Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PSZ02729
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, „catering szolgáltatás nyújtása”
2013. november 08.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PSZ02729

Ajánlattételi határidő: 2013. november 15 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2013. november 28-29.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Menedzsment innovációk a businessben és a non-businessben” konferencia
  • Időpont: 2013. november 28-29.
  • 2013. november 28-án 1 db kávészünet, 1 db szendvicsebéd, valamint 1 db meleg állófogadás lebonyolítása alkalmanként tervezetten 40 fő részére
  • 2013. november 29-én 1 db szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 40 fő részére
  • Mindösszesen a 2 nap alatt 1 db kávészünet, 2 db szendvicsebéd, és 1 db meleg állófogadás lebonyolítása.
  • Vállalkozónak a kávészünet és az étkezések alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
  • Helyszín: SZTE GTK – 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrós, húsos, sajtos falatkák, csavart mini masnik, stangli, apró pogácsa, mini sajtos rolád); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), tejszínnel; *3 dl ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen); *3 dl rostos üdítő/fő (őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *vörösboros szarvas ragu, köret: vajas galuska; *füstölt sajttal-sonkával töltött rántott sertésborda „Prágai módra” (a sertésszeletek vékonyan mustárral megkenve), köret: burgonya püré; *Vegetáriánus ételek (rántott cukkini, karfiol sörtésztában, juhtúróval töltött gombafejek), köret: vajas zöldségek; *roston csirkemell „erdész raguval” (csibemáj, vegyes gomba, lilahagyma, z. paprika, paradicsom), köret: párolt rizs; *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (mini linzer, zserbó, mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet, marcipán karika); *3 dl ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen); *3 dl rostos üdítő/fő (őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd 2013. 11. 28-án: *hideg saláták (2 féle: svéd gombasaláta, francia saláta); *3 db szendvics toast kenyérből/fő (legalább 3 féle: szalámis, sonkás, vegetáriánus); *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (mini linzer, zserbó, mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet, marcipán karika); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *3 dl ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen); *3 dl rostos üdítő/fő (őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd 2013. 11. 29-én: *hideg saláták (2 féle: jonatán saláta, görög saláta); *3 db szendvics toast kenyérből/fő (legalább 3 féle: szalámis, sonkás, vegetáriánus); *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (mini linzer, zserbó, mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet, marcipán karika); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *3 dl ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen); *3 dl rostos üdítő/fő (őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles a kávészünetet és az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.


Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Ajánlatkérő azonos ajánlati árak esetén felkéri az egyező árat adó ajánlattevőket a táblázat újbóli beárazására és a kedvezménnyel csökkentett ajánlati árak közül az alacsonyabbat hirdeti nyertesnek. Amennyiben a kedvezménnyel csökkentett ajánlati árak is egyezőséget mutatnak, akkor a GTK bérleti szerződésében foglaltak szerint fogjuk megállapítani a nyertest. Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

 

 

Ajánlati ár (nettó Ft/fő)

Ajánlati ár (bruttó Ft/fő)

Ajánlati ár (bruttó Ft/40 fő)

Kávészünet díja:

 

 

 

Meleg állófogadás díja:

 

 

 

1. napon Szendvicsebéd díja:

 

 

 

2. napon Szendvicsebéd díja:

 

 

 

Mindösszesen:

 

 

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő költségekre, beleértve a helyszínre történő kiszállítás, tálalás és felszolgálás költségét is.

A résztvevők száma (40 fő) tervezett létszám, mely változhat. Megrendelő a résztvevők pontos létszámát (min. 30 fő, max. 80 fő) a résztvevői jelentkezések alapján kávészünetre és étkezésekre lebontva legkésőbb 2013. november 26. 15 óráig jelzi a nyertes Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységárak alapján a tényleges létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a tényleges létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 24 hónap során kitelepüléssel (tehát nem saját üzlethelyiségben) lebonyolított legalább 1 db minimum 40 fő részére nyújtott svédasztalos meleg állófogadásról. A referencia körében nem értékelhető a magánszemélyek által megrendelt pl. lakodalom, személyes program.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az étkeztetett létszámot.

  • Ajánlattevő rendelkezzen az ételek elkészítéséhez szükséges saját tulajdonú, vagy bérelt – a hatályos törvények és rendeletek által előírt szakhatósági engedélyekkel rendelkező – háttérkonyhával.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja az érvényes működési engedélye másolatát, valamint adja meg a konyha címét, elérhetőségét.

  • A pályázó cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának nem lehet 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának nincs 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a belső rendszerén keresztül ellenőrizze a nyilatkozat valóságtartalmát.

Fizetési mód: Vállalkozó a catering szolgáltatás díjáról teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE, a teljesítés időpontjától számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kazár Klára, tanársegéd SZTE GTK Üzleti Tudományok Intézete, tel: +36 (62) 544-146, +36 (62) 544-000/4146

email: kazar.klara@eco.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6720 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 190 803,-Ft+ÁFA