Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ03183
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „SZTE Uniós pályázatainak előkészítése és pályázati tanácsadás.”
2014. március 05.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ03183

Ajánlattételi határidő: 2014. március 12 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződéskötés időpontjától számított 2 év.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE Uniós pályázatainak előkészítésére és pályázati tanácsadására 2 éves keret-megállapodást köt, az alábbi feltételek szerint:

Eljárás rend:

  • Ajánlatkérő jelen eljárás eredményeként a 2 éves időszakra, maximum 12 a felhívás alkalmassági feltételeinek megfelelő Ajánlattevőt hirdet nyertesnek, akikkel keret-megállapodást köt.
  • Az eljárást lezáró szerződések megkötését követő 2 éves időszakban felmerülő valamennyi konkrét, jelen eljárás tárgya szerinti igény esetében – kivéve amennyiben az Egyetem Pályázati Elszámoló Irodáján, valamint Pályázati Irodáján rendelkezésre álló saját kapacitás elegendő a konkrét igények felhívás tárgya szerinti feladatainak az ellátására – 2. fordulós újraversenyeztetést indít kizárólag az első körben nyertesként hirdetett ajánlattevők felhívásával.
  • A 2 éves időszak során előre láthatóan megpályázott konstrukciók száma előre nem tervezhető, melynek megfelelően Ajánlatkérő a 2. körös újraversenyeztetések számáért semminemű felelősséget nem vállal.
  • Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a 2. körös újraversenyeztetések során a konkrét pályázni kívánt konstrukció függvényében további a konstrukció jellegének megfelelő tárgyú szakmai referenciát kérjen be, és csak az ezen előírt szakmai alkalmassági feltételnek megfelelő referenciával rendelkező Ajánlattevők ajánlatait fogadja el.

Fontosabb feladatok:

  • Az SZTE telephelyein és szervezeti egységeiben Uniós társfinanszírozású pályázati felhívásokra pályázati és projektfejlesztési tanácsadás
  • Megvalósíthatósági tanulmányok elkészítésében való közreműködés
  • A megvalósíthatósági tanulmányokkal kapcsolatos hiánypótlások munkáiban, valamint kapcsolódó tisztázó kérdések megválaszolásában való közreműködés


Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Amennyiben az alkalmasságnak megfelelő ajánlattevők száma meghaladja a 12 szervezetet, akkor az alkalmasság körében igazolt TIOP és TÁMOP pályázatok mindösszesen forint összege alapján ajánlatkérő rangsort állít fel, és a 12 legnagyobb összeget igazolt ajánlattevővel köt keretmegállapodást.



További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás megjelentetését megelőző 36 hónap során legalább 1 db minimum 200 millió Ft-os nyertes, NFÜ honlapján közzétett felsőoktatáshoz köthető TIOP és/vagy TÁMOP pályázat előkészítésében, és megvalósíthatósági tanulmány elkészítésében való közreműködéséről tanácsadóként.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, a nyertes TIOP és/vagy TÁMOP pályázat pontos azonosítószámát és összegét, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

  • Ajánlattevő mutasson be az ajánlatában minimum 1 fő a teljesítésbe bevonni kívánt tanácsadó szakembert, aki rendelkezik megvalósíthatósági tanulmányok elkészítésében és Uniós pályázatok előkészítésében szerzett legalább 3 éves (36 hónapos) szakmai tapasztalattal.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja a bemutatott tanácsadó önéletrajzát (Europass formátumban), melyből egyértelműen ki kell derülnie a fenti tapasztalatoknak.

  • Összeférhetetlen az az ajánlattevő, akinek a cégjegyzésre jogosult képviselője, vagy az ajánlattevő által a teljesítésbe bevont közreműködő személy az SZTE-vel közalkalmazotti jogviszonyban áll, továbbá összeférhetetlen az a gazdasági szervezet, amelynek cégjegyzésre jogosult képviselője vagy az ajánlattevő által a teljesítésbe bevont közreműködő személy a pályázat/felhívás összeállításában vagy az ajánlatok értékelésében részt vett, részt vesz.
Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy nem áll fenn vele szemben a fentiekben részletezett összeférhetetlenség.

A benyújtandó ajánlat tartalmi és formai elemei:

  • Ajánlattevő neve és címe
  • 1 oldalas cégbemutatás
  • Kapcsolattartó személy neve, telefon és fax száma, e-mail címe
  • Referencianyilatkozat a szakmai alkalmasság igazolására
  • Ajánlatban bemutatott tanácsadó önéletrajza
  • Figyelem! A papír alapon, zárt borítékban benyújtott ajánlatok esetében Ajánlattevő köteles az ajánlatát elektronikus formában is CD/DVD-re írva beadni!



Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Varga György, EU pályázati koordinátor , főigazgatói megbízott SZTE GMF, tel: +36 (62) 546-698, +36 (62) 544-000/6698

email: varga.gyorgy@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Laser Consult Kft., 6723 Szeged, Felső-Tisza part 31-34. IX. em. 24. Közös ajánlattevő: ForArea Gazdaságfejlesztő Kft., 6000 Kecskemét, Homokszem u. 3-5. IV. em. 414.; Innogrant Consulting Kft., 6720 Szeged, Széchenyi tér 16. II/8.; MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt., 1039 Budapest, Pap Károly u. 4-6.; BSC Hungary Kft., 6721 Szeged, Tisza L. krt. 23.; METODUS Üzleti Tanácsadó és Szolgáltató Kft., 1112 Budapest, Csenger u. 11. D ép. fsz. 1.; INNOVAID Innovációs és Gazdasági Tanácsadó Kft., 6000 Kecskemét, Öntöző u. 9.; DeMaximus Vállalkozás- és Településfejlesztő Kft., 6724 Szeged, Damjanich u. 12/A. I. em. 5.
Nyertes ajánlati ár: 0,-Ft+ÁFA