Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ03080


Az Ajánlattételi felhívással kapcsolatosan az egyik Ajánlattevő részéről kérdések merültek fel, mely kérdésekkel és a kérdésekre adott válaszokkal a felhívás kiegészítésre került

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE ÁJTK részére „Könyvsorozatok részét képező könyvek teljes körű nyomdai kivitelezési munkái”
2014. február 12.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ03080

Ajánlattételi határidő: 2014. február 19 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződéskötés időpontjától számított 3 évig.

A beszerzés rövid ismertetője:

A Szegedi Tudományegyetem a szerződéses időszak alatt az alábbi termékek legyártását és leszállítását fogja eseti jelleggel megrendelni (a megadott belívszám a konkrét megrendeléskor megrendelendő minimális belívek száma, mely belívek tényleges számát Megrendelő a konkrét megrendeléskor jelzi Vállalkozó részére):

 

Keménytáblás kiadványok:

  • Példányszám: esetenként 100 db, vagy 150 db, vagy 200 db, vagy 300 db
  • Méret: Vágott B/5 (mérettől függetlenül)
  • Táblaborító: 4 oldal, 130 g/m2 matt műnyomó papír, 5+0 színnel nyomva
  • Táblalemez: 4 oldal, 1400 g 2,5 mm-es lemez, 0+0 szín
  • Előzék: 8 oldal, 170 g/m2 ofszetpapír, 4+0 szín
  • Belív: 240 oldal, 80 g/m2 ofszetpapír, 1+1 (fekete) színnel nyomva
  • Kötészet: 1/1 papír, cérnafűzött, gömbölyű hát, táblaborító egy oldalon matt fóliázva

 

Puha borítójú kiadványok I.:

  • Példányszám: esetenként 100 db, vagy 150 db, vagy 200 db, vagy 300 db
  • Méret: Vágott B/5 (mérettől függetlenül)
  • Borító: 4 oldal, 300 g/m2 műnyomó, 4+0, matt fóliázva
  • Belív: 160 oldal, 80 g/m2 ofszet, 1+1 (fekete)
  • Kötészet: ragasztókötés

 

Puha borítójú kiadványok II.:

  • Példányszám: esetenként 200 db, vagy 500 db, vagy 1000 db, vagy 1500 db
  • Méret: B/5 (175×250 mm)
  • Borító: 4 oldal, 300 g/m2 műnyomó, 4+0, matt fóliázva
  • Belív: 120 oldal, 115 g/m2 műnyomó, 2+2 duatlon nyomás, kifutó grafika
  • Kötészet: ragasztókötés

 

Elvégzendő feladatok, minden a szerződéses időszak alatt eseti jelleggel megrendelt kiadvány esetében: Teljes körű nyomdai kivitelezés, beleértve a grafikai tervezési, szerkesztési és tördelési feladatokat is.

 

ISBN szám: Minden a szerződéses időszak alatt megrendelt kiadvány esetén lesz. Igénylése a Megrendelő feladata. A köteles példányok (8 példány) leadásáról a Nyomdának kell gondoskodni a megrendelt példányszámból.

 

Esetenkénti teljesítési határidő: A megrendeléstől számított 30 munkanap.

Éves tervezett keretmennyiségek:

  • Keménytáblás kiadvány esetében: 3 kötet/év
  • Puha borítójú kiadvány I. esetében: 3 kötet/év
  • Puha borítójú kiadvány II. esetében: 4 kötet/év

 

A kiadvány típusonként megadott tervezett éves keretmennyiségek az Ajánlattételi felhívás megjelenését megelőző 1 éves időszak megrendelései alapján kerültek meghatározásra.

A szerződéses időszak alatt ténylegesen megrendelendő mennyiségek előre nem tervezhetőek, ezért Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a megadott tervezett éves keretmennyiségektől eltérő mennyiségeket fog ténylegesen megrendelni a szerződéses időszak alatt.

 

Ajánlatkérő jogosult a Szegedi Tudományegyetem EU-s és egyéb pályázati forrásból megvalósuló, eljárás tárgya szerinti termékek megrendelése esetében a jelen keret-megállapodásos eljárást alkalmazni.

Ajánlattevői kérdések megválaszolása:
  • Kérdés: „Mit fed a mérettől függetlenül kitétel a B/5 megjelölés mellett? A/6, A/5, B/6, B/5, A/4, B/4 méret is lehet?”
  • Válasz: „A 3 éves időszak alatt az adott konkrétan megrendelendő könyvsorozattól függően több fajta méretet is tervezünk kérni a vágott B/5 méreten belül. Vagyis nem tudjuk pontosan megadni a két kiadványtípus esetében a pontos méreteket.”
  • Kérdés: „A puhatáblás/II. tételnél B/5 méretként, ami a körülvágott könyv mérete szokott lenni a 175 x 250 mm szerepel. Ez a méret szabvány papírból nem kigyártható, max. 168 x 238 mm, kifutónál 165 x 235 mm lehet. Melyik méretet vegyük figyelembe?
  • Válasz: „A könyv pontos mérete 175×250 mm, melytől eltérés nem lehetséges.”
  • Kérdés: „A megadott darabszámok éves keretmennyiségként vannak megjelölve, a pontos lehívási gyakoriság megadása nélkül. Ezt hogyan értelmezzük? pld. Keménytáblásnál (3 kötet / év) 100 pld. az 30+30+40 db/ év ? Vagy évente 3 alkalommal pld. 100 + 150 + 200 pld. lenne rendelve? Esetleg a keretmennyiség meghatározás csak a kötet/év mennyiségekre értendő? A megadott darabszámoktól való eltérés esetén új ár kerülne meghatározásra?
  • Válasz: „Tervezetten évente a Keménytáblás kiadvány esetében 3 kötetet, a puha borítójú kiadvány I. esetében 3 kötetet, a puha borítójú kiadvány II. esetében 4 kötetet tervezünk megrendelni a mindhárom kiadványtípusnál vagylagosan megjelölt darabszámok valamelyikén. Vagyis az Önök példájával élve a keménytáblás kiadvány esetében 30+30+40 db/év megrendelése nem releváns, ugyanakkor a 100+150+200 db/év az elképzelhető. Természetesen az éves szinten kiadvány típusonként megjelölt tervezetten megrendelendő kötetszám csak beszült érték, vagyis fenntartjuk a jogunkat, hogy ettől a számtól akár pozitív, akár negatív irányban eltérjünk. A kiadvány típusonként meghatározott darabszámok fixek, vagyis ettől eltérő darabszámok megrendelését nem tervezzük a 3 éves időszak alatt, ennél fogva „A megadott darabszámoktól való eltérés esetén új ár kerülne meghatározásra?” kérdés nem releváns.”


Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

 

Típus

Specifikáció

Darab-szám

Teljes körű kivitelezés /össz. db (nettó Ft)

Áfa

Teljes körű kivitelezés /össz. db (bruttó Ft)

Kemény-táblás kiadvány díja:

fentiekben részletezettek szerint

100

 

 

 

150

 

 

 

200

 

 

 

300

 

 

 

Puha borítójú kiadvány díja I.:

fentiekben részletezettek szerint

100

 

 

 

150

 

 

 

200

 

 

 

300

 

 

 

Puha borítójú kiadvány díja II.:

fentiekben részletezettek szerint

200

 

 

 

500

 

 

 

1000

 

 

 

1500

 

 

 

+ 8 oldal belívenként felár kemény táblás kiadványnál

100

 

 

 

150

 

 

 

200

 

 

 

300

 

 

 

+ 8 oldal belívenként felár puha borítójú kiadványnál I.

100

 

 

 

150

 

 

 

200

 

 

 

300

 

 

 

+ 8 oldal belívenként felár puha borítójú kiadványnál II.

200

 

 

 

500

 

 

 

1000

 

 

 

1500

 

 

 

Mindösszesen (bruttó Ft):

 

 

Figyelem! A teljes körű nyomdai kivitelezéshez kapcsolódó Áfa tartalmat az ISBN szám figyelembevételével, a Szolgáltató részére jogszabályban meghatározottak szerint kell megadni.

Ajánlatkérő a soronként megadott mindösszesen bruttó díjak bruttó összegét fogja értékelni a bírálat során.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania a teljes körű kivitelezés, valamint a megadott szegedi helyszínre történő kiszállítás költségeire.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás megjelentetését megelőző 12 hónap során egy szerződés alapján:

- minimum 300 db-os példányszámban legyártott keménytáblás kiadvány elkészítéséről;

- és minimum 300 db-os példányszámban legyártott puha borítójú kiadvány elkészítéséről;

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát.

Fizetési feltételek: Vállalkozó a szerződéses időszak alatt, teljesítésigazolást követően minden egyes megrendelést követően 1 db számla benyújtására jogosult, a megrendelt darabszámú és típusú kiadványra/kiadványokra, valamint oldalszámban való eltérés esetén a + 8 oldal belívenkénti felárra megadott árai alapján, melyet megrendelő a számla kézhezvételét követő 60 napon belül átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Balogh Elemér dr., tanszékvezető egyetemi tanár SZTE ÁJTK Európai Jogtörténeti Tanszék, tel: +36 (62) 544-410, +36 (62) 544-000/4410, +36 (30) 202-6059

email: baloghe@juris.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Generál Nyomda Kft., 6728 Szeged, Kollégiumi út 11/h.
Nyertes ajánlati ár: 6 648 603,-Ft+ÁFA/3 év

2.216.201,-Ft+ÁFA/1 év

tik_045_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Szorgalmi időszak 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Education period 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak a 2023/2024-2. félévben
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.
  • 2023/2024-II. félév Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK