Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ03163
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE GTK International Week és PhD konferencia keretében "catering szolgáltatás"
2014. február 28.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ03163

Ajánlattételi határidő: 2014. március 07 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2014. március 17-20.

A beszerzés rövid ismertetője:
  • Rendezvény: „SZTE GTK International Week és PhD konferencia”
  • Időpont: 2014. március 17-20.
  • 2014. március 17-én (hétfő) 18:00 – 20:00 között meleg állófogadás tervezetten 35 fő részére az SZTE GTK Aulájában (6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.)
  • 2014. március 18-án (kedd) ebéd 11:30 – 14:00 között, tervezetten 30 fő részére az SZTE GTK Aulájában (6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.)
  • 2014. március 19-án (szerda) ebéd 11:30 – 14:00 között, tervezetten 30 fő részére az SZTE GTK Aulájában (6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.)
  • 2014. március 20-án (csütörtök) ebéd 11:30 – 14:00 között, tervezetten 60 fő részére az Szent-Györgyi Albert Agóra (6722 Szeged, Kálvária sgt. 23.) épületében. Terembérleti díj az ajánlattevőt terheli, melyet kérünk bekalkulálni a 2014. március 20.-i ebéd egységárába!
  • Vállalkozónak az étkezések alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • Vállakozónak az étkezések alkalmával 1 fő részére vörös hús és glutén mentes menüt kell biztosítania.
  • Meleg állófogadás 2014. március 17-én: *vörösboros szarvas ragu, köret: vajas galuska; *füstölt sajttal-sonkával töltött rántott sertésborda „Prágai módra” (a sertésszeletek vékonyan mustárral megkenve), köret: burgonya püré; *Vegetáriánus ételek (rántott cukkini, karfiol sörtésztában, juhtúróval töltött gombafejek), köret: vajas zöldségek; *roston csirkemell „erdész raguval” (csibemáj, vegyes gomba, lilahagyma, z. paprika, paradicsom), köret: párolt rizs; *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (mini linzer, zserbó, mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet, marcipán karika); *3 dl ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen); *3 dl rostos üdítő/fő (őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással. *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), tejszínnel. 2 dl pezsgő / fő (édes és száraz vegyesen) üvegpoharas adagolással.
    •  Ebéd 2014. március 18-án: 

    A menü: Tojás leves, Rántott gombafejek, burgonyapüré.

    B menü: Tojás leves, Bakonyi sertésszelet, galuska.

    • Ebéd 2014. március 19-én: 

    A menü: Erdélyi csorbaleves, Túrógombóc.

    B menü: Erdélyi csorbaleves, Juhtúrós puliszka.

    •  Ebéd 2014. március 20-án: 

    A menü: Csontleves, Rizsfelfújt, Baracklekváros öntet.

    B menü: Csontleves, Sertéspörkölt, tarhonya, savanyúság.



    Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

    Ajánlatkérő azonos ajánlati árak esetén felkéri az egyező árat adó ajánlattevőket a táblázat újbóli beárazására és a kedvezménnyel csökkentett ajánlati árak közül az alacsonyabbat hirdeti nyertesnek. Amennyiben a kedvezménnyel csökkentett ajánlati árak is egyezőséget mutatnak, akkor a GTK bérleti szerződésében foglaltak szerint fogjuk megállapítani a nyertest. Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

    Ajánlati ár (nettó Ft/fő)

    Ajánlati ár (bruttó Ft/fő)

    Meleg állófogadás március 17-én:

     

     

    Ebéd március 18-án

     

     

    Ebéd március 19-én

     

     

    Ebéd március 20-án

     

     

    Mindösszesen/tervezett össz. létszám étkezésenként:

     

     

     

    Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni.

    Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő költségekre, beleértve a helyszínre történő kiszállítás, tálalás és felszolgálás költségét, ill. a külsős helyszín (Szent-Györgyi Albert Agóra) terembérleti díját is.

    A résztvevők száma (30-35 valamint 60 fő) tervezett létszám, mely változhat. Megrendelő a résztvevők pontos létszámát a résztvevői jelentkezések alapján étkezésekre lebontva legkésőbb 2014. március 14-én 15 óráig jelzi a nyertes Vállalkozó felé.

    Megrendelő az ebédek menüválasztását a teljesítés napját megelőző napon 15 óráig jelzi a nyertes Vállalkozó felé.

    Az elszámolás a megadott egységárak alapján a tényleges létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a tényleges létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

     



    További információk:

    Ajánlattevővel szembeni elvárások:

    • Ajánlattevő rendelkezzen az ételek elkészítéséhez szükséges saját tulajdonú, vagy bérelt – a hatályos törvények és rendeletek által előírt szakhatósági engedélyekkel rendelkező – háttérkonyhával.

    Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja az érvényes működési engedélye másolatát, valamint adja meg a konyha címét, elérhetőségét.

    • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 24 hónap során kitelepüléssel (tehát nem saját üzlethelyiségben) lebonyolított legalább 1 db minimum nettó 150.000,- Ft értékű svédasztalos állófogadásról (hideg, vagy meleg). A referencia körében nem értékelhető a magánszemélyek által megrendelt pl. lakodalom, személyes program.

    Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát vagy e-mail címét, a szolgáltatás tárgyát, a szolgáltatás kitelepüléssel való ellátásának a helyét, címét, továbbá az ellenszolgáltatás összegét. Ajánlatkérő fenntartja a jogot arra, hogy a referenciamunka minőségét a megadott személy útján ellenőrizze és negatív kritika esetén érvénytelenné nyilvánítsa az ajánlatot. Referencianyilatkozat minta a felhívás 1. sz. mellékleteként csatolva.

    • A pályázó cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, illetve a pályázó ügyvezetőjének bármely korábbi cégének/vállalkozásának, amelyben ügyvezetőként eljárt és az ügyvezetői tisztsége időszakában nem lehet fennálló 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé.

    Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának amelyben ügyvezetőként eljárt és az ügyvezetői tisztsége időszakában nincs bármely jogcímen fennálló 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a belső rendszerén keresztül ellenőrizze a nyilatkozat valóságtartalmát.

    Fizetési mód: Vállalkozó a catering szolgáltatás díjáról teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE, a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.




    Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
    Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

    További információ kérhető:

    Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

    ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

    Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Prónay Szabolcs dr., tanársegéd SZTE GTK Üzleti Tudományok Intézete Marketing-Menedzsment Szakcsoport, tel: +36 (62) 544-500, +36 (62) 544-000/4500, +36 (62) 544-146, +36 (62) 544-000/4146

    email: pronay.szabolcs@eco.u-szeged.hu


    Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
    Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

    Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

    A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

    Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
    Nyertes ajánlati ár: 181 400,-Ft+ÁFA