Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ03364

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE DNT részére (6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 113.) Gyógyszerjelölt molekulák hatásának követése in vitro sejttenyészetek (neuronális sejtvonalak) stresszfehérje-indukciós paramétereinek és a toxicitás párhuzamos automatizált mérésével.
2014. április 24.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ03364

Ajánlattételi határidő: 2014. május 05 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: a szerződés aláírásától számított 60 naptári nap

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE DNT részére (6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 113.) Gyógyszerjelölt molekulák hatásának követése in vitro sejttenyészetek (neuronális sejtvonalak) stresszfehérje-indukciós paramétereinek és a toxicitás párhuzamos automatizált mérésével.


Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

További információk:

SZTE DNT részére (6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 113.) Gyógyszerjelölt molekulák hatásának követése in vitro sejttenyészetek (neuronális sejtvonalak) stresszfehérje-indukciós paramétereinek és a toxicitás párhuzamos automatizált mérésével.

  • 20 db gyógyszerjelölt molekula stressz választ módosító hatásának követése in vitro neuronális sejtvonalon (SHSY5Y) a HS P27, HSP60, HSP70, HSP90 stresszfehérjék génjei expressziójának (promoter probing) és a molekulák toxicitásának egyidejű meghatározásával 3-3 koncentrációban.
  • A megbízó bevonásával kiválasztott legaktívabb 3 molekula esetén (3 koncentrációban) a HSP27, HSP60, HSP70, HSP90 stresszfehérjék szintjének meghatározása specifikus ellenanyagok felhasználásával a vizsgált három dózisban Western blot technikával.
  • Részletes kutatási jelentés készítése

 

Ajánlattevő adja meg az alábbi egységárat:

1.) 1 db Gyógyszerjelölt molekulák hatásának követése in vitro sejttenyészetek (neuronális sejtvonalak) stresszfehérje-indukciós paramétereinek és a toxicitás párhuzamos automatizált mérésével. ………………… bruttó Ft/db

 

Alkalmassági feltételek:

 

1.) Ajánlattevő rendelkezzen tapasztalattal in vitro sejttenyészetek fehérje és toxicitás paramétereinek mérésével.

2.) Ajánlattevő rendelkezzen minimum PhD fokozatú kutatóval.

 

Igazolás módja:

 

1.) Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban igazolja tapasztalatát in vitro sejttenyészetek fehérje és toxicitás paramétereinek mérésében

2.) Ajánlattevő csatolja a PhD fokozatú kutatójának doktori oklevelét.

 

Szállítási cím:

SZTE DNT

(6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 113.)

 

A projekt száma: TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0052

A projekt címe, megnevezése: „Demencia, neurodegeneratív megbetegedések: korai felismerés, patomechanizmus, új terápiás támadáspontok identifikálása”

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

 

 

Ajánlati ár (nettó Ft)

Ajánlati ár

(bruttó Ft)

1.) 1 db Gyógyszerjelölt molekulák hatásának követése in vitro sejttenyészetek (neuronális sejtvonalak) stresszfehérje-indukciós paramétereinek és a toxicitás párhuzamos automatizált mérésével.

 

 

 

Mindösszesen :

 

 

 

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania a szolgáltatással kapcsolatban felmerülő költségekre, a helyszínre történő kiszállítás költségét is.

 

Számlázási cím: Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Fizetési mód: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, banki átutalással, az Intézet által igazolt teljesítést követően.


A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik. (A Szegedi Tudományegyetem 1/2011.(VII.1.)sz. Rektori Utasítás- A Szegedi Tudományegyetem, mint megbízó által pályázati finanszírozású projektek terhére adott kutatás-fejlesztési megrendelések szabályozására.)

 

Az eljárásban nem lehet ajánlattevő, alvállalkozó aki:

a.)Végelszámolás alatt áll, vagy vonatkozásában csődeljárás elrendeléséről szóló bírósági végzést közzétettek, vagy az ellene indított felszámolási eljárást jogerősen elrendelték.

b.)Olyan gazdálkodó szervezet, amelynek tagja, vagy vezető tisztségviselője gazdasági, illetőleg szakmai tevékenységével kapcsolatban jogerős bírósági ítéletben megállapított bűncselekményt követett el, amíg a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól nem mentesült; illetőleg olyan gazdálkodó szervezet, amelynek tevékenységét a jogi személlyel szemben alkalmazható büntetőjogi intézkedésekről szóló 2001. évi CIV. törvény 5.§-a (2) bekezdésének b.) illetőleg g.)pontja alapján a bíróság jogerős ítéletében korlátozta, az eltiltás ideje alatt, illetőleg ha az ajánlattevő tevékenységét más bíróság hasonló okból és módon jogerősen korlátozta.

c.) A közbeszerzési eljárásokban való részvételtől jogerősen eltiltásra került, az eltiltás ideje alatt.

d.) Egy évnél régebben lejárt adó-, vámfizetési vagy társadalombiztosítási járulékfizetési kötelezettségének nem tett eleget, kivéve, ha megfizetésére halasztást kapott.

e.) Korábbi- három évnél régebben lezárult-közbeszerzési és egyéb pályázati eljárásban hamis adatot szolgáltatott és ezért az eljárásból kizárták, illetőleg a hamis adat szolgáltatását jogerősen megállapították, a jogerősen megállapított időtartam végéig.

 


Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: papp csaba, projektmenedzser SZTE DNT, tel: 06-62/546-825

email: papp.csaba@med.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Lipid Art Kft.
Nyertes ajánlati ár: 4 800 000,-Ft+ÁFA