Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ03039
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Támop-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0005 projektiroda részére, „catering szolgáltatás nyújtása”
2014. január 30.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ03039

Ajánlattételi határidő: 2014. február 06 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2014. február 19.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE Támop-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0005 projektiroda részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Horizont 2020 Figyelemfelkeltő Kampány és Regionális Információs Nap”
  • Időpont: 2014. február 19. 10:00-16:00
  • 2014. február 19-én 10:00-10:30 óráig, és 15:30-16:00 óráig 2 db kávészünet, valamint 12:00-13:00 óráig 1 db svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása alkalmanként tervezetten 80 fő részére
  • Vállalkozónak kávészünetek és az étkezés alatt legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, Díszterem (6720 Szeged, Dugonics tér 13. II. em.)
  • Kávészünet: *8 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl. mini rétesek: almás, meggyes, túrós; zserbó; mini linzer); *8 dkg/fő pogácsa (pl. sima; sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *2 dl üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs, körte minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca vagy pepsi cola, narancs, gyömbér); *2dl ásványvíz/fő (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl. mini rétesek: almás, meggyes, túrós; zserbó; mini linzer); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *2 dl üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs, körte minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca vagy pepsi cola, narancs, gyömbér); *0,5 l ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles a kávészüneteket és az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.


Pályázati forrás: TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0005, „Ágazati felkészítés a hazai ELI projekttel összefüggő képzési és K+F feladatokra.”



Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

 

 

Ajánlati ár (nettó Ft)

Ajánlati ár (bruttó Ft)

Szendvicsebéd díja/fő:

 

 

Kávészünet díja/fő/alk.:

 

 

Mindösszesen/terv. 80 fő/1 alk. állófogadás; 2 alk. kávészünet:

 

 

 

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő költségekre, beleértve a helyszínre történő kiszállítás, tálalás és felszolgálás költségét is.

A résztvevők száma (80 fő) tervezett létszám, mely változhat. Megrendelő a résztvevők pontos létszámát legkésőbb 2014. február 14-ig jelzi a nyertes Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységár alapján a tényleges létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a tényleges létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.



További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 24 hónap során kitelepüléssel (tehát nem saját üzlethelyiségben) lebonyolított legalább 1 db minimum nettó 240.000,- Ft értékű, vagy 80 fő részére nyújtott svédasztalos állófogadásról. A referencia körében nem értékelhető a magánszemélyek által megrendelt pl. lakodalom, személyes program.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét, vagy az étkeztetett létszámot.

  • Ajánlattevő rendelkezzen az ételek elkészítéséhez szükséges saját tulajdonú, vagy bérelt – a hatályos törvények és rendeletek által előírt szakhatósági engedélyekkel rendelkező – háttérkonyhával.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja az érvényes működési engedélye másolatát, valamint adja meg a konyha címét, elérhetőségét.

  • A pályázó cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, illetve a pályázó ügyvezetőjének bármely korábbi cégének/vállalkozásának, amelyben ügyvezetőként eljárt és az ügyvezetői tisztsége időszakában nem lehet fennálló 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának amelyben ügyvezetőként eljárt és az ügyvezetői tisztsége időszakában nincs bármely jogcímen fennálló 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a belső rendszerén keresztül ellenőrizze a nyilatkozat valóságtartalmát.

Fizetési mód: Vállalkozó a catering szolgáltatás díjáról teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE, a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Földi-Vágó Ildikó, ügyvivő szakértő SZTE Rektori Hivatal Támop-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0060 és Támop-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0005 p.iroda, tel: +36 (62) 544-315, +36 (62) 544-000/4315

email: foldi-vago.ildiko@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 160 800,-Ft+ÁFA

DSC_3242_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Szorgalmi időszak 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Education period 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak a 2023/2024-2. félévben
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.
  • 2023/2024-II. félév Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK