Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ03211

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE TTIK Optikai és Kvantumelektronikai Tanszék (Szeged, Dóm tér 9.) részére eseti megrendelés alapján optomechanikai elemek forgácsolása.
2014. március 12.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ03211

Ajánlattételi határidő: 2014. március 24 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződés aláírását követő 1 év.

A beszerzés ismertetése:

SZTE TTIK Optikai és Kvantumelektronikai Tanszék (Szeged, Dóm tér 9.) részére eseti megrendelés alapján optomechanikai elemek forgácsolása.

 

Szerződéses feltételek:

  • Vállalkozó köteles biztosítani az elektronikus kapcsolattartás lehetőségét Megrendelő részére.
  • Megrendelő az eseti megrendelés alapján legyártandó optomechanikai elem terveit elektronikus formában bocsátja Vállalkozó részére.
  • Vállalkozó köteles a részére megküldött tervek alapján az optomechanikai elemet két század milliméteres pontossággal legyártani. Az ettől felfelé eltérő pontossággal legyártott elem hibás teljesítésnek minősül. Ezen feltétel alól kivételt képez az az eset, amikor megküldött tervben egyes méreteknél vagy a terv egészénél két század milliméternél nagyobb pontossági érték egyértelműen jelölt. A hibás teljesítést Vállalkozó azonnal köteles javítani, vagy a hibás elemet újragyártani. Megrendelő jogosult a szerződést azonnali hatállyal felmondani, amennyiben Vállalkozó kétszer hibásan teljesít.
  • Vállalkozó köteles az eseti forgácsolás rezsióradíját a szerződéses időszak alatt azonos szinten tartani, azon nem emelhet.
  • Vállalkozó a legyártott optomechanikai elemre, rendeltetésszerű használat mellett 6 hónap garanciát vállal.
  • Amennyiben a teljesítés a szerződéses időszak alatt mindkét fél megelégedésére történik, és az 1 éves időszak lejártát megelőző 30 napig írásban történő elégedetlenségi megkeresés egyik fél részéről sem történik, úgy a szerződés automatikusan további 1 évig meghosszabbodik.
  • Megrendelő jogosult a szerződést indoklás nélkül 30 napos felmondási határidővel felmondani.

 


Alkalmassági feltételek:

Ajánlattevő rendelkezzen 10 éves szakmai tapasztalattal optomechanikai elemek forgácsolása területén.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatoljon szakmai önéletrajzot.

A Vállalkozó köteles a konkrét megrendelések tárgyát képező optomechanikai elemek legyártását megelőzően a legyártandó elemek pontos részleteiről Megrendelő szegedi telephelyén személyesen egyeztetni.


További információk:

A szolgáltatás becsült nettó értéke: 3.500.000,- Ft

Ajánlatkérő jogosult a Szegedi Tudományegyetem EU-s és egyéb pályázati forrásból megvalósuló, eljárás tárgya szerinti szolgáltatás megrendelése esetében a jelen eljárást alkalmazni.

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

Eseti forgácsolás rezsióradíja: ………,- nettó Ft/óra+Áfa

Ajánlatkérő az eseti forgácsolásra megadott bruttó rezsióradíjakat fogja értékelni.

 

Fizetési feltételek:

Nyertes ajánlattevő minden egyes megrendelés teljesítését követően, teljesítésigazolás után számlát állíthat ki, melyet a SZTE a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, átutalással fizet ki. Nyertes ajánlattevő az eseti forgácsolásra adott rezsióradíját a szerződés időtartama alatt nem változtathatja meg. Nyertes ajánlattevő köteles a megadott óradíja alapján az egyes optomechanikai elemek legyártását követően a forgácsolás tényleges időtartamának megfelelően elszámolni. A forgácsolás tényleges időtartama a teljesítésigazolásban kerül rögzítésre. Nyertes Ajánlattevő a forgácsolási óradíjon felül jogosult leszámlázni az optomechanikai elem legyártásához felhasznált anyagokat.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Szényei Gábor, műszaki szolgáltató SZTE TTIK Optikai és Kvantumelektronikai Tanszék, tel: 62/544-812

email: szenyei@titan.physx.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Dentech'90 Bt.
Nyertes ajánlati ár: 3 500 000,-Ft+ÁFA / év

Rezsióradíj: 2.800,- Ft + ÁFA