2014. április 29.
Ajánlat sorszáma:
SZTE/2014/PSZ03380
Ajánlattételi határidő: 2014. április 18 10:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2014. április 24.; 2. részajánlati kör: 2014. május 29.; 3. részajánlati kör: 2014. április 24.; 4. részajánlati kör: 2014. április 29.; 5. részajánlati kör: 2014. május 22.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
- Rendezvény: „Ünnepi kötet átadása”
- Időpont: 2014. április 24. tervezetten 12:30-tól
- 2014. április 24-én 1 db svédasztalos állófogadás, tervezetten 45 fő részére
- Vállalkozónak az étkezés alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
- Helyszín: SZTE-ÁJTK épület 3. emelet, Kari Társalgó - Szeged, Tisza Lajos krt. 54.
-
Állófogadás: *2 féle hideg saláták: majonézes krumpli saláta, görög saláta; *3 féle meleg főétel: rántott sertésszelet, szezámmagos rántott csirkemell, rántott sajt; köret: párolt rizs; *kenyér; *desszert: meggyes és mákos rétes; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor/édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz/fő (szénsavas és mentes); *1 dl/fő pezsgő (Törley, alkoholos és alkoholmentes vegyesen). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
- Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
- Időpont: 2014. 05. 29. tervezetten 13:00-14:30-ig
- 2014. 05. 29-én 1 db svédasztalos meleg állófogadás tervezetten 30 fő részére
- Vállalkozónak a fogadás alatt legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
- Helyszín: SZTE-ÁJTK épület 106. tanterem - Szeged, Tisza Lajos krt. 54.
-
Svédasztalos meleg állófogadás: *2 féle meleg főétel: kemencés csülökfalatok grillezett zöldségekkel (gomba, cukkini, paprika, paradicsom, lilahagyma), aszalt gyümölccsel mascarponéval töltött rántott jércemell; *köretek: steak burgonya, tavaszi rizs; *saláták: friss zöldsaláta mix joghurtos öntettel, csemege uborka; *desszert: tiramisu
- Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
3. részajánlati kör:
- Rendezvény: „Tehetséggondozó TDK”
- Időpont: 2014. április 24. tervezetten 13 órától
- 2014. 04. 24-én 1 db svédasztalos szendvicsebéd tervezetten 20 fő részére
- Vállalkozónak a szükséges számú személyzetet kell biztosítania.
- Helyszín: SZTE BTK Francia Nyelvi és Irodalmi Tanszék II. emelet tanári szoba – Szeged, Egyetem u. 2.
-
Szendvicsebéd: *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *0,5 l ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
4. részajánlati kör:
- Rendezvény: „Projektnyitó rendezvény – MENTOR(h)ÁLÓ 2.0 PROGRAM”
- Időpont: 2014. április 29.
-
2014. április 29-én 10.30 órától 1 db kávészünet lebonyolítása tervezetten 65 fő részére
-
2014. április 29-én 12.30 órától 1 db svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 100 fő részére
- Vállalkozónak az étkezés/kávészünet alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
- Helyszín: SZTE JGYPK Díszterem - Szeged, Boldogasszony sgt. 4-6.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; mini isler, mézes); *10 dkg/fő pogácsa – nem zacskós (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta/orosz hússaláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl. zserbó, mini isler, mézes); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Ajánlattevő köteles a kávészünetet/étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
5. részajánlati kör:
- Rendezvény: „A kábítószerek veszélyei pályázat díjkiosztó”
- Időpont: 2014. május 22.
- 2014. május 22-én 15 órától svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 40 fő részére
- Vállalkozónak az étkezés alatt legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
- Helyszín: SZTE GYTK épület - 6720 Szeged Eötvös u. 6.
-
Szendvicsebéd: *7 dkg/fő vegyes sós sütemény (sajtos és tepertős pogácsa, stangli); *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, görög saláta); *4 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *7 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *0,5 l ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi Cola, narancs) üvegpoharas adagolással.
- Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind az 5 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 6 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
3. részajánlati kör: NTP-TDK-13, „Az Országos Tudományos Diákköri Tanács által elismert TDK műhelyek támogatása”
4. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.2.B.2-13/1-2013-0008, „Mentor(h)áló 2.0 Program”
5. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0035, „Tudományos eredmények elismerése és disszeminációja a Szegedi Tudományegyetemen”
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat
vagy borítékban juttassák el,
vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető
ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 85 500,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 46 500,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 17 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 142 500,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Stefánia Catering Kft., 6771 Szeged, Makai út 164.
Nyertes ajánlati ár: 44 000,-Ft+ÁFA