) való távolságát. Ajánlatkérő az épülettől gyalogos megközelítéssel maximum 500 m-es körzeten kívül eső éttermet megjelölő Ajánlattevő(k) ajánlatát érvénytelennek nyilvánítja, és nem veszi figyelembe az értékelés során!


Fizetési mód: A szolgáltatás díja teljesítésigazolást követően, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Körmöczyné Bozsó Andrea, gazdasági vezető SZTE TTIK Matematikai Tanszékcsoport - Bolyai Intézet, tel: +36 (62) 544-698, +36 (62) 544-000/4698

email: bozsoa@math.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft. (Diáktanya Étterem), 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 195 000,-Ft+ÁFA