A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás (terem bérlés, díszítés/virágdísz, hostess) nyújtására 1 éves időtartamú keret-megállapodás, az alábbi feltételek szerint:
1. Ajánlatkérő jelen eljárás eredményeként az 1 éves időszakra 6 nyertest hirdet, akikkel keret-megállapodást köt. Ajánlatkérő jogosult a 12 hónapot további 6 hónappal meghosszabbítani abban az esetben, ha a 12 hónap időszak alatt a beszerzett szolgáltatás mindösszesen ellenértéke nem éri el a hatályos közbeszerzési törvény (Kbt.) értékhatárát, figyelemmel a Kbt. 120. § c) pontjában rögzített kivételre is. Ajánlatkérő sem a 12 hónap alatt, sem az esetleges meghosszabbított 6 hónap alatt nem rendelhet meg olyan szolgáltatást, amellyel a közbeszerzési értékhatár feletti összes ellenérték kerülne megrendelésre. Az eljárást lezáró szerződések megkötését követő 1 éves időszakban felmerülő catering szolgáltatási igények esetében 2. fordulós újraversenyeztetést indít az első körben nyertesként hirdetett 6 ajánlattevő felhívásával. Az ajánlatkérő fenntartja a jogot, hogy egyes megrendeléseket akár nyilvános felhívás, akár közbeszerzési eljárás formájában is lebonyolítson, ebben az esetben köteles a 6 nyertes szervezetet erről értesíteni.2. Rendezvények időpontja:
Az 1 éves (+ 6 hónap) időszakban felmerülő konkrét igények szerint.
3. Személyi feltételek:
Vállalkozónak minden felmerülő igény esetén kávészünetek esetében 50 főnként minimum 1 fő kiszolgáló személyzetet és minimum 1 db kávéfőzőt, az állófogadások esetében 50 főnként minimum 1 fő kiszolgáló személyzetet, és ültetett tányérszervizes fogadások esetében 25 főnként minimum 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania a kiszolgálás, felszolgálás idejére, amennyiben a konkrét igényben a fentitől eltérő létszámú személyzetet nem jelöl meg Megrendelő. Vállalkozó köteles a catering szolgáltatás helyszínének rendezéséhez, terítéshez, esetleges díszítéshez, valamint a helyszín eredeti állapotba visszarendezéséhez az étkezés típusonként minimálisan meghatározott kiszolgáló személyzeten felül akkora létszámú személyzetet biztosítani, amely alkalmas az előírt időpontokra elvégezni a szükséges feladatokat.
4. Tárgyi feltételek:
A felszolgáláshoz Vállalkozó köteles üvegpoharakat, porcelán tányérokat (nem papír, nem műanyag), tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat biztosítani. Ettől csak Ajánlatkérő konkrét igénye alapján térhet el. Vállalkozó köteles térítésmentesen könyöklőket is biztosítani az állófogadáshoz, amennyiben az igénylő részéről a konkrét catering szolgáltatás kapcsán felmerül ennek az igénye.
5. Egyéb feltétel:
Minden újraversenyeztetést követően a nyertesként kihirdetett ajánlattevő a szolgáltatás megkezdése előtt legalább 1 munkanappal (a rendezvény jellegétől függően akár ezt megelőzően is) köteles személyesen legalább 1 alkalommal (a rendezvény jellegétől függően akár több alkalommal is) megtekinteni a szolgáltatás helyszínét, és személyesen egyeztetni a szolgáltatás pontos részleteit az igénylő képviselőjével. Amennyiben az újraversenyeztetés során a megrendelőtől egyéb kapcsolódó igény is érkezik, úgy a Vállalkozó köteles azokat is teljesíteni:
6. Teljesítmény értékelés:
A Megrendelő a Vállalkozó keret-megállapodás szerződésszerű teljesítése körében az alábbiak szerint teljesítményértékelést alkalmaz:
A Vállalkozó nem tesz eleget a keret-megállapodást lezáró szerződés szerződéses kötelezettségének, amennyiben a
A fentiek megvalósulása esetén Megrendelő a Vállalkozóval kötött keret-megállapodást azonnali hatállyal rendkívüli felmondással megszüntetheti.
Megrendelő köteles a „Kitelepüléses catering szolgáltatás teljesítésének részletes értékelése” dokumentumot a Vállalkozóval ellenjegyeztetni, amennyiben nem szerződés szerinti, vagy nem megfelelő minőségű értékelést ad a dokumentum valamely pontjára.
7. Minta, catering szolgáltatás műszaki tartalma, bírálati szempontok:
Az ajánlattevőnek az alábbi menüsort kell beárazni úgy, hogy az ellenérték tartalmazza az adott szolgáltatás körében elvárt személyi és tárgyi (3. és 4. pont) feltételeket. A jelen eljárásban az alkalmassági minimumkövetelményeknek megfelelő, a menüsor beárazása után első 6 legalacsonyabb árú ajánlattevővel köt az ajánlatkérő keret-megállapodást.
Az alább megadott minta ellenértékét az alábbi mennyiségi adatokkal kell megadni:
a) Kávészünet: *5 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt); *5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik, stanglik, sajtos aprópogácsa; nem bolti előre csomagolt); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé, tea vegyesen (kávé: Douwe Egberts Omnia, vagy jobb minőségű); *0,3 l ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs) Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
b) Szendvicsebéd: *3 db/fő mini szendvics (3 féle): sonkás, téliszalámis (pick), vegetáriánus: pld. padlizsánkrémes, camember sajtos; *5 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt); *5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik, stanglik, sajtos aprópogácsa; nem bolti előre csomagolt); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé, tea vegyesen (kávé: Douwe Egberts Omnia, vagy jobb minőségű); *0,5 l ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs) Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
c) Svédasztalos hideg állófogadás: *hideg saláták (3 féle): görög saláta, orosz hússaláta, kapros zöldség saláta; *hidegtálak: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt; *péksütemény, kenyér; *5 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt); *5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik, stanglik, sajtos aprópogácsa; nem bolti előre csomagolt); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé, tea vegyesen (kávé: Douwe Egberts Omnia, vagy jobb minőségű); *0,5 l ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs) Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
d) Svédasztalos meleg állófogadás: *hideg saláták (3 féle): francia saláta, cézár saláta, majonézes tojássaláta; *hideg előételek (3 féle): jérce finomfalatok, frankfurti töltött pulykatekercs, mini kaszinótojás; *főételek (4 féle): vegetáriánus étel: rántott gomba, rántott karfiol, rántott sajt, csirkemell óvári módra, bakonyi borda, fűszeres nyakas Pékné módra; *köretek: zöldséges rizs, Texas burgonya, galuska; *péksütemény, kenyér; *desszert (2 féle): mini képviselőfánk, csokoládé torta; *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé (Douwe Egberts Omnia, vagy jobb minőségű); *0,5 l ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs) Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
e) Ültetett, tányérszervizes, háromfogásos konferencia-ebéd: *tárkonyos pulykaragu leves csészében; *sajttal-sonkával töltött rántott pulykamell petrezselymes burgonyával; *uborkasaláta; *somlói galuska; *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé (Douwe Egberts Omnia, vagy jobb minőségű); *0,5 l ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs) Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:
|
Ajánlati ár (nettó Ft/fő) |
Ajánlati ár (bruttó Ft/fő) |
Ajánlati ár (bruttó Ft/100 fő) |
a) Kávészünet díja: |
|
|
|
b) Szendvicsebéd díja: |
|
|
|
c) Svédasztalos hideg állófogadás díja: |
|
|
|
d) Svédasztalos meleg állófogadás díja: |
|
|
|
e) Ültetett, tányérszervizes, háromfogásos konferencia-ebéd díja: |
|
|
|
Mindösszesen/100 fő: |
|
Ajánlatkérő a soronként 100 főre magadott bruttó árak 100 főre mindösszesen megadott bruttó összegét fogja értékelni.
Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő minden költségre a specifikációban előírtak szerint.
A reprezentációs adó mértékének megfizetése Ajánlatkérő kötelezettsége.8. Ajánlattevővel szembeni elvárások:
a) Pénzügyi alkalmasság:
Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának amelyben ügyvezetőként eljárt és az ügyvezetői tisztsége időszakában nincs bármely jogcímen fennálló 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a belső rendszerén keresztül ellenőrizze a nyilatkozat valóságtartalmát.
b) Műszaki alkalmasság:
A referencia körében nem értékelhető a magánszemélyek által megrendelt pl. lakodalom, személyes program.
Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát vagy e-mail címét, a szolgáltatás tárgyát, a szolgáltatás kitelepüléssel való ellátásának a helyét, címét, továbbá az étkeztetett létszámot, az ellenszolgáltatás összegét. Ajánlatkérő fenntartja a jogot arra, hogy a referenciamunka minőségét a megadott személy útján ellenőrizze és negatív kritika esetén érvénytelenné nyilvánítsa az ajánlatot. Referencianyilatkozat minta a felhívás mellékleteként csatolva.
Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja az aláírásával ellátott SZTE KONGRESSZUSI KÖZPONT MINŐSÍTETT CATERINGES PARTNERSÉG FELTÉTELEI 2013 c. dokumentumot, mellyel vállalja, hogy a szerződéskötés időpontjára megfelel a feltételeknek.
Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja az érvényes működési engedélye másolatát, valamint adja meg a konyha címét, elérhetőségét.
9. Második fordulós eljárás szabályai:
Ajánlatkérő a 2. körös újraversenyeztetés során a 6 nyertes Ajánlattevő részére e-mailben megküldi a konkrét igényt tartalmazó ajánlattételi felhívást. A beérkező ajánlatok közül a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást megajánló Ajánlattevő ajánlatát hirdeti nyertesnek, mely Ajánlattevővel a konkrét igényre a keret-megállapodás kiegészítéseként szerződést köt. Ajánlatkérő több azonos ajánlati ár esetén felkéri az egyező árat adó ajánlattevőket egy új ajánlat adására és a kedvezménnyel csökkentett ajánlati árak közül az alacsonyabbat hirdeti nyertesnek. Amennyiben a kedvezménnyel csökkentett ajánlati árak is egyezőséget mutatnak, akkor Ajánlatkérő az Ajánlattevők jelenlétében sorsolással állapítja meg a nyertest. Az egyes 2. körös eljárások nyerteseinek nevét és címét, valamint nyertes ajánlati árát Ajánlatkérő minden esetben megjeleníti az Egyetem honlapján a Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság „Beszerzések” menüpontjában a nyilvánosság elvének érvényesülése céljából.
Ajánlatkérő a konkrét igények 2. körös újraversenyeztetése során, minden esetben megadja az adott kávészüneten, étkezésen résztvevők tervezett számát, mely létszámok esetében fenntartja a változtatás jogát. Ajánlatkérő a résztvevők létszámában történt eltérést minden igény esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a nyertes Ajánlattevő felé. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Fizetési mód: Vállalkozó teljesítésigazolást követően catering szolgáltatásonként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Szerződéses feltételek: A jelen felhívásban előírtak és az Ajánlattételi felhívás 3. sz. mellékleteként megtekinthető tervezett szerződéses feltételek szerint.
Nyertes ajánlattevő: Két Vigh Kft., 6760 Kistelek, Akácfa u. 34.; Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.; Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.; Stefánia Catering Kft., 6771 Szeged, Makai út 164.; Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.; Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 0,-Ft+ÁFA
14. Őszi Kulturális Fesztivál ,BTK ,Diplomaosztó ,Egyetemi Tavasz ,Egyetemi Élet ,Egyetemi élet ,Esemény ,Fókusz ,Irodalom ,JGYPK ,Kulturális Iroda ,Kultúra ,Kutatók Éjszakája 2009 ,SZTE Kulturális Iroda ,SZTE Kultúrális Iroda ,Sport ,Szabadegyetem ,TIK ,TTIK ,ZMK ,