Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ03015
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása”
2014. január 24.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ03015

Ajánlattételi határidő: 2014. január 31 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződéskötés időpontjától számított 1 év (+ 6 hónap).

A beszerzés rövid ismertetője:

A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás (terem bérlés, díszítés/virágdísz, hostess) nyújtására 1 éves időtartamú keret-megállapodás, az alábbi feltételek szerint:

1. Ajánlatkérő jelen eljárás eredményeként az 1 éves időszakra 6 nyertest hirdet, akikkel keret-megállapodást köt. Ajánlatkérő jogosult a 12 hónapot további 6 hónappal meghosszabbítani abban az esetben, ha a 12 hónap időszak alatt a beszerzett szolgáltatás mindösszesen ellenértéke nem éri el a hatályos közbeszerzési törvény (Kbt.) értékhatárát, figyelemmel a Kbt. 120. § c) pontjában rögzített kivételre is. Ajánlatkérő sem a 12 hónap alatt, sem az esetleges meghosszabbított 6 hónap alatt nem rendelhet meg olyan szolgáltatást, amellyel a közbeszerzési értékhatár feletti összes ellenérték kerülne megrendelésre. Az eljárást lezáró szerződések megkötését követő 1 éves időszakban felmerülő catering szolgáltatási igények esetében 2. fordulós újraversenyeztetést indít az első körben nyertesként hirdetett 6 ajánlattevő felhívásával. Az ajánlatkérő fenntartja a jogot, hogy egyes megrendeléseket akár nyilvános felhívás, akár közbeszerzési eljárás formájában is lebonyolítson, ebben az esetben köteles a 6 nyertes szervezetet erről értesíteni.

2. Rendezvények időpontja:

Az 1 éves (+ 6 hónap) időszakban felmerülő konkrét igények szerint.

3. Személyi feltételek:

Vállalkozónak minden felmerülő igény esetén kávészünetek esetében 50 főnként minimum 1 fő kiszolgáló személyzetet és minimum 1 db kávéfőzőt, az állófogadások esetében 50 főnként minimum 1 fő kiszolgáló személyzetet, és ültetett tányérszervizes fogadások esetében 25 főnként minimum 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania a kiszolgálás, felszolgálás idejére, amennyiben a konkrét igényben a fentitől eltérő létszámú személyzetet nem jelöl meg Megrendelő. Vállalkozó köteles a catering szolgáltatás helyszínének rendezéséhez, terítéshez, esetleges díszítéshez, valamint a helyszín eredeti állapotba visszarendezéséhez az étkezés típusonként minimálisan meghatározott kiszolgáló személyzeten felül akkora létszámú személyzetet biztosítani, amely alkalmas az előírt időpontokra elvégezni a szükséges feladatokat.

4. Tárgyi feltételek:

A felszolgáláshoz Vállalkozó köteles üvegpoharakat, porcelán tányérokat (nem papír, nem műanyag), tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat biztosítani. Ettől csak Ajánlatkérő konkrét igénye alapján térhet el. Vállalkozó köteles térítésmentesen könyöklőket is biztosítani az állófogadáshoz, amennyiben az igénylő részéről a konkrét catering szolgáltatás kapcsán felmerül ennek az igénye.

5. Egyéb feltétel:

Minden újraversenyeztetést követően a nyertesként kihirdetett ajánlattevő a szolgáltatás megkezdése előtt legalább 1 munkanappal (a rendezvény jellegétől függően akár ezt megelőzően is) köteles személyesen legalább 1 alkalommal (a rendezvény jellegétől függően akár több alkalommal is) megtekinteni a szolgáltatás helyszínét, és személyesen egyeztetni a szolgáltatás pontos részleteit az igénylő képviselőjével. Amennyiben az újraversenyeztetés során a megrendelőtől egyéb kapcsolódó igény is érkezik, úgy a Vállalkozó köteles azokat is teljesíteni:

  • Catering szolgáltatás helyszínét – egyéb rendelkezés hiányában - köteles maga bérelni, az Ajánlatkérő által meghatározott fix bérleti díjért. Ajánlatkérő az Egyetem által fizetendő, és az Egyetem felé továbbszámlázható bérleti díjat a konkrét igény 2. körös újraversenyeztetése során megadja a beárazandó táblázatban. A táblázatban megadott bérleti díj összegéről Megrendelő 1 db számlát jogosult kiállítani, melyet Vállalkozó a számla kézhezvételét követő 60 napon belül köteles átutalással teljesíteni, vagy
  • Catering szolgáltatás Ajánlatkérő által meghatározott helyszínét köteles maga bérelni, arra a megjelölt helyszín képviselőjétől ajánlatot kérni. Ajánlattevő a kapott ajánlat alapján az Egyetem által fizetendő, és az Egyetem felé továbbszámlázható bérleti díjat a konkrét igény 2. körös újraversenyeztetése során a beárazandó táblázatban az ajánlata részeként tudja megadni.
  • Catering szolgáltatás helyszínét az Ajánlatkérő által meghatározott fix díjért, Ajánlatkérő konkrét igényének megfelelően köteles díszíteni/díszíttetni, főasztalt virágdísszel ellátni. Ajánlatkérő a díszítés/virágdísz Egyetem által fizetendő, és az Egyetem felé továbbszámlázható díját a konkrét igény 2. körös újraversenyeztetése során megadja a beárazandó táblázatban.
  • Catering szolgáltatás helyszínén szükség szerint köteles olyan közreműködő személyt (hostess) bevonni, aki a rendezvény szervezése, a vendégek fogadása, irányítása, regisztrációja körében az Ajánlatkérővel együttműködve, az Ajánlatkérő segítségére van. Ajánlattevő a közreműködő személy igénybevételének az Egyetem által fizetendő, és az Egyetem felé továbbszámlázható díját a konkrét igény 2. körös újraversenyeztetése során a beárazandó táblázatban az ajánlata részeként tudja megadni.

6. Teljesítmény értékelés:

A Megrendelő a Vállalkozó keret-megállapodás szerződésszerű teljesítése körében az alábbiak szerint teljesítményértékelést alkalmaz:

A Vállalkozó nem tesz eleget a keret-megállapodást lezáró szerződés szerződéses kötelezettségének, amennyiben a

  • keret-megállapodás megkötése után a 2. fordulós újraversenyeztetés során a konkrét igények alapján összeállított és részére megküldött 3 egymást követő ajánlattételi felhívásra nem tesz ajánlatot, vagy
  • keret-megállapodás megkötése után a 2. fordulós újraversenyeztetés során a konkrét igények alapján összeállított és részére megküldött ajánlattételi felhívásokra 3 hónapon keresztül összesen 4 alkalommal nem tesz ajánlatot, vagy
  • a keret-megállapodás 1 éves időtartama alatt mindösszesen 6 alkalommal nem tesz ajánlatot.
  • az 1 éves időszak alatt mindösszesen 3 alkalommal az igénylő képviselője a szolgáltatás teljesítésigazolásának a mellékletét képező „Kitelepüléses catering szolgáltatás teljesítésének részletes értékelése” (a kiírás 1. sz. mellékleteként megtekinthető) dokumentumban a nyújtott catering szolgáltatást összességében 3-as, vagy annál rosszabb minősítéssel értékeli.

A fentiek megvalósulása esetén Megrendelő a Vállalkozóval kötött keret-megállapodást azonnali hatállyal rendkívüli felmondással megszüntetheti.

Megrendelő köteles a „Kitelepüléses catering szolgáltatás teljesítésének részletes értékelése” dokumentumot a Vállalkozóval ellenjegyeztetni, amennyiben nem szerződés szerinti, vagy nem megfelelő minőségű értékelést ad a dokumentum valamely pontjára.

7. Minta, catering szolgáltatás műszaki tartalma, bírálati szempontok:

Az ajánlattevőnek az alábbi menüsort kell beárazni úgy, hogy az ellenérték tartalmazza az adott szolgáltatás körében elvárt személyi és tárgyi (3. és 4. pont) feltételeket. A jelen eljárásban az alkalmassági minimumkövetelményeknek megfelelő, a menüsor beárazása után első 6 legalacsonyabb árú ajánlattevővel köt az ajánlatkérő keret-megállapodást.

Az alább megadott minta ellenértékét az alábbi mennyiségi adatokkal kell megadni:

  • Résztvevők száma: 100 fő
  • 1 db kávészünet, 1 db szendvicsebéd, 1 db svédasztalos hideg állófogadás, 1 db svédasztalos meleg állófogadás, 1 db ültetett, tányérszervizes, háromfogásos konferencia-ebéd lebonyolítása étkezésenként 100 fő részére

a) Kávészünet: *5 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt); *5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik, stanglik, sajtos aprópogácsa; nem bolti előre csomagolt); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé, tea vegyesen (kávé: Douwe Egberts Omnia, vagy jobb minőségű); *0,3 l ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs) Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

b) Szendvicsebéd: *3 db/fő mini szendvics (3 féle): sonkás, téliszalámis (pick), vegetáriánus: pld. padlizsánkrémes, camember sajtos; *5 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt); *5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik, stanglik, sajtos aprópogácsa; nem bolti előre csomagolt); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé, tea vegyesen (kávé: Douwe Egberts Omnia, vagy jobb minőségű); *0,5 l ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs) Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

c) Svédasztalos hideg állófogadás: *hideg saláták (3 féle): görög saláta, orosz hússaláta, kapros zöldség saláta; *hidegtálak: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt; *péksütemény, kenyér; *5 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt); *5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik, stanglik, sajtos aprópogácsa; nem bolti előre csomagolt); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé, tea vegyesen (kávé: Douwe Egberts Omnia, vagy jobb minőségű); *0,5 l ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs) Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

d) Svédasztalos meleg állófogadás: *hideg saláták (3 féle): francia saláta, cézár saláta, majonézes tojássaláta; *hideg előételek (3 féle): jérce finomfalatok, frankfurti töltött pulykatekercs, mini kaszinótojás; *főételek (4 féle): vegetáriánus étel: rántott gomba, rántott karfiol, rántott sajt, csirkemell óvári módra, bakonyi borda, fűszeres nyakas Pékné módra; *köretek: zöldséges rizs, Texas burgonya, galuska; *péksütemény, kenyér; *desszert (2 féle): mini képviselőfánk, csokoládé torta; *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé (Douwe Egberts Omnia, vagy jobb minőségű); *0,5 l ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs) Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

e) Ültetett, tányérszervizes, háromfogásos konferencia-ebéd: *tárkonyos pulykaragu leves csészében; *sajttal-sonkával töltött rántott pulykamell petrezselymes burgonyával; *uborkasaláta; *somlói galuska; *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé (Douwe Egberts Omnia, vagy jobb minőségű); *0,5 l ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs) Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.



Letölthető állományok:
1. sz. melléklet.docx
2. sz. melléklet.doc
3. sz. melléklet.doc
Referencianyilatkozat minta.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

 

 

Ajánlati ár (nettó Ft/fő)

Ajánlati ár (bruttó Ft/fő)

Ajánlati ár (bruttó Ft/100 fő)

a) Kávészünet díja:

 

 

 

b) Szendvicsebéd díja:

 

 

 

c) Svédasztalos hideg állófogadás díja:

 

 

 

d) Svédasztalos meleg állófogadás díja:

 

 

 

e) Ültetett, tányérszervizes, háromfogásos konferencia-ebéd díja:

 

 

 

Mindösszesen/100 fő:

 

 

Ajánlatkérő a soronként 100 főre magadott bruttó árak 100 főre mindösszesen megadott bruttó összegét fogja értékelni.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő minden költségre a specifikációban előírtak szerint.

A reprezentációs adó mértékének megfizetése Ajánlatkérő kötelezettsége.


További információk:

8. Ajánlattevővel szembeni elvárások:

a) Pénzügyi alkalmasság:

  • A pályázó cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, illetve a pályázó ügyvezetőjének bármely korábbi cégének/vállalkozásának, amelyben ügyvezetőként eljárt és az ügyvezetői tisztsége időszakában nem lehet fennálló 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának amelyben ügyvezetőként eljárt és az ügyvezetői tisztsége időszakában nincs bármely jogcímen fennálló 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a belső rendszerén keresztül ellenőrizze a nyilatkozat valóságtartalmát.

b) Műszaki alkalmasság:

  • Ajánlattevő alkalmatlan, ha nem rendelkezik az ajánlattételi felhívás megjelentetését megelőző 12 hónap során kitelepüléssel (tehát nem saját üzlethelyiségben) lebonyolított catering szolgáltatási referenciával az alábbiak szerint:
  1. egy zártkörű rendezvényen, legalább 100 fő meghívott részvételével kávészünet, vagy legalább nettó 80 ezer forint ellenértékű kávészünet, és
  2. egy zártkörű rendezvényen, legalább 100 fő meghívott részvételével svédasztalos állófogadás (hideg, vagy meleg), vagy legalább nettó 300 ezer forint ellenértékű svédasztalos állófogadás (hideg, vagy meleg), és
  3. egy zártkörű rendezvényen, legalább 100 fő meghívott részvételével ültetett, tányérszervizes vacsora/ebéd, vagy legalább nettó 500 ezer forint ellenértékű ültetett, tányérszervizes vacsora/ebéd.

A referencia körében nem értékelhető a magánszemélyek által megrendelt pl. lakodalom, személyes program.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát vagy e-mail címét, a szolgáltatás tárgyát, a szolgáltatás kitelepüléssel való ellátásának a helyét, címét, továbbá az étkeztetett létszámot, az ellenszolgáltatás összegét. Ajánlatkérő fenntartja a jogot arra, hogy a referenciamunka minőségét a megadott személy útján ellenőrizze és negatív kritika esetén érvénytelenné nyilvánítsa az ajánlatot. Referencianyilatkozat minta a felhívás mellékleteként csatolva.

  • Ajánlattevő – az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban lebonyolításra kerülő rendezvények esetében - feleljen meg az SZTE KONGRESSZUSI KÖZPONT MINŐSÍTETT CATERINGES PARTNERSÉG FELTÉTELEI 2013 megnevezésű dokumentumnak, mely az eljárás 2. sz. mellékleteként megtekinthető.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja az aláírásával ellátott SZTE KONGRESSZUSI KÖZPONT MINŐSÍTETT CATERINGES PARTNERSÉG FELTÉTELEI 2013 c. dokumentumot, mellyel vállalja, hogy a szerződéskötés időpontjára megfelel a feltételeknek.

  • Ajánlattevő rendelkezzen az ételek elkészítéséhez szükséges saját tulajdonú, vagy bérelt – a hatályos törvények és rendeletek által előírt szakhatósági engedélyekkel rendelkező – háttérkonyhával.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja az érvényes működési engedélye másolatát, valamint adja meg a konyha címét, elérhetőségét.

9. Második fordulós eljárás szabályai:

Ajánlatkérő a 2. körös újraversenyeztetés során a 6 nyertes Ajánlattevő részére e-mailben megküldi a konkrét igényt tartalmazó ajánlattételi felhívást. A beérkező ajánlatok közül a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást megajánló Ajánlattevő ajánlatát hirdeti nyertesnek, mely Ajánlattevővel a konkrét igényre a keret-megállapodás kiegészítéseként szerződést köt. Ajánlatkérő több azonos ajánlati ár esetén felkéri az egyező árat adó ajánlattevőket egy új ajánlat adására és a kedvezménnyel csökkentett ajánlati árak közül az alacsonyabbat hirdeti nyertesnek. Amennyiben a kedvezménnyel csökkentett ajánlati árak is egyezőséget mutatnak, akkor Ajánlatkérő az Ajánlattevők jelenlétében sorsolással állapítja meg a nyertest. Az egyes 2. körös eljárások nyerteseinek nevét és címét, valamint nyertes ajánlati árát Ajánlatkérő minden esetben megjeleníti az Egyetem honlapján a Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság „Beszerzések” menüpontjában a nyilvánosság elvének érvényesülése céljából.

Ajánlatkérő a konkrét igények 2. körös újraversenyeztetése során, minden esetben megadja az adott kávészüneten, étkezésen résztvevők tervezett számát, mely létszámok esetében fenntartja a változtatás jogát. Ajánlatkérő a résztvevők létszámában történt eltérést minden igény esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a nyertes Ajánlattevő felé. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

 

Fizetési mód: Vállalkozó teljesítésigazolást követően catering szolgáltatásonként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.

 

Szerződéses feltételek: A jelen felhívásban előírtak és az Ajánlattételi felhívás 3. sz. mellékleteként megtekinthető tervezett szerződéses feltételek szerint.


Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Két Vigh Kft., 6760 Kistelek, Akácfa u. 34.; Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.; Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.; Stefánia Catering Kft., 6771 Szeged, Makai út 164.; Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.; Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 0,-Ft+ÁFA