Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ03111
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE TTIK Bolyai Intézet részére, „catering szolgáltatás nyújtása”
2014. február 18.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ03111

Ajánlattételi határidő: 2014. február 21 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2014. február 28. és 2014. március 01.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE TTIK Bolyai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Szeged Dynamics Days” Workshop
  • Időpont: 2014. február 28. és 2014. március 01.
  • 2014. február 28.: tervezetten 15:00-15:30 óráig 1 db extra kávészünet, tervezetten 13:00-13:30 és 16:30-17:00 óráig 1-1 db, mindösszesen 2 db normál kávészünet, tervezetten 19:00-22:00 óráig 1 db svédasztalos meleg állófogadás (étteremben) lebonyolítása alkalmanként tervezetten 50 fő részére
  • 2014. március 01.: tervezetten 10:30-11:00 óráig 1 db extra kávészünet, tervezetten 15:00-15:30 óráig 1 db normál kávészünet, tervezetten 12:30-13:30 óráig 1 db tányérszervizes menüebéd (étteremben) lebonyolítása alkalmanként tervezetten 50 fő részére
  • Helyszín:

- Kávészünetek esetében: Szegedi Akadémiai Bizottság Székháza (6720 Szeged, Somogyi utca 7.)

- Svédasztalos meleg állófogadás és menüebéd esetében: Ajánlattevőnek a Szegedi Akadémiai Bizottság Székházának (6720 Szeged, Somogyi u. 7.) épületétől gyalogos megközelítéssel maximum 200 m-es körzetben található éttermet kell biztosítania az étkezések helyszínéül.

Figyelem!!! Ajánlattevő az étkezésekhez biztosított étteremért bérleti díjat nem számíthat fel.

  • Vállalkozónak kávészünetek alatt a SZAB Székházban legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania
  • Extra kávészünet (mindösszesen 2 alkalommal): *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl.: mini rétesek: almás, meggyes, túrós; zserbó; mini linzer); *5 dkg/fő pogácsa (pl.: sima; sajtos); *5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pl.: kapros túrós, húsos, sajtos falatkák); *1 adag/fő frissen főzött kávé (hozzá való cukor és tejszín; nem termoszos) vagy tea; *3 dl üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs, minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca vagy pepsi cola, narancs, gyömbér); *3 dl ásványvíz/fő (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Normál kávészünet (mindösszesen 3 alkalommal): *1 adag/fő frissen főzött kávé (hozzá való cukor, tejszín; nem termoszos) vagy tea; *3 dl üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs, minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca vagy pepsi cola, narancs, gyömbér); *3 dl ásványvíz/fő (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos meleg állófogadás (Ajánlattevő által biztosított étteremben 1 alkalommal): *Leves: Tárkonyos raguleves túrógombóccal; *Meleg főételek: Grillezett mozzarella padlizsánnal, paradicsommal; Roston sült pulykamell ananásszal, pirított sajttal; Hagymás rostélyos; Mini töltött káposzta; *Köretek: Tavaszi zöldséges rizs; steak burgonya; burgonyakrokett; *Saláták: friss saláta joghurtos öntettel; csemege uborka; *Desszertek: somlói galuska; képviselőfánk; *1 adag/fő frissen főzött kávé (hozzá való cukor és tejszín; nem termoszos); *3 dl üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs, minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca vagy pepsi cola, narancs, gyömbér); *3 dl ásványvíz/fő (szénsavas és mentes); *2 dl minőségi bor/fő (fehér, rozé, vörös: kínálat megnevezésével)
  • Menüebéd az alábbi 2 féle menü választással (Ajánlattevő által biztosított étteremben 1 alkalommal):

- A menü: *Meggyleves; *Kijevi jércemell vegyes körettel; *túrós palacsinta; *1 adag/fő frissen főzött kávé (hozzá való cukor és tejszín; nem termoszos); *3 dl ásványvíz/fő (szénsavas és mentes)

- B menü: *Erőleves; *Bakonyi sertésérmék galuskával; *Rétes; *1 adag/fő frissen főzött kávé (hozzá való cukor és tejszín; nem termoszos); *3 dl ásványvíz/fő (szénsavas és mentes)

 

Pályázati forrás: TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0060, „Impulzuslézerek alkalmazása az anyagtudományban és a biofotonikában” projekt.



Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

 

Ajánlati ár (nettó Ft)

Ajánlati ár (bruttó Ft)

Normál kávészünet díja/fő/alk.:

 

 

Extra kávészünet díja/fő/alk.:

 

 

Sédasztalos meleg állófogadás díja/fő:

 

 

Menü vacsora díja/fő:

 

 

Mindösszesen/terv. 50 fő/3 alk. normál kávészünet/2 alk. extra kávészünet/1 alk. állófogadás/1 alk. menüebéd:

 

 

 

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő költségekre, beleértve a helyszín-biztosítás, tálalás és felszolgálás költségét is.

A résztvevők száma (50 fő) tervezett létszám, mely változhat. Megrendelő a résztvevők pontos létszámát kávészünetekre és étkezésekre lebontva legkésőbb 2014. 02. 26-ig jelzi a nyertes Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységárak alapján a tényleges létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a tényleges létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.


További információk:

Alkalmassági feltételek:

  • Ajánlattevő nevezze meg az éttermet ahol az étkezéseket bonyolítani akarja, valamint adja meg az étterem címét és elérhetőségét.


Fizetési mód: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, teljesítésigazolást követően.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Körmöczyné Bozsó Andrea, gazdasági vezető SZTE TTIK Matematikai Tanszékcsoport - Bolyai Intézet, tel: +36 (62) 544-698, +36 (62) 544-000/4698

email: bozsoa@math.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Art Hotel Plusz Kft., 6720 Szeged, Somogyi u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 519 700,-Ft+ÁFA