Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ03126
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „Médiafigyelés szolgáltatás nyújtása”
2014. február 21.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ03126

Ajánlattételi határidő: 2014. február 28 10:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződéskötés időpontjától tervezetten 2014. március 10-től számított 13 hónap.

A beszerzés rövid ismertetője:

Médiafigyelés szolgáltatás nyújtása napi szinten az előre meghatározott kulcsszavak alapján a Szegedi Tudományegyetem, Kecskeméti Főiskola, Gál Ferenc Főiskola és a Szolnoki Főiskola számára, az alábbiak szerint:

  • A sajtófigyelés tárgyát képező kulcsszavak listáját a felek a szerződéskötés napját követő 7 naptári nap alatt véglegesítik.
  • A Vállalkozó vállalja, hogy a Megrendelő tevékenységéhez illeszkedően szemléz, és a találatokról a következő információkat juttatja el ügyfeleinek: média neve, megjelenés dátuma, cikk címe, (lead) és az üzemeltető által meghatározott link, amire kattintva az SZTE és konzorciumi partnerei az eredeti oldalon tekintheti meg a cikket az üzemeltető feltételei szerint. A találatokat a vállalkozó a kulcsszó-csoportokhoz kötődő témák alapján, illetve médiumok szerint rendszerezi.
  • A Sajtófigyelő szemlézés formátuma: word + mp3 hang + link videós felületre.
  • A Vállalkozónak a szemlézett cikkek teljes szövegéhez, a rádiós hanganyaghoz és a tévés műsorok videós változatához összesen 4 hozzáférést kell biztosítania.
  • A Sajtófigyeléshez kötődő szolgáltatásként a Vállalkozó vállalja a nap közben minimum 3 alkalommal (reggel 8 óráig, 13 óráig, 18 óráig), de szükség esetén óránkénti ún. riasztást (pl. abban az esetben, ha a megfigyelés tárgyában hirtelen megugrik a megjelenések száma).
  • Vállalkozó köteles vállalni, hogy az u-szeged.hu domaint felveszi a szemlézett médiumok listájára.
  • Vállalkozó köteles válni, hogy – forrás megjelöléssel – a Sajtófigyelésből kiemelt cikkek listáját a pályázatban részt vevő konzorciumi tagok honlapjukon, kiadványaikban megjelentethetik, illetve egy-egy kiemelt cikkről összefoglalót írhatnak.

 

Pályázati forrás: TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004, „Harmadik generációs összehangolt szolgáltatási portfólió és irányítási rendszer kialakítása, valamint stratégiai jellegű optimalizálás megvalósítása közösségi típusú felsőoktatási együttműködés formájában Dél-Kelet Magyarországon” projekt.

 

Az ajánlatkérő rendelkezésére álló maximális keretösszeg: bruttó 1.536.700,- Ft

Figyelem! Ajánlatkérő a maximális keretösszeget meghaladó összegű ajánlati árat megajánló Ajánlattevők ajánlatát érvénytelennek tekinti és nem veszi figyelembe az értékelés során.

Letölthető állományok:
1. sz. melléklet.doc

Bírálati szempont: összességében legelőnyösebb ajánlat
bírálati szempont súlyszám leírás
legalacsonyabb összegű ajánlati ár 7

Ajánlati ár (nettó Ft+Áfa) Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során. Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a sajtófigyelési szolgáltatás kapcsán felmerülő költségre.

A legalacsonyabb árat adó ajánlattevő 10 pontot kap, míg a többi az ajánlatához képesti arányosított pontot, mely felszorzásra kerül a súlyszámmal.
Ajánlattevő ajánlatban vállalt, a sajtófigyelés helyét tárgyát képező regionális, országos és nemzetközi megjelenésű print, online médium és rádió, televízió, továbbá felsőoktatással kapcsolatos médium, illetve internetes közösségi felületek (egyetemi old 1

Igazolási mód: Ajánlattevő sorolja fel az ajánlata szerinti darabszámú médiumot, melyeknél a szolgáltatást végzi.
































Minimális elvárás: minimum 50 regionális médium, minimum 20 országos médium, minimum 3 nemzetközi megjelenésű médium, a fentieken belül minimum 30 print, minimum 5 rádió, minimum 10 televízió, valamint minimum 50 online médium. További elvárás, hogy a megfigyelés alá vont médiumok közül legalább 5 felsőoktatással kapcsolatos médium, illetve minimum 10 internetes közösségi felület (Facebook-, Twitter, video megosztó és Blog oldalak) legyen. Figyelem! A fenti minimum elvárásnak nem megfelelő ajánlatokat Ajánlatkérő érvénytelennek nyilvánítja és nem veszi figyelembe az értékelés során!
































A legtöbb darabszámot adó ajánlattevő 10 pontot kap, míg a többi az ajánlatához képesti arányosított pontot, mely felszorzásra kerül a súlyszámmal.
Ajánlatban vállalt, a sajtófigyelés során alkalmazott témakörök és a témakörönként megfigyelt kulcsszavak száma alapján a kulcsszavak száma összesen (db) 2

A legtöbb darabszámot adó ajánlattevő 10 pontot kap, míg a többi az ajánlatához képesti arányosított pontot, mely felszorzásra kerül a súlyszámmal.



További információk:

Ajánlattevő az összességében legelőnyösebb ajánlatot hirdeti nyertesnek. Az egyes szempontok szerint kapott pontértékek összeadását követően a legtöbb pontot kapott ajánlattevő a nyertes.


Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevőnek jogtiszta módon az ajánlattétel tárgyát képező regionális, országos és nemzetközi megjelenésű print, online médium és rádió, televízió, továbbá felsőoktatással kapcsolatos médium, illetve internetes közösségi felületek (egyetemi oldalak, Facebook-, Twitter, video megosztó és Blog oldalak) (sajtó)figyelésére szerződött partnernek kell lennie.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a fenti típusú médiumok figyelésére jogtiszta módon szerződött partner.

  • Ajánlattevő mellékelje az ajánlattételének napját megelőző 3 munkanap időtartamra vonatkozó 3 napos próba (sajtó)figyelései eredményeit (amely minimálisan tartalmazza a megjelenés helyét, idejét, címét, leadjét és az alkalmazott kulcsszót), az 1. sz. mellékletben megadott kulcsszavak alkalmazásával.
  • Ajánlattevő rendelkezzen tapasztalattal felsőoktatással kapcsolatos sajtó figyelése terén.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás megjelentetését megelőző 12 hónap során minimum 2 db különböző felsőoktatási intézménynek nyújtott sajtófigyelési szolgáltatásról.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződő felsőoktatási intézmény megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát.

  • Ajánlattevőnek képesnek kell lennie a Facebook oldalak elemzésére.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatoljon elemzés mintát.

Fizetési feltételek: Vállalkozó teljesítésigazolást követően negyedévente 1-1 db (mindösszesen 4 db) számla benyújtására jogosult, számlánként a bruttó vállalkozói díj 25%-ának megfelelő összegről, melyeket a SZTE a számla kézhezvételét követően 60 napos fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Újszászi Ilona, vezető, szóvivő SZTE Média Centrum, tel: +36 (70) 333-8654

email: ujszaszi.ilona@rekt.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: OBSERVER Budapest Médiafigyelő Kft., 1139 Budapest, Frangepán u. 7.
Nyertes ajánlati ár: 1 110 000,-Ft+ÁFA