Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ03039
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Támop-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0005 projektiroda részére, „catering szolgáltatás nyújtása”
2014. január 30.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ03039

Ajánlattételi határidő: 2014. február 06 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2014. február 19.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE Támop-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0005 projektiroda részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Horizont 2020 Figyelemfelkeltő Kampány és Regionális Információs Nap”
  • Időpont: 2014. február 19. 10:00-16:00
  • 2014. február 19-én 10:00-10:30 óráig, és 15:30-16:00 óráig 2 db kávészünet, valamint 12:00-13:00 óráig 1 db svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása alkalmanként tervezetten 80 fő részére
  • Vállalkozónak kávészünetek és az étkezés alatt legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, Díszterem (6720 Szeged, Dugonics tér 13. II. em.)
  • Kávészünet: *8 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl. mini rétesek: almás, meggyes, túrós; zserbó; mini linzer); *8 dkg/fő pogácsa (pl. sima; sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *2 dl üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs, körte minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca vagy pepsi cola, narancs, gyömbér); *2dl ásványvíz/fő (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl. mini rétesek: almás, meggyes, túrós; zserbó; mini linzer); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *2 dl üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs, körte minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca vagy pepsi cola, narancs, gyömbér); *0,5 l ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles a kávészüneteket és az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.


Pályázati forrás: TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0005, „Ágazati felkészítés a hazai ELI projekttel összefüggő képzési és K+F feladatokra.”



Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

 

 

Ajánlati ár (nettó Ft)

Ajánlati ár (bruttó Ft)

Szendvicsebéd díja/fő:

 

 

Kávészünet díja/fő/alk.:

 

 

Mindösszesen/terv. 80 fő/1 alk. állófogadás; 2 alk. kávészünet:

 

 

 

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő költségekre, beleértve a helyszínre történő kiszállítás, tálalás és felszolgálás költségét is.

A résztvevők száma (80 fő) tervezett létszám, mely változhat. Megrendelő a résztvevők pontos létszámát legkésőbb 2014. február 14-ig jelzi a nyertes Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységár alapján a tényleges létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a tényleges létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.



További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 24 hónap során kitelepüléssel (tehát nem saját üzlethelyiségben) lebonyolított legalább 1 db minimum nettó 240.000,- Ft értékű, vagy 80 fő részére nyújtott svédasztalos állófogadásról. A referencia körében nem értékelhető a magánszemélyek által megrendelt pl. lakodalom, személyes program.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét, vagy az étkeztetett létszámot.

  • Ajánlattevő rendelkezzen az ételek elkészítéséhez szükséges saját tulajdonú, vagy bérelt – a hatályos törvények és rendeletek által előírt szakhatósági engedélyekkel rendelkező – háttérkonyhával.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja az érvényes működési engedélye másolatát, valamint adja meg a konyha címét, elérhetőségét.

  • A pályázó cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, illetve a pályázó ügyvezetőjének bármely korábbi cégének/vállalkozásának, amelyben ügyvezetőként eljárt és az ügyvezetői tisztsége időszakában nem lehet fennálló 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának amelyben ügyvezetőként eljárt és az ügyvezetői tisztsége időszakában nincs bármely jogcímen fennálló 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a belső rendszerén keresztül ellenőrizze a nyilatkozat valóságtartalmát.

Fizetési mód: Vállalkozó a catering szolgáltatás díjáról teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE, a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Földi-Vágó Ildikó, ügyvivő szakértő SZTE Rektori Hivatal Támop-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0060 és Támop-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0005 p.iroda, tel: +36 (62) 544-315, +36 (62) 544-000/4315

email: foldi-vago.ildiko@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 160 800,-Ft+ÁFA