2014. február 18.
Ajánlattétel
Ajánlat sorszáma:
SZTE/2014/PSZ03111
Ajánlattételi határidő: 2014. február 21 15:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2014. február 28. és 2014. március 01.
A beszerzés rövid ismertetője:
SZTE TTIK Bolyai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Szeged Dynamics Days” Workshop
- Időpont: 2014. február 28. és 2014. március 01.
-
2014. február 28.: tervezetten 15:00-15:30 óráig 1 db extra kávészünet, tervezetten 13:00-13:30 és 16:30-17:00 óráig 1-1 db, mindösszesen 2 db normál kávészünet, tervezetten 19:00-22:00 óráig 1 db svédasztalos meleg állófogadás (étteremben) lebonyolítása alkalmanként tervezetten 50 fő részére
-
2014. március 01.: tervezetten 10:30-11:00 óráig 1 db extra kávészünet, tervezetten 15:00-15:30 óráig 1 db normál kávészünet, tervezetten 12:30-13:30 óráig 1 db tányérszervizes menüebéd (étteremben) lebonyolítása alkalmanként tervezetten 50 fő részére
- Kávészünetek esetében: Szegedi Akadémiai Bizottság Székháza (6720 Szeged, Somogyi utca 7.)
- Svédasztalos meleg állófogadás és menüebéd esetében: Ajánlattevőnek a Szegedi Akadémiai Bizottság Székházának (6720 Szeged, Somogyi u. 7.) épületétől gyalogos megközelítéssel maximum 200 m-es körzetben található éttermet kell biztosítania az étkezések helyszínéül.
Figyelem!!! Ajánlattevő az étkezésekhez biztosított étteremért bérleti díjat nem számíthat fel.
- Vállalkozónak kávészünetek alatt a SZAB Székházban legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania
-
Extra kávészünet (mindösszesen 2 alkalommal): *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl.: mini rétesek: almás, meggyes, túrós; zserbó; mini linzer); *5 dkg/fő pogácsa (pl.: sima; sajtos); *5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pl.: kapros túrós, húsos, sajtos falatkák); *1 adag/fő frissen főzött kávé (hozzá való cukor és tejszín; nem termoszos) vagy tea; *3 dl üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs, minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca vagy pepsi cola, narancs, gyömbér); *3 dl ásványvíz/fő (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Normál kávészünet (mindösszesen 3 alkalommal): *1 adag/fő frissen főzött kávé (hozzá való cukor, tejszín; nem termoszos) vagy tea; *3 dl üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs, minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca vagy pepsi cola, narancs, gyömbér); *3 dl ásványvíz/fő (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Svédasztalos meleg állófogadás (Ajánlattevő által biztosított étteremben 1 alkalommal): *Leves: Tárkonyos raguleves túrógombóccal; *Meleg főételek: Grillezett mozzarella padlizsánnal, paradicsommal; Roston sült pulykamell ananásszal, pirított sajttal; Hagymás rostélyos; Mini töltött káposzta; *Köretek: Tavaszi zöldséges rizs; steak burgonya; burgonyakrokett; *Saláták: friss saláta joghurtos öntettel; csemege uborka; *Desszertek: somlói galuska; képviselőfánk; *1 adag/fő frissen főzött kávé (hozzá való cukor és tejszín; nem termoszos); *3 dl üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs, minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca vagy pepsi cola, narancs, gyömbér); *3 dl ásványvíz/fő (szénsavas és mentes); *2 dl minőségi bor/fő (fehér, rozé, vörös: kínálat megnevezésével)
- Menüebéd az alábbi 2 féle menü választással (Ajánlattevő által biztosított étteremben 1 alkalommal):
- A menü: *Meggyleves; *Kijevi jércemell vegyes körettel; *túrós palacsinta; *1 adag/fő frissen főzött kávé (hozzá való cukor és tejszín; nem termoszos); *3 dl ásványvíz/fő (szénsavas és mentes)
- B menü: *Erőleves; *Bakonyi sertésérmék galuskával; *Rétes; *1 adag/fő frissen főzött kávé (hozzá való cukor és tejszín; nem termoszos); *3 dl ásványvíz/fő (szénsavas és mentes)
Pályázati forrás: TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0060, „Impulzuslézerek alkalmazása az anyagtudományban és a biofotonikában” projekt.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:
|
Ajánlati ár (nettó Ft)
|
Ajánlati ár (bruttó Ft)
|
Normál kávészünet díja/fő/alk.:
|
|
|
Extra kávészünet díja/fő/alk.:
|
|
|
Sédasztalos meleg állófogadás díja/fő:
|
|
|
Menü vacsora díja/fő:
|
|
|
Mindösszesen/terv. 50 fő/3 alk. normál kávészünet/2 alk. extra kávészünet/1 alk. állófogadás/1 alk. menüebéd:
|
|
|
Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.
Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő költségekre, beleértve a helyszín-biztosítás, tálalás és felszolgálás költségét is.
A résztvevők száma (50 fő) tervezett létszám, mely változhat. Megrendelő a résztvevők pontos létszámát kávészünetekre és étkezésekre lebontva legkésőbb
2014. 02. 26-ig jelzi a nyertes Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységárak alapján a tényleges létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a tényleges létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
További információk:
Alkalmassági feltételek:
- Ajánlattevő nevezze meg az éttermet ahol az étkezéseket bonyolítani akarja, valamint adja meg az étterem címét és elérhetőségét.
Fizetési mód: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, teljesítésigazolást követően.
Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat
vagy borítékban juttassák el,
vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető
ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Körmöczyné Bozsó Andrea, gazdasági vezető SZTE TTIK Matematikai Tanszékcsoport - Bolyai Intézet, tel: +36 (62) 544-698, +36 (62) 544-000/4698
email:
bozsoa@math.u-szeged.hu
Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Art Hotel Plusz Kft., 6720 Szeged, Somogyi u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 519 700,-Ft+ÁFA