Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ03080


Az Ajánlattételi felhívással kapcsolatosan az egyik Ajánlattevő részéről kérdések merültek fel, mely kérdésekkel és a kérdésekre adott válaszokkal a felhívás kiegészítésre került

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE ÁJTK részére „Könyvsorozatok részét képező könyvek teljes körű nyomdai kivitelezési munkái”
2014. február 12.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ03080

Ajánlattételi határidő: 2014. február 19 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződéskötés időpontjától számított 3 évig.

A beszerzés rövid ismertetője:

A Szegedi Tudományegyetem a szerződéses időszak alatt az alábbi termékek legyártását és leszállítását fogja eseti jelleggel megrendelni (a megadott belívszám a konkrét megrendeléskor megrendelendő minimális belívek száma, mely belívek tényleges számát Megrendelő a konkrét megrendeléskor jelzi Vállalkozó részére):

 

Keménytáblás kiadványok:

  • Példányszám: esetenként 100 db, vagy 150 db, vagy 200 db, vagy 300 db
  • Méret: Vágott B/5 (mérettől függetlenül)
  • Táblaborító: 4 oldal, 130 g/m2 matt műnyomó papír, 5+0 színnel nyomva
  • Táblalemez: 4 oldal, 1400 g 2,5 mm-es lemez, 0+0 szín
  • Előzék: 8 oldal, 170 g/m2 ofszetpapír, 4+0 szín
  • Belív: 240 oldal, 80 g/m2 ofszetpapír, 1+1 (fekete) színnel nyomva
  • Kötészet: 1/1 papír, cérnafűzött, gömbölyű hát, táblaborító egy oldalon matt fóliázva

 

Puha borítójú kiadványok I.:

  • Példányszám: esetenként 100 db, vagy 150 db, vagy 200 db, vagy 300 db
  • Méret: Vágott B/5 (mérettől függetlenül)
  • Borító: 4 oldal, 300 g/m2 műnyomó, 4+0, matt fóliázva
  • Belív: 160 oldal, 80 g/m2 ofszet, 1+1 (fekete)
  • Kötészet: ragasztókötés

 

Puha borítójú kiadványok II.:

  • Példányszám: esetenként 200 db, vagy 500 db, vagy 1000 db, vagy 1500 db
  • Méret: B/5 (175×250 mm)
  • Borító: 4 oldal, 300 g/m2 műnyomó, 4+0, matt fóliázva
  • Belív: 120 oldal, 115 g/m2 műnyomó, 2+2 duatlon nyomás, kifutó grafika
  • Kötészet: ragasztókötés

 

Elvégzendő feladatok, minden a szerződéses időszak alatt eseti jelleggel megrendelt kiadvány esetében: Teljes körű nyomdai kivitelezés, beleértve a grafikai tervezési, szerkesztési és tördelési feladatokat is.

 

ISBN szám: Minden a szerződéses időszak alatt megrendelt kiadvány esetén lesz. Igénylése a Megrendelő feladata. A köteles példányok (8 példány) leadásáról a Nyomdának kell gondoskodni a megrendelt példányszámból.

 

Esetenkénti teljesítési határidő: A megrendeléstől számított 30 munkanap.

Éves tervezett keretmennyiségek:

  • Keménytáblás kiadvány esetében: 3 kötet/év
  • Puha borítójú kiadvány I. esetében: 3 kötet/év
  • Puha borítójú kiadvány II. esetében: 4 kötet/év

 

A kiadvány típusonként megadott tervezett éves keretmennyiségek az Ajánlattételi felhívás megjelenését megelőző 1 éves időszak megrendelései alapján kerültek meghatározásra.

A szerződéses időszak alatt ténylegesen megrendelendő mennyiségek előre nem tervezhetőek, ezért Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a megadott tervezett éves keretmennyiségektől eltérő mennyiségeket fog ténylegesen megrendelni a szerződéses időszak alatt.

 

Ajánlatkérő jogosult a Szegedi Tudományegyetem EU-s és egyéb pályázati forrásból megvalósuló, eljárás tárgya szerinti termékek megrendelése esetében a jelen keret-megállapodásos eljárást alkalmazni.

Ajánlattevői kérdések megválaszolása:
  • Kérdés: „Mit fed a mérettől függetlenül kitétel a B/5 megjelölés mellett? A/6, A/5, B/6, B/5, A/4, B/4 méret is lehet?”
  • Válasz: „A 3 éves időszak alatt az adott konkrétan megrendelendő könyvsorozattól függően több fajta méretet is tervezünk kérni a vágott B/5 méreten belül. Vagyis nem tudjuk pontosan megadni a két kiadványtípus esetében a pontos méreteket.”
  • Kérdés: „A puhatáblás/II. tételnél B/5 méretként, ami a körülvágott könyv mérete szokott lenni a 175 x 250 mm szerepel. Ez a méret szabvány papírból nem kigyártható, max. 168 x 238 mm, kifutónál 165 x 235 mm lehet. Melyik méretet vegyük figyelembe?
  • Válasz: „A könyv pontos mérete 175×250 mm, melytől eltérés nem lehetséges.”
  • Kérdés: „A megadott darabszámok éves keretmennyiségként vannak megjelölve, a pontos lehívási gyakoriság megadása nélkül. Ezt hogyan értelmezzük? pld. Keménytáblásnál (3 kötet / év) 100 pld. az 30+30+40 db/ év ? Vagy évente 3 alkalommal pld. 100 + 150 + 200 pld. lenne rendelve? Esetleg a keretmennyiség meghatározás csak a kötet/év mennyiségekre értendő? A megadott darabszámoktól való eltérés esetén új ár kerülne meghatározásra?
  • Válasz: „Tervezetten évente a Keménytáblás kiadvány esetében 3 kötetet, a puha borítójú kiadvány I. esetében 3 kötetet, a puha borítójú kiadvány II. esetében 4 kötetet tervezünk megrendelni a mindhárom kiadványtípusnál vagylagosan megjelölt darabszámok valamelyikén. Vagyis az Önök példájával élve a keménytáblás kiadvány esetében 30+30+40 db/év megrendelése nem releváns, ugyanakkor a 100+150+200 db/év az elképzelhető. Természetesen az éves szinten kiadvány típusonként megjelölt tervezetten megrendelendő kötetszám csak beszült érték, vagyis fenntartjuk a jogunkat, hogy ettől a számtól akár pozitív, akár negatív irányban eltérjünk. A kiadvány típusonként meghatározott darabszámok fixek, vagyis ettől eltérő darabszámok megrendelését nem tervezzük a 3 éves időszak alatt, ennél fogva „A megadott darabszámoktól való eltérés esetén új ár kerülne meghatározásra?” kérdés nem releváns.”


Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

 

Típus

Specifikáció

Darab-szám

Teljes körű kivitelezés /össz. db (nettó Ft)

Áfa

Teljes körű kivitelezés /össz. db (bruttó Ft)

Kemény-táblás kiadvány díja:

fentiekben részletezettek szerint

100

 

 

 

150

 

 

 

200

 

 

 

300

 

 

 

Puha borítójú kiadvány díja I.:

fentiekben részletezettek szerint

100

 

 

 

150

 

 

 

200

 

 

 

300

 

 

 

Puha borítójú kiadvány díja II.:

fentiekben részletezettek szerint

200

 

 

 

500

 

 

 

1000

 

 

 

1500

 

 

 

+ 8 oldal belívenként felár kemény táblás kiadványnál

100

 

 

 

150

 

 

 

200

 

 

 

300

 

 

 

+ 8 oldal belívenként felár puha borítójú kiadványnál I.

100

 

 

 

150

 

 

 

200

 

 

 

300

 

 

 

+ 8 oldal belívenként felár puha borítójú kiadványnál II.

200

 

 

 

500

 

 

 

1000

 

 

 

1500

 

 

 

Mindösszesen (bruttó Ft):

 

 

Figyelem! A teljes körű nyomdai kivitelezéshez kapcsolódó Áfa tartalmat az ISBN szám figyelembevételével, a Szolgáltató részére jogszabályban meghatározottak szerint kell megadni.

Ajánlatkérő a soronként megadott mindösszesen bruttó díjak bruttó összegét fogja értékelni a bírálat során.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania a teljes körű kivitelezés, valamint a megadott szegedi helyszínre történő kiszállítás költségeire.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás megjelentetését megelőző 12 hónap során egy szerződés alapján:

- minimum 300 db-os példányszámban legyártott keménytáblás kiadvány elkészítéséről;

- és minimum 300 db-os példányszámban legyártott puha borítójú kiadvány elkészítéséről;

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát.

Fizetési feltételek: Vállalkozó a szerződéses időszak alatt, teljesítésigazolást követően minden egyes megrendelést követően 1 db számla benyújtására jogosult, a megrendelt darabszámú és típusú kiadványra/kiadványokra, valamint oldalszámban való eltérés esetén a + 8 oldal belívenkénti felárra megadott árai alapján, melyet megrendelő a számla kézhezvételét követő 60 napon belül átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Balogh Elemér dr., tanszékvezető egyetemi tanár SZTE ÁJTK Európai Jogtörténeti Tanszék, tel: +36 (62) 544-410, +36 (62) 544-000/4410, +36 (30) 202-6059

email: baloghe@juris.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Generál Nyomda Kft., 6728 Szeged, Kollégiumi út 11/h.
Nyertes ajánlati ár: 6 648 603,-Ft+ÁFA/3 év

2.216.201,-Ft+ÁFA/1 év