Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ03337
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás keretében indított második 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2014. április 15.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ03337

Ajánlattételi határidő: 2014. április 01 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2014. 04. 8-12.; 2. részajánlati kör: 2014. 05. 27- 29.; 3. részajánlati kör: 2014. 05. 06.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

  • Rendezvény: „A 2014. évi SZTE ÁOK, FOK, GYTK, ETSZK Tudományos Diákköri Konferencia”
  • Időpont: 2014. április 8-12.
  • 2014. április 8-11-ig: 6 db kávészünet, alkalmanként tervezetten 200 fő részére

2014. április 12-én: 1 db svédasztalos hideg állófogadás tervezetten 250 fő részére

  • 2014. április 8-12-én: mindösszesen 6 db kávészünet, és 1 db svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása.
  • Vállalkozónak a kávészünetek alatt legalább 2 fő, a fogadás alatt legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
  • Helyszín: SZTE ÁOK Nagy Oktatási Épület - 6720 Szeged, Dóm tér 13.
  • Kávészünet: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Hideg állófogadás: *hideg saláták (3 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak (csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt); *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó; mini linzer; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (sajtos falatkák, csavart mini masnik, stangli, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles a kávészüneteket és az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

  • Rendezvény: „AFL 2014 nemzetközi konferencia”
  • Időpont: 2014. 05. 27- 29.
  • 2014. 05. 27-én: délelőtt és délután 1-1 db (összesen 2 db) kávészünet, és 19 órától 1 db svédasztalos meleg állófogadás alkalmanként tervezetten 40 fő részére

2014. 05. 28-án: délelőtt és délután 1-1 db (összesen 2 db) kávészünet alkalmanként tervezetten 40 fő részére

2014. 05. 29-én: délelőtt és délután 1-1 db (összesen 2 db) kávészünet alkalmanként tervezetten 40 fő részére

  • 2014. május 27-29-én: mindösszesen 6 db kávészünet, és 1 db svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása.
  • Vállalkozónak a kávészünetek alatt legalább 1 fő, a fogadás alatt legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
  • Helyszín: Szent-Györgyi Albert Agóra - 6722 Szeged Kálvária sugárút 23.
  • Kávészünet: *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (zserbó; mini linzer; fornetti); *5 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos) automata kávéfőző gépből önkiszolgálással, tejszínnel; *Vegyesen: 0,3 l/fő earl grey tea; és 0,3 l/fő rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú; és 0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) automata kávéfőző gépből önkiszolgálással, tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); .*0.2 l/fő pezsgő (Törley, vagy BB); *0.2 l/fő minőségi fehérbor; 0.2 l/fő minőségi vörösbor; *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles a kávészüneteket és az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
  • Ajánlattevőnek biztosítania kell térítésmentesen 10 db könyöklőt a kávészünetek és étkezés idejére.

 

3. részajánlati kör:

  • Rendezvény: „Sansz nap (esélyegyenlőségi hét keretében)”
  • Időpont: 2014. 05. 06.
  • 2014. 05. 06-án: 12 órától 1 db kávészünet, és 1 db svédasztalos szendvicsebéd alkalmanként tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünet és az étkezés alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, földszinti tárgyaló – Szeged, Dugonics tér 13.
  • Kávészünet: *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (zserbó; mini linzer; fornetti); *5 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles a kávészünetet és az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 6 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

1. részajánlati kör: NTP-FTK-M-13-001, „Felsőoktatási tehetséggondozó konferenciák és versenyek megszervezésének támogatása”

3. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: 1. és 2. részajánlati kör: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.; 3. részajánlati kör: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 986 000,-Ft+ÁFA