Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ03229

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem Öthalmi Diáklakások (6728 Szeged, Budapesti út. 5. sz.) alatti 43. és 44. sz. Épületeinek környezetében levő 19 db juharfa gallyazása, nyesése és 1 db juharfa lombozatának az ifjítása a keletkezett gallyak elszállítása nélkül.
2014. március 19.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ03229

Ajánlattételi határidő: 2014. március 31 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: megrendeléstől számított 15 munkanapon belül.

A beszerzés rövid ismertetője:

A Szegedi Tudományegyetem Öthalmi Diáklakások (6728 Szeged, Budapesti út. 5. sz. ) alatti Épületeinek környezetében levő 19 db juharfa gallyazása és 1 db juharfa lombozatának az ifjítása a keletkezett gallyak elszállítása nélkül.


Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

További információk:

A száradékolt faanyagot rendezett formában kérjük összerakni.

 

Kosaras autóval kell a munkálatokat elvégezni, mert vannak villamos vezetékek, és magasak a fák.

A fák nyeséséhez, gallyazásához szükséges engedélyek alapdokumentumainak beszerzése a nyertes Ajánlattevő feladata.

 

A munkavégzés során Ajánlattevőnek garanciát kell vállalnia, hogy nem tesz kárt az épületekben, kerítésekben. Amennyiben kárt okoz a helyreállítás költségét köteles viselni.

Az ajánlatnak tételesen tartalmaznia kell az egyes fák gallyazásának költségét és összesítve is tartalmaznia kell a bruttó vállalási díjat. A Vállalási díjnak fedezetet kell nyújtania Ajánlattevő valamennyi költségére, kiszállás, száradékolás, gallyazás, biztonsági bevédések, garancia vállalás költsége, szükség esetén eljárás a hatóság felé engedélyezésre, esetleges bírság, stb.

Az ajánlatnak tartalmaznia kell az Ajánlattevő fagallyazási tevékenységére vonatkozó felelősségbiztosításának kötvény másolatát, melynek fedezetet kell nyújtania az esetlegesen bekövetkező bárminemű kár megtérítésére, e nélkül az ajánlat érvénytelen.

 

Amennyiben a fenti időpontig megkapott megrendelő birtokában nyertes Ajánlattevő nem végzi el határidőre a munkát, naptári naponként 20 ezer forint késedelmi kötbért köteles fizetni, mely levonásra kerül a bruttó vállalkozói díjból.

 

A fák a SZTE Öthalmi Diáklakások (6720 Szeged, Budapesti út 5.) szám alatti Épület területén tekinthető meg helyszíni bejárás alkalmával.

 

Helyszíni bejárás időpontja: 2014. 03. 20. 14 óra. Találkozás a porta előtt.

 

Az ajánlat érvénytelen, amennyiben nem vett részt a helyszíni bejáráson.

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás a fent megnevezett feladatok ellátására.

Az ajánlati ár tartalmazza a munkadíjat, a helyszínre történő kiszállást és a fagallyazást, faszáradékolást, külön-külön részletezve is és összesített bruttó Ft formában is.

 

A teljesítési határidőt a megrendelés kézhezvételtől számítva adja meg Ajánlattevő munkanapban.

 

Számlázási cím:    
SZTE Öthalmi Diáklakások
H-6728 Szeged, Budapesti út 5.

 

Fizetés a teljesítésigazolást követően benyújtott számla kézhezvételétől számított 60 napon belül. Bírálati szempont a felhívás feltételei szerint elvégzett munkára adott legalacsonyabb összegű bruttó vállalási díj.

 

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Rácz Balázs, irodavezető SZTE Öthalmi Diáklakások, tel: +36 (62) 462-786

email: othalmikollegium@gmail.com

Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Zöldterület Kezelő Kertészeti Kft.
Nyertes ajánlati ár: 246 900,-Ft+ÁFA