Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ02991


Az Ajánlattételi felhívás kiegészítésre került, az alábbiakkal: Korábbi szintén a felhívás 1. sz. mellékletében megnevezett Hotelban megrendezésre került rendezvényünk alapján becsülve, tervezetten 20 db parkolóhely biztosítása elegendő a résztvevők autói számára. Pontos parkolóhely számot nem tudunk mondani, mert kiszámíthatatlan hányan jönnek autóval a rendezvényre.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézet részére, „konferencia rendezvényszervezési feladatainak komplex ellátása”
2014. január 17.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ02991

Ajánlattételi határidő: 2014. január 24 10:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2014. február 1.

A beszerzés rövid ismertetője:

2014. február 1-én megrendezésre oktatói értekezlet lebonyolítása:

  • Időtartam: 2014. 02. 01. (10:00-17:00)
  • Bérelt helyszín: Radisson Blu Béke**** Hotel – 1067 Budapest, Teréz krt. 43.

Bérleti díj az Ajánlattevőt terheli.

  • Várható létszám: melléklet szerint
  • Ajánlattevő köteles a rendezvényt megelőzően legalább 1 alkalommal Ajánlatkérő szegedi telephelyén személyesen egyeztetni az igénylővel a rendezvény pontos részleteit.

 

A feladatok részletes leírását a mellékelt táblázat tartalmazza. Az ajánlatot a mellékletben szereplő táblázat beárazásával kérjük megadni.

Letölthető állományok:
1. sz. melléklet.xlsx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét a csatolt 1. sz. mellékletben lévő táblázat tételes beárazásával kérjük megadni.

Ajánlatkérő a rendezvényre mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

Figyelem! Ajánlatkérő, azon tételek esetében, ahol egységárat (nettó Ft/db; nettó Ft/fő; nettó Ft/szoba/éjszaka) is kér fenntartja a jogát, hogy a megadott mennyiségektől +/- 30 %-al eltérjen. Amennyiben Ajánlatkérő a rendezvényt megelőző 3. munkanapig jelzi Ajánlattevő felé, hogy az egységáras mennyiségekben (db; fő; szoba) eltérés várható, úgy Ajánlattevő ezen tételek esetében köteles az ajánlatában megadott egységárak alapján, a ténylegesen jelzett mennyiségnek/mennyiségeknek megfelelően elszámolni az Ajánlatkérővel.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Pénzügyi alkalmasság: A pályázó cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának nem lehet fennálló 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának nincs fennálló 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a belső rendszerén keresztül ellenőrizze a nyilatkozat valóságtartalmát.

  • Szakmai alkalmasság: Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az elmúlt 36 hónap során egy szerződés alapján minimum 1 db legalább nettó 500.000,- Ft értékű rendezvény lebonyolításáról.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

Fizetési feltételek: Vállalkozó a kiírás tárgyát képező feladatok elvégzése után, teljesítésigazolást követően a rendezvényszervezésről 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a teljesítés időpontjától számított 60 napos fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Forrai Dóra, irodavezető SZTE Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézet, tel: +36 (62) 544-299, +36 (62) 544-000/4299

email: fdora@kovi.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: PROKO Kft., 6720 Szeged, Feketesas u. 19-21.
Nyertes ajánlati ár: 422 700,-Ft+ÁFA

tik_045_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Szorgalmi időszak 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Education period 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak a 2023-2024/2. félévben
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.
  • 2023/2024-II. félév Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK