Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ03216
Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE TTIK Alkalmazott és Környezeti Kémiai Tanszék (6720 Szeged, Rerrich Béla tér 1.) részére, „tanulmány készítés”
2014. március 13.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ03216

Ajánlattételi határidő: 2014. március 25 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződéskötéstől számított 60 naptári nap.

A beszerzés rövid ismertetője:

A TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0047 projekthez kapcsolódóan K+F kontrolling tanulmány készítése, az alábbiak szerint:

  • A tanulmánynak legalább az alábbi tárgykörökre kell kiterjedni:

- a K+F projekt menedzsment elméleti és gyakorlati kérdései

- beszerzési kontrolling kutatás-fejlesztési tevékenységek esetében

- a projekthez kapcsolható, konkrét esettanulmány bemutatása

  • Terjedelme: minimum 40 000 karakter
  • Vállalkozó a kész tanulmányt 1 példányban nyomtatva, spirálozva, valamint 1 példányban elektronikus adathordozóra írva köteles átadni a Megrendelő részére.

 

Pályázati forrás: TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0047, „Új, funkcionális anyagok által kiváltott biológiai és környezeti válaszok” projekt.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ajánlati árat a tanulmány elkészítésére mindösszesen nettó Ft + Áfa formában kérjük megadni. Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, annak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatás kapcsán felmerülő költségre.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő mutasson be ajánlatában legalább 1 fő a teljesítésbe bevonni kívánt szakértőt önéletrajzának csatolásával, aki rendelkezik minimum 5 éves vezetői tapasztalattal kutatás-fejlesztési tevékenységet végző gazdasági társaságnál.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja a bemutatott előadó aláírt önéletrajzát (Europass formátumban) melyből egyértelműen ki kell derülnie a fenti tapasztalatnak.

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot, az ajánlattételi felhívás megjelenését megelőző 24 hónap során teljesített minimum 2 db K+F kontrolling tanulmány elkészítéséről.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát.

  • Összeférhetetlen az az ajánlattevő, akinek a cégjegyzésre jogosult képviselője, vagy az ajánlattevő által a teljesítésbe bevont közreműködő személy az SZTE-vel közalkalmazotti jogviszonyban áll, továbbá összeférhetetlen az a gazdasági szervezet, amelynek cégjegyzésre jogosult képviselője vagy az ajánlattevő által a teljesítésbe bevont közreműködő személy a pályázat/felhívás összeállításában vagy az ajánlatok értékelésében részt vett, részt vesz.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy nem áll fenn vele szemben a fentiekben részletezett összeférhetetlenség.

Fizetési feltételek: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, a SZTE TTIK Alkalmazott és Környezeti Kémiai Tanszék által igazolt teljesítést követően.


Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.


Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Gila Gyöngyi, projekt menedzser SZTE TTIK Kémiai Tanszékcsoport Alkalmazott és Környezeti Kémiai Tanszék
TÁMOP 4.2.2/A-0047 projektiroda, tel: +36 (62) 544-942

email: gila.gyongyi@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Dél-Thermo Kft., 6726 Szeged, András u. 5.
Nyertes ajánlati ár: 640 000,-Ft+ÁFA