2014. február 28.
Ajánlattétel
Ajánlat sorszáma:
SZTE/2014/PSZ03163
Ajánlattételi határidő: 2014. március 07 15:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2014. március 17-20.
A beszerzés rövid ismertetője:
- Rendezvény: „SZTE GTK International Week és PhD konferencia”
- Időpont: 2014. március 17-20.
- 2014. március 17-én (hétfő) 18:00 – 20:00 között meleg állófogadás tervezetten 35 fő részére az SZTE GTK Aulájában (6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.)
- 2014. március 18-án (kedd) ebéd 11:30 – 14:00 között, tervezetten 30 fő részére az SZTE GTK Aulájában (6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.)
- 2014. március 19-án (szerda) ebéd 11:30 – 14:00 között, tervezetten 30 fő részére az SZTE GTK Aulájában (6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.)
- 2014. március 20-án (csütörtök) ebéd 11:30 – 14:00 között, tervezetten 60 fő részére az Szent-Györgyi Albert Agóra (6722 Szeged, Kálvária sgt. 23.) épületében. Terembérleti díj az ajánlattevőt terheli, melyet kérünk bekalkulálni a 2014. március 20.-i ebéd egységárába!
- Vállalkozónak az étkezések alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
- A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.
- Vállakozónak az étkezések alkalmával 1 fő részére vörös hús és glutén mentes menüt kell biztosítania.
-
Meleg állófogadás 2014. március 17-én: *vörösboros szarvas ragu, köret: vajas galuska; *füstölt sajttal-sonkával töltött rántott sertésborda „Prágai módra” (a sertésszeletek vékonyan mustárral megkenve), köret: burgonya püré; *Vegetáriánus ételek (rántott cukkini, karfiol sörtésztában, juhtúróval töltött gombafejek), köret: vajas zöldségek; *roston csirkemell „erdész raguval” (csibemáj, vegyes gomba, lilahagyma, z. paprika, paradicsom), köret: párolt rizs; *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (mini linzer, zserbó, mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet, marcipán karika); *3 dl ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen); *3 dl rostos üdítő/fő (őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással. *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), tejszínnel. 2 dl pezsgő / fő (édes és száraz vegyesen) üvegpoharas adagolással.
- Ebéd 2014. március 18-án:
A menü: Tojás leves, Rántott gombafejek, burgonyapüré.
B menü: Tojás leves, Bakonyi sertésszelet, galuska.
-
Ebéd 2014. március 19-én:
A menü: Erdélyi csorbaleves, Túrógombóc.
B menü: Erdélyi csorbaleves, Juhtúrós puliszka.
- Ebéd 2014. március 20-án:
A menü: Csontleves, Rizsfelfújt, Baracklekváros öntet.
B menü: Csontleves, Sertéspörkölt, tarhonya, savanyúság.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
Ajánlatkérő azonos ajánlati árak esetén felkéri az egyező árat adó ajánlattevőket a táblázat újbóli beárazására és a kedvezménnyel csökkentett ajánlati árak közül az alacsonyabbat hirdeti nyertesnek. Amennyiben a kedvezménnyel csökkentett ajánlati árak is egyezőséget mutatnak, akkor a GTK bérleti szerződésében foglaltak szerint fogjuk megállapítani a nyertest. Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:
|
Ajánlati ár (nettó Ft/fő)
|
Ajánlati ár (bruttó Ft/fő)
|
Meleg állófogadás március 17-én:
|
|
|
Ebéd március 18-án
|
|
|
Ebéd március 19-én
|
|
|
Ebéd március 20-án
|
|
|
Mindösszesen/tervezett össz. létszám étkezésenként:
|
|
|
Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni.
Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő költségekre, beleértve a helyszínre történő kiszállítás, tálalás és felszolgálás költségét, ill. a külsős helyszín (Szent-Györgyi Albert Agóra) terembérleti díját is.
A résztvevők száma (30-35 valamint 60 fő) tervezett létszám, mely változhat. Megrendelő a résztvevők pontos létszámát a résztvevői jelentkezések alapján étkezésekre lebontva legkésőbb 2014. március 14-én 15 óráig jelzi a nyertes Vállalkozó felé.
Megrendelő az ebédek menüválasztását a teljesítés napját megelőző napon 15 óráig jelzi a nyertes Vállalkozó felé.
Az elszámolás a megadott egységárak alapján a tényleges létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a tényleges létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
További információk:
Ajánlattevővel szembeni elvárások:
- Ajánlattevő rendelkezzen az ételek elkészítéséhez szükséges saját tulajdonú, vagy bérelt – a hatályos törvények és rendeletek által előírt szakhatósági engedélyekkel rendelkező – háttérkonyhával.
Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja az érvényes működési engedélye másolatát, valamint adja meg a konyha címét, elérhetőségét.
- Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 24 hónap során kitelepüléssel (tehát nem saját üzlethelyiségben) lebonyolított legalább 1 db minimum nettó 150.000,- Ft értékű svédasztalos állófogadásról (hideg, vagy meleg). A referencia körében nem értékelhető a magánszemélyek által megrendelt pl. lakodalom, személyes program.
Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát vagy e-mail címét, a szolgáltatás tárgyát, a szolgáltatás kitelepüléssel való ellátásának a helyét, címét, továbbá az ellenszolgáltatás összegét. Ajánlatkérő fenntartja a jogot arra, hogy a referenciamunka minőségét a megadott személy útján ellenőrizze és negatív kritika esetén érvénytelenné nyilvánítsa az ajánlatot. Referencianyilatkozat minta a felhívás 1. sz. mellékleteként csatolva.
- A pályázó cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, illetve a pályázó ügyvezetőjének bármely korábbi cégének/vállalkozásának, amelyben ügyvezetőként eljárt és az ügyvezetői tisztsége időszakában nem lehet fennálló 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé.
Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának amelyben ügyvezetőként eljárt és az ügyvezetői tisztsége időszakában nincs bármely jogcímen fennálló 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a belső rendszerén keresztül ellenőrizze a nyilatkozat valóságtartalmát.
Fizetési mód: Vállalkozó a catering szolgáltatás díjáról teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE, a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.
Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat
vagy borítékban juttassák el,
vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető
ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Prónay Szabolcs dr., tanársegéd SZTE GTK Üzleti Tudományok Intézete Marketing-Menedzsment Szakcsoport, tel: +36 (62) 544-500, +36 (62) 544-000/4500, +36 (62) 544-146, +36 (62) 544-000/4146
email:
pronay.szabolcs@eco.u-szeged.hu
Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 181 400,-Ft+ÁFA