Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ03045
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, „kézirat fordítása magyarról angolra”
2014. február 03.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ03045

Ajánlattételi határidő: 2014. február 10 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2014. május 31.

A beszerzés rövid ismertetője:

Farkas Beáta: „Piacgazdaságok az Európai Unióban” című kéziratának fordítása magyarról angolra, az alábbiak szerint:

  • 1 db kézirat, összesen kb. 16 szerzői ív oldal terjedelemben (összesen kb. 640.000 karakter szóközökkel)

Előzetesen tervezett mindösszesen leütés szám: kb. 640.000

A fordítandó kiadványt a szerződéskötés után doc formátumban küldjük meg a Vállalkozónak.

Megrendelő a kézirat első 10 ívét a szerződéskötés után azonnal, a fennmaradó 6 ívét legkésőbb 2014. április 15-ig átadja Vállalkozó részére. A fordítási munkát 2014. május 31-ig kell befejezni. Figyelem! Amennyiben a szakmai lektori vélemény miatt lenne szükséges a kézirat átdolgozása, akkor ennek fordítása már nem képezi a jelen kiírás alapján kötött szerződés tárgyát. Amennyiben a kézirat kiadója olyan nyelvi hibák miatt adja vissza a kéziratot javításra, amely nyelvi hibákat a Vállalkozó által átadott fordítás tartalmazott, akkor ezen hibák javítása a Vállalkozó kötelezettsége!

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi táblázat kitöltésével kérjük megadni:

 

Ajánlati ár

(nettó Ft)

Ajánlati ár

(bruttó Ft)

Fordítás díja/leütés:

 

 

Mindösszesen/tervezett 640.000 leütés:

 

 

Ajánlatkérő az előzetesen tervezett 640.000 leütésre mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

A megadott mindösszesen fordítandó leütés szám előzetesen tervezett, így változhat. Vállalkozó köteles a ténylegesen megrendelt leütés számnak megfelelően, az egy leütésre megadott egységára alapján elszámolni. Felek a ténylegesen megrendelt leütés számot a teljesítésigazolásban rögzítik.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • A fordítandó szöveg szakszöveg, mely a politikai gazdaságtani terület legmagasabb szintű ismeretét kívánja meg. Fentiek miatt ajánlattevőnek rendelkeznie kell a közgazdaság- és más társadalomtudomány területén szerzett fordítási tapasztalattal.
Igazolási mód: Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot minimum 100.000 leütés terjedelmű, politikai gazdasági témájú szöveg magyarról angol nyelvre történő fordításáról.
Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, valamint a fordított szöveg témáját.
Amennyiben a bemutatott fordítási referencia nem politikai gazdasági témájú, az Ajánlattevő alkalmatlan a feladat ellátására. Ebben az esetben Ajánlatkérő az Ajánlattevő ajánlatát érvénytelennek nyilvánítja és nem veszi figyelembe az értékelés során!
  • Ajánlattevő mutasson be ajánlatában legalább 1 fő a teljesítésbe bevonni kívánt fordítót önéletrajzának csatolásával, aki angol anyanyelvű és rendelkezik angol szakfordító végzettséggel.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja a bemutatott fordító önéletrajzát (Europass formátumban), valamint az angol anyanyelvűségét és a szakfordítói végzettségét igazoló dokumentumok másolatát.


Fizetési mód: Vállalkozó teljesítésigazolás után 2 db részszámlát és 1 db végszámlát nyújthat be az alábbiak szerint:

  • A szerződéskötéskor átadott 10 ív lefordítását követően, a lefordított szövegek átadása után, a ténylegesen fordított leütés számnak megfelelően, az egy leütésre megadott egységára alapján számított összegnek megfelelően 1 db részszámla;
  • A 2014. április 15-ig átadott további 6 ív lefordítását követően, a lefordított szövegek átadása után, a ténylegesen fordított leütés számnak megfelelően, az egy leütésre megadott egységára alapján számított összeg 80 %-ának megfelelő összegről 1 db részszámla;
  • A szerzővel való konzultáció és az esetlegesen szükséges (de az átadott kézirat szövegéhez igazodó) javítások elvégzése után a második 6 ív ténylegesen fordított leütés számának megfelelően, az egy leütésre megadott egységára alapján számított összeg 20 %-ának megfelelő összegről 1 db végszámla.
A számlák összege a teljesítés időpontjától számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással kerül kifizetésre.



Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Szakál Péter, irodavezető SZTE GTK Dékáni Hivatal, tel: +36 (62) 544-287, +36 (62) 544-000/4287

email: Peter.Szakal@eco.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

DSC_2793_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Szorgalmi időszak 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Education period 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak a 2023/2024-2. félévben
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.
  • 2023/2024-II. félév Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK