2013. október 25.
Ajánlattétel
Ajánlat sorszáma:
SZTE/2013/PSZ02663
Ajánlattételi határidő: 2013. október 31 13:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2013. november 8.
A beszerzés rövid ismertetője:
SZTE Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Európai Polgárság vagy polgári Európa?”
- Időpont: 2013. november 8. 13:15-14:00
- 1 db hideg állófogadás lebonyolítása, tervezetten 65 fő részére
- Vállalkozónak az állófogadás alatt legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
- Helyszín: SZTE Rektori Hivatal (6720 Szeged, Dugonics tér 13.)
- Ajánlatkérő fenntartja a jogát szükség esetén 10 db könyöklő igénylésére, melyek biztosításáért Ajánlattevő az ajánlati áron felül egyéb díjat nem számíthat fel.
-
Svédasztalos hideg állófogadás: - saláták (2 féle: francia saláta, cézár/jércemell saláta; hagymát nem tartalmazhat); - 4 db/fő mini szendvics (feketeerdő sonkás, téliszalámis (pick), padlizsánkrémes, camember sajtos). A szendvicseket frissensült baguette (fehér, rozsos, magvas) felhasználásával kell készíteni.; - 4 db/fő húsgolyó (2 féle: paprikás és rozmaringos); - 5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik sajtos és magvas, stanglik); - 5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós, diós; zserbó: diós, mákos; mini linzer); - 1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); - 0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs, körte minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú) Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással; - 15 db 0,5 l-es kiszerelésű szénsavmentes ásványvíz.
- Ajánlattevő köteles az állófogadást megelőzően egyeztetni a részletes menüsort a szakmai kapcsolattartóval.
- A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, evőeszközöket, tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat a Vállalkozónak kell biztosítania.
Pályázati forrás: GCI-C-2013/2017-HU-03-I; „Europe Direct Szeged” projekt.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:
|
Ajánlati ár (nettó Ft)
|
Ajánlati ár (bruttó Ft)
|
Hideg állófogadás díja/fő:
|
|
|
Mindösszesen/össz. fő:
|
|
|
Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni.
Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő költségekre, beleértve a helyszínre történő kiszállítás, tálalás és felszolgálás költségét is.
A résztvevők száma (65 fő) tervezett létszám, mely változhat. Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést legkésőbb 2013. november 5-ig jelzi a nyertes Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységárak alapján a tényleges létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a tényleges létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
További információk:
Ajánlattevővel szembeni elvárások:
- Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 24 hónap során kitelepüléssel (tehát nem saját üzlethelyiségben) lebonyolított legalább 1 db minimum nettó 150.000 Ft értékű zártkörű állófogadásról. A referencia körében nem értékelhető a magánszemélyek által megrendelt pl. lakodalom, személyes program.
Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.
- A pályázó cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának nem lehet 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé.
Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának nincs 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a belső rendszerén keresztül ellenőrizze a nyilatkozat valóságtartalmát.
Fizetési mód: Vállalkozó a catering szolgáltatás díjáról 1 db számlát nyújthat be teljesítésigazolást követően, melyet az SZTE a teljesítés időpontjától számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.
Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat
vagy borítékban juttassák el,
vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető
ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kardos Lili, projektmenedzser SZTE ÁJTK Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet, tel: +36 (62) 544-135, +36 (62) 544-000/4135
email:
lkardos@irsi.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Pro Catering Kft.
Nyertes ajánlati ár: 110 500,-Ft+ÁFA