Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ03111
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE TTIK Bolyai Intézet részére, „catering szolgáltatás nyújtása”
2014. február 18.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ03111

Ajánlattételi határidő: 2014. február 21 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2014. február 28. és 2014. március 01.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE TTIK Bolyai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Szeged Dynamics Days” Workshop
  • Időpont: 2014. február 28. és 2014. március 01.
  • 2014. február 28.: tervezetten 15:00-15:30 óráig 1 db extra kávészünet, tervezetten 13:00-13:30 és 16:30-17:00 óráig 1-1 db, mindösszesen 2 db normál kávészünet, tervezetten 19:00-22:00 óráig 1 db svédasztalos meleg állófogadás (étteremben) lebonyolítása alkalmanként tervezetten 50 fő részére
  • 2014. március 01.: tervezetten 10:30-11:00 óráig 1 db extra kávészünet, tervezetten 15:00-15:30 óráig 1 db normál kávészünet, tervezetten 12:30-13:30 óráig 1 db tányérszervizes menüebéd (étteremben) lebonyolítása alkalmanként tervezetten 50 fő részére
  • Helyszín:

- Kávészünetek esetében: Szegedi Akadémiai Bizottság Székháza (6720 Szeged, Somogyi utca 7.)

- Svédasztalos meleg állófogadás és menüebéd esetében: Ajánlattevőnek a Szegedi Akadémiai Bizottság Székházának (6720 Szeged, Somogyi u. 7.) épületétől gyalogos megközelítéssel maximum 200 m-es körzetben található éttermet kell biztosítania az étkezések helyszínéül.

Figyelem!!! Ajánlattevő az étkezésekhez biztosított étteremért bérleti díjat nem számíthat fel.

  • Vállalkozónak kávészünetek alatt a SZAB Székházban legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania
  • Extra kávészünet (mindösszesen 2 alkalommal): *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl.: mini rétesek: almás, meggyes, túrós; zserbó; mini linzer); *5 dkg/fő pogácsa (pl.: sima; sajtos); *5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pl.: kapros túrós, húsos, sajtos falatkák); *1 adag/fő frissen főzött kávé (hozzá való cukor és tejszín; nem termoszos) vagy tea; *3 dl üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs, minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca vagy pepsi cola, narancs, gyömbér); *3 dl ásványvíz/fő (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Normál kávészünet (mindösszesen 3 alkalommal): *1 adag/fő frissen főzött kávé (hozzá való cukor, tejszín; nem termoszos) vagy tea; *3 dl üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs, minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca vagy pepsi cola, narancs, gyömbér); *3 dl ásványvíz/fő (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos meleg állófogadás (Ajánlattevő által biztosított étteremben 1 alkalommal): *Leves: Tárkonyos raguleves túrógombóccal; *Meleg főételek: Grillezett mozzarella padlizsánnal, paradicsommal; Roston sült pulykamell ananásszal, pirított sajttal; Hagymás rostélyos; Mini töltött káposzta; *Köretek: Tavaszi zöldséges rizs; steak burgonya; burgonyakrokett; *Saláták: friss saláta joghurtos öntettel; csemege uborka; *Desszertek: somlói galuska; képviselőfánk; *1 adag/fő frissen főzött kávé (hozzá való cukor és tejszín; nem termoszos); *3 dl üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs, minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca vagy pepsi cola, narancs, gyömbér); *3 dl ásványvíz/fő (szénsavas és mentes); *2 dl minőségi bor/fő (fehér, rozé, vörös: kínálat megnevezésével)
  • Menüebéd az alábbi 2 féle menü választással (Ajánlattevő által biztosított étteremben 1 alkalommal):

- A menü: *Meggyleves; *Kijevi jércemell vegyes körettel; *túrós palacsinta; *1 adag/fő frissen főzött kávé (hozzá való cukor és tejszín; nem termoszos); *3 dl ásványvíz/fő (szénsavas és mentes)

- B menü: *Erőleves; *Bakonyi sertésérmék galuskával; *Rétes; *1 adag/fő frissen főzött kávé (hozzá való cukor és tejszín; nem termoszos); *3 dl ásványvíz/fő (szénsavas és mentes)

 

Pályázati forrás: TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0060, „Impulzuslézerek alkalmazása az anyagtudományban és a biofotonikában” projekt.



Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

 

Ajánlati ár (nettó Ft)

Ajánlati ár (bruttó Ft)

Normál kávészünet díja/fő/alk.:

 

 

Extra kávészünet díja/fő/alk.:

 

 

Sédasztalos meleg állófogadás díja/fő:

 

 

Menü vacsora díja/fő:

 

 

Mindösszesen/terv. 50 fő/3 alk. normál kávészünet/2 alk. extra kávészünet/1 alk. állófogadás/1 alk. menüebéd:

 

 

 

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő költségekre, beleértve a helyszín-biztosítás, tálalás és felszolgálás költségét is.

A résztvevők száma (50 fő) tervezett létszám, mely változhat. Megrendelő a résztvevők pontos létszámát kávészünetekre és étkezésekre lebontva legkésőbb 2014. 02. 26-ig jelzi a nyertes Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységárak alapján a tényleges létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a tényleges létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.


További információk:

Alkalmassági feltételek:

  • Ajánlattevő nevezze meg az éttermet ahol az étkezéseket bonyolítani akarja, valamint adja meg az étterem címét és elérhetőségét.


Fizetési mód: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, teljesítésigazolást követően.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Körmöczyné Bozsó Andrea, gazdasági vezető SZTE TTIK Matematikai Tanszékcsoport - Bolyai Intézet, tel: +36 (62) 544-698, +36 (62) 544-000/4698

email: bozsoa@math.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Art Hotel Plusz Kft., 6720 Szeged, Somogyi u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 519 700,-Ft+ÁFA

DSC_1794_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Szorgalmi időszak 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Education period 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak a 2023/2024-2. félévben
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.
  • 2023/2024-II. félév Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK