Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ03544
Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „Eseti megrendelés alapján a SZTE munkavállalói részére munkahelyi elsősegélynyújtó képzés min. 10 órás elméleti és gyakorlati oktatással”
2014. május 30.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ03544

Ajánlattételi határidő: 2014. június 12 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződéskötés időpontjától számított határozatlan ideig.

A beszerzés rövid ismertetője:

Eseti megrendelés alapján a SZTE munkavállalói részére munkahelyi elsősegélynyújtó képzés min. 10 órás elméleti és gyakorlati oktatással, az alábbiak szerint:

  • Az 1993. évi XCIII. évi Munkavédelmi törvény 46.§ előírása, valamint a SZTE Munkavédelmi Szabályzatának előírása alapján a munkahelyen- jellegének, elhelyezkedésének, a veszélyforrásoknak, a munkavállalók létszámának, a munka szervezésének megfelelően- biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeit.
  • 3/2002.(II.8.) SzCsM-EüM együttes rendelet a munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről. 20.§ (1) Minden munkahelyen és műszakban a tevékenység és a munkafolyamatok veszélyességétől, illetve az ott dolgozók számától függően kialakított elsősegélynyújtó felszerelést vagy mentődobozt és a munkavállalók közül kiképzett, elsősegélynyújtásra kijelölt személy jelenlétét kell biztosítani. A rendelkezés alapján, a SZTE munkahelyein a munkavégzés időtartama alatt biztosítani kell munkahelyi elsősegélynyújtási ismeretekkel rendelkező, megbízott személyek jelenlétét, elérhetőségét.
  • A képzés célja: olyan elméleti és gyakorlati ismeretek megismerése, amelyek ismeretében a képzésen részt vett munkavállalók munkahelyi elsősegélynyújtói feladatokkal megbízhatók és szükség esetén szakszerűen és eredményesen tudnak elsősegélyt nyújtani.
  • Oktatással érintett tervezett éves keret létszám: 20 fő
  • Az egyes megrendelt képzéseken résztvevők tervezett száma 5 fő
  • Teljesítés követelménye: a munkahelyi elsősegélynyújtó képzésen a hivatkozott jogszabályi előírásoknak megfelelő elméleti és gyakorlati elsősegélynyújtási ismeretek oktatása, a képzésen résztvevő és az ismereteket elsajátító személyek részére a képzés sikeres elvégzéséről névre szóló igazolás kiállítása.
  • A képzés megnevezése: alapfokú üzemi elsősegélynyújtás (50020 Egészségügyi képesítések). A képzésen oktatási tematika alapján elméleti és gyakorlati ismeretek oktatása.
  • A képzés helyszíne: Szegeden az Ajánlattevővel egyeztetett, a képzés megtartására alkalmas helyszínen, vagy a Szegedi Tudományegyetem a képzés megtartására alkalmas létesítményében.

 

A megadott oktatással érintett tervezett éves keret létszám az Ajánlattételi felhívás megjelenését megelőző 1 éves időszak alapján került meghatározásra.

A szerződéses időszak alatt a ténylegesen oktatással érintett keret létszám előre nem tervezhető, ezért Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a megadott tervezett éves keret létszámtól eltérő létszám részére fog elsősegélynyújtó képzést ténylegesen megrendelni a szerződéses időszak alatt.

 

Megrendelő jogosult a szerződést indoklás nélkül 30 napos felmondási határidővel felmondani.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

 

 

Ajánlati ár
(nettó Ft)

Ajánlati ár
(bruttó Ft)

Elsősegélynyújtó tanfolyam díja/fő:

 

 

 

Ajánlatkérő az 1 fő képzésére megadott bruttó díjakat fogja értékelni a bírálat során.

Ajánlatkérő egyéb költségtérítést nem nyújt Ajánlattevő részére az 1 főre magadott díjnak fedezetet kell nyújtania minden a képzéssel kapcsolatosan felmerülő költségre.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő legyen jogosult a munkahelyi elsősegélynyújtó képzés megtartására és a képzésen résztvevők részére az oktatásról igazolás kiállítására.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy jogosult a munkahelyi elsősegélynyújtó képzés megtartására és annak igazolására.

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás megjelentetését megelőző 24 hónap során, minimum 5 db különböző szervezet számára nyújtott munkahelyi elsősegélynyújtó képzésről, melyet az 5 db képzést tekintve mindösszesen 50 fő részére teljesített.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá a képzésen résztvevők létszámát.

  • Ajánlattevő feladata az elméleti és gyakorlati képzéshez szükséges felszerelések, a képzésen résztvevők részére jegyzetek, oktatási anyagok biztosítása.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik a képzéshez szükséges felszerelésekkel, ill. biztosítja a képzésen résztvevők számára a szükséges jegyzeteket, oktatási anyagokat.

  • Ajánlattevő teljesítésbe bevonni kívánt munkahelyi elsősegélynyújtó képzést végző szakembere(i) rendelkezzen(ek) minimum 3 év szakmai gyakorlattal a képzések megtartásában és a képzés megtartásához szükséges szakmai képesítéssel.

Igazolási mód: Ajánlattevő mutassa be a teljesítésbe bevonni kívánt munkahelyi elsősegélynyújtó képzést végző szakembere(i)t önéletrajzuk és szakmai képesítésüket igazoló dokumentumuk másolata csatolásával. Figyelem! Az önéletrajzból egyértelműen ki kell derülnie a munkahelyi elsősegélynyújtó képzések megtartásában szerzett 3 éves gyakorlatnak.

Fizetési feltételek: Vállalkozó a szerződéses időszak alatt, minden megrendelt képzésről, teljesítésigazolást követően 1 db számla benyújtására jogosult, a képzésen résztvevők száma szerint az 1 főre megadott elsősegélynyújtó tanfolyam díja alapján, melyet megrendelő a számla kézhezvételét követő 60 napon belül átutalással teljesít. Felek kötelesek az egyes megrendelt képzéseken résztvevők pontos létszámát a teljesítésigazolásban rögzíteni.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Motyovszki Katalin, irodavezető-helyettes SZTE GMF Védelmi Iroda, tel: +36 (62) 546-400, +36 (62) 544-000/6400

email: motyovszki.katalin@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezete, 6721 Szeged, Bárka u. 6/b.
Nyertes ajánlati ár: 405 000,-Ft+ÁFA