Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PSZ02762
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem GYTK Semmelweis Ignác Kollégium, SZTE ÁOK Apáthy István Kollégium, SZTE ÁOK Jancsó Miklós Kollégium, és a SZTE MGK Kollégium fehér ágyneműinek (lepedő, paplan-, párnahuzat) fertőtlenítő mosatására.
2013. november 15.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PSZ02762

Ajánlattételi határidő: 2013. november 22 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: (2013. november 30.-2015. november 30.)

A beszerzés rövid ismertetője:

A Szegedi Tudományegyetem GYTK Semmelweis Ignác Kollégium (6725 Szeged, Semmelweis u. 4.), SZTE ÁOK Apáthy István Kollégium (6720 Szeged, Apáthy u. 4.), SZTE ÁOK Jancsó Miklós Kollégium (6725 Szeged, Semmelweis u. 7.) , SZTE MGK (6800 Hódmezővásárhely, Petőfi u. 10-12.) fehér ágyneműinek (lepedő, paplan-, párnahuzat) fertőtlenítő mosatása.

 

 



Letölthető állományok:
1 sz Melléklet.doc
2. sz. melléklet Fertőtlenítő mosási árjegyzék.docx
Munkafüzet1.xlsx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

A beszerzés ismertetése:

1. részajánlati kör: Szegedi Tudományegyetem GYTK Semmelweis Ignác Kollégium (6725 Szeged, Semmelweis u. 4.), SZTE ÁOK Apáthy István Kollégium (6720 Szeged, Apáthy u. 4.), SZTE ÁOK Jancsó Miklós Kollégium (6725 Szeged, Semmelweis u. 7.) fehér ágyneműinek (lepedő, paplan-, párnahuzat) fertőtlenítő mosatása.

2. részajánlati kör: SZTE MGK (6800 Hódmezővásárhely, Petőfi u. 10-12.) fehér ágyneműinek (lepedő, paplan-, párnahuzat) fertőtlenítő mosatása.

Az egyes részajánlati körök Kollégiumainak ágynemű féleségeinek éves tervezett mennyiségét az 1. sz. melléklet tartalmazza. A tervezett mennyiség eltérhet a ténylegesen mosatásra kerülő mennyiségtől.

 

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

 

· Ajánlattevő rendelkezzen a feladat ellátásához szükséges technikai felszereltséggel. Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik a feladat ellátására alkalmas, hatósági engedéllyel rendelkező mosodával és három éves szakmai tapasztalattal.

 

1) Ajánlattevő nyilatkozzon, hogy az ajánlattételi határidő lejártát megelőző 36 hónapban teljesített a részajánlati körre megadott darabszámú ágynemű (lepedő, paplan-, párnahuzat) fertőtlenítő mosást. A nyilatkozat tartalmazza az ellenszolgáltatás összegét, az ágyneműféleségek mennyiségére utaló darabszám adatot, a teljesítés idejét, a szerződést kötő másik fél megnevezését, a részéről információt nyújtó személy nevét és telefonszámát. Az egyszerű eljárásra tekintettel elegendő a referencia körében saját nyilatkozat csatolása, nem szükséges a megrendelő által aláírt vagy kiadott igazolás. Részajánlatonként kérjük külön a nyilatkozatot.

 

Az ajánlattevő műszaki és szakmai szempontból alkalmatlan, ha nem rendelkezik az elmúlt 36 hónap időszakban:

· 1. részajánlati kör esetében legalább 18.000 db ágynemű mosatásra vonatkozó referenciával,

· 2. részajánlati kör esetében legalább 7.800 db ágynemű mosatásra vonatkozó referenciával.

Az ajánlattevő abban az esetben is alkalmatlan, amennyiben a megadott referencia negatív értékelést kap a megadott információt nyújtó személytől.

 

2) Ajánlattevő nyújtsa be ajánlatában az ajánlattételi határidő előtti időszakos hatósági vizsgálat eredményét, vagy a működési engedélyét.

· Ajánlattevő alkalmatlan amennyiben a hatósági vizsgálat eredménye kijavíthatatlan hibát tartalmaz, vagy nem mellékeli ajánlatához a vizsgálat eredményét, működési engedélyét.

 3) Helyszíni bejáráson kerül bemutatásra a mosatandó ágynemű. Mivel az I. Részajánlati kör ágyneműi egyformák ,így ezek bemutatása egy helyszínen történik.

Helyszíni bejárás helyszínei, és időpontjai:

- SZTE ÁOK Apáthy István Kollégium 2013. november 18. 9 óra

- SZTE MGK

- A helyszín: Hódmezővásárhely, Petőfi u. 10-12., időpont: 2013. november 18. hétfő 10.30 óra

 

Bírálati szempont: Ajánlattevő ajánlatában adja meg részajánlati körönként egy- egy darab lepedő, paplanhuzat és párnahuzat (külön tételenként) fertőtlenítő mosásának nettó Ft + Áfa árát. A bruttó árnak, fedezetet kell nyújtania a mosatási szolgáltatás munkadíjára, a helyszínen történő átvétel, elszállítás, a mosás, a vasalás, a csomagolás és a helyszínre történő kiszállítás és átadás költségeire.

Ajánlatkérő részajánlati körönként az összes (egy db lepedő + egy db paplanhuzat + egy db. párnahuzat) bruttó ajánlati árat fogja értékelni.

Ajánlatkérő részajánlati körönként hirdet nyertest, az egyes részajánlati körökre adott legalacsonyabb összegű ajánlat alapján.  

 

Kérjük, hogy Ajánlattevő az ellenszolgáltatás összegét az 2. sz. Melléklet kitöltésével adja meg.

 

Figyelem! Ajánlatkérő egyéb költségtérítést nem nyújt ajánlattevő részére, az árnak fedezetet kell nyújtania a mosással kapcsolatos mindennemű kiadásra a szennyes ágynemű átvételétől a tiszta ágynemű átadásáig.

 

Részekre történő ajánlattétel lehetősége:

Lehetséges, minden részajánlati körre külön-külön, de csak az egyes részajánlati körök teljes mennyiségének megajánlásával.

 

Alternatív ajánlat lehetősége:

Kizárt, többváltozatú ajánlat esetén az ajánlatkérő érvénytelennek nyilvánítja az ajánlattevő valamennyi ajánlatát.

 

 

A szolgáltatás során elvárt követelmények, szerződéses feltételek:

 

SZTE ÁOK Apáthy István Kollégium, SZTE ÁOK Jancsó Miklós Kollégium:

A mosásra, tisztításra átadott textilféleségek elszállításáról és visszaszállításáról a vállalkozó gondoskodik saját költségére, természetesen elkülönítetten csomagolva. Az átadott textilféleségek nem keveredhetnek más egységek textilféleségeivel. A szállításra általában kéthavonta vagy havonta egy alkalommal kerül sor, a megrendelő telefonos bejelentése alapján. A nyári hónapokban hetente vendégforgalomtól függően, indokolt esetben telefonon történő bejelentés alapján kérhető szállítás. A szolgáltatás teljesítésének határideje, az elszállítástól számított 2. munkanap. A szennyes textília átadása és a tiszta visszaszállítása mosási jegyzék alapján történhet.

Reagálási idő a telefon bejelentést követő munkanap.

 

 

SZTE GYTK Semmelweis Ignác Kollégium:

A mosásra, tisztításra átadott textilféleségek elszállításáról és visszaszállításáról a vállalkozó gondoskodik saját költségére, természetesen elkülönítetten csomagolva. Az átadott textilféleségek nem keveredhetnek más egységek textilféleségeivel. A szállításra havonta egy alkalommal kerül sor, a nyári hónapokban kéthetente. Különösen indokolt esetben telefonon történő bejelentés alapján kérhető szállítás. A szolgáltatás teljesítésének határideje, az elszállítástól számított 2. munkanap. A szennyes textília átadása és a tiszta visszaszállítása mosási jegyzék alapján történhet.

Reagálási idő a telefon bejelentést követő munkanap.

 

SZTE MGK Kollégium:

 

Kollégiumi hallgatói elszállásolásához és vendégfogadáshoz szükséges fehér ágynemű mosatása.

 

Szennyes ágynemű átvétele hetente hétfői napokon, a tiszta ágyneműt csütörtöki napon kérjük visszaszállítani a SZTE MGK Kollégium (6800 Hódmezővásárhely, Petőfi S. u. 12.) címre.

 

Mosatás heti rendszerességgel, különleges esetekben telefonon történt bejelentés alapján.

Átvétel: hétfői napokon,

Leszállítás: csütörtöki napokon.

 

Ajánlattevő ajánlati árát 2015. január 31-ig köteles tartani, ekkor emelheti a KSH által közzétett előző évi általános infláció mértékével.

 

Mindkét részajánlati kör esetén szerződéses feltétel:

Amennyiben a Kollégiumok részéről 2 hónap alatt 3 esetben kifogás merül fel a szolgáltatás teljesítés minőségével kapcsolatban, Ajánlatkérő jogosult a szerződés felmondására.

 

Amennyiben a teljesítés a szerződéses időszak alatt mindkét fél megelégedésére történik, felek a 2 éves időszak lejártát követőn, közös megegyezéssel további 1 évig meghosszabbíthatják a szerződést, az addigi mosatási díj azonos szinten tartása mellett.

 

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a szerződéses időszak alatt az egyes Kollégiumonként havonta az adott hónapban ténylegesen mosatott mennyiségről 1 db számlát jogosult benyújtani teljesítés igazolást követően, melyet a Szegedi Tudományegyetem átutalással, a számla kézhezvételét követő 60 napos fizetési határidővel egyenlít ki. Nyertes ajánlattevő köteles a db-ra megadott egységára alapján az adott hónapban a ténylegesen kimosott fehér ágynemű (lepedő, paplan-, párnahuzat) mennyiségének megfelelően elszámolni.

Az adott hónapban a mosatásra átadott ágynemű mennyisége (db) a Szegedi Tudományegyetem részéről a teljesítés igazolásban kerül rögzítésre.

 

Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 




Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: molnárné gavallér anikó, gazdasági vezető SZTE ÁOK Apáthy István Kollégium, tel: 06-62/5417-56

email: molnarne.gavaller.aniko@med.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: CAR-TEX HALAS Kft.
Nyertes ajánlati ár: 2 817 409,-Ft+ÁFA