A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.
SZTE TÁMOP-4.1.2.A/1-11/1-2011-0032 pályázat keretében 2013. október 18-19-én tartandó ”Képzők képzése” c. program étkeztetésének lebonyolítása.
Az étkezések időpontja:
2013. október 18. (péntek): 16.00 - uzsonna
2013. október 19. (szombat): 10.30 – tízórai
12.00 – ebéd
14.30 - uzsonna
Helyszín: SZTE ETSZK 6726 Szeged, Bal fasor 39-45.
Az étkezéseken résztvevők létszáma: 60 fő/nap
Menü:
2013. október 18. (péntek) - uzsonna
- szendvics - 3 db/fő (ebből egyik vegetáriánus)
- vegyes sós aprósütemény (pl. kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik sajtos és magvas, stanglik) és vegyes édes sütemény (pl. mini rétesek: almás, meggyes, túrós; zserbó; mini linzer) - – összesen 10 dkg/fő
- ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs, körte, minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú) Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással. – 3 dl/fő
- frissen főzött kávé – 1 adag/fő
2013. október 19. (szombat) – tízórai
- vegyes sós aprósütemény (pl. kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik sajtos és magvas, stanglik) és vegyes édes sütemény (pl. mini rétesek: almás, meggyes, túrós; zserbó; mini linzer) - – összesen 15 dkg/fő
- ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs, körte, minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú) Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással. – 3 dl/fő
- frissen főzött kávé – 1 adag/fő
2013. október 19. (szombat) – ebéd
- szendvics - 3 db/fő (ebből egyik vegetáriánus)
- vegyes sós aprósütemény (pl. kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik sajtos és magvas, stanglik) és vegyes édes sütemény (pl. mini rétesek: almás, meggyes, túrós; zserbó; mini linzer) - – összesen 10 dkg/fő
- ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs, körte, minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú) Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással. – 3 dl/fő
- frissen főzött kávé – 1 adag/fő
2013. október 19. (szombat) – uzsonna
- vegyes sós aprósütemény (pl. kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik sajtos és magvas, stanglik) és vegyes édes sütemény (pl. mini rétesek: almás, meggyes, túrós; zserbó; mini linzer) - – összesen 15 dkg/fő
- ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs, körte, minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú) Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással. – 3 dl/fő
- frissen főzött kávé – 1 adag/fő
A menü felszolgálásához 1 fő felszolgálót kérünk.
Számlázási cím:
Szegedi Tudományegyetem
6720 Szeged, Dugonics tér 13.
Pályázati forrás esetén:
A projekt száma: TÁMOP-4.1.2.A/1-11/1-2011-0032
Címe, megnevezése: Képzés- és tartalomfejlesztés, különös tekintettel a hiányszakmák, új szakmák igényeihez kapcsolódó képzésekre és azok fejlesztésére - „A BSc szintű dentálhigiénikus képzés fejlesztése és bevezetése Magyarországon” c. TÁMOP-4.1.2.A/1-11/1-0032 pályázat
Ajánlattevővel szembeni elvárások:
· Alkalmassági feltétel:
Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az elmúlt 36 hónap során egy szerződés alapján minimum 60 fős vagy azt meghaladó rendezvényen kitelepüléssel lebonyolított svédasztalos étkeztetésről.
· Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.
· Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik saját konyhával, és a fent felsorolt eszközökkel.
· Ajánlattevő rendelkezzen szegedi üzlettel/bérleménnyel a könnyebb kapcsolattartás, kitelepülés miatt.
Igazolási mód: Adja meg az üzlete/bérleménye címét és elérhetőségét.
· A pályázó cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának nem lehet 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé.
Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának nincs 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a belső rendszerén keresztül ellenőrizze a nyilatkozat valóságtartalmát.
Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás.
Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:
|
Ajánlati ár (bruttó Ft/alkalom/fő) |
Ajánlati ár (bruttó Ft/össz. alk./terv. 60 fő) |
Kávészünet díja: |
|
|
Szendvicsebéd díja: |
|
|
Mindösszesen (tervezetten 60 fő): |
|
|
Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni.
Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő költségekre, beleértve a tálalás és felszolgálás költségét is.
A résztvevők száma (60 fő) tervezett létszám, mely változhat. Az elszámolás a megadott egységár alapján a tényleges létszámnak megfelelően történik.
Felek kötelesek a tényleges létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
A Rendezvény végleges létszámát az Ajánlatkérő pontosan meghatározza a rendezvényt megelőző 5 napon belül.
Fizetési mód: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, banki átutalással, az Intézet által igazolt teljesítést követően.
Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó
Nyertes ajánlati ár: 236 220,-Ft+ÁFA
14. Őszi Kulturális Fesztivál ,BTK ,Diplomaosztó ,Egyetemi Tavasz ,Egyetemi Élet ,Egyetemi élet ,Esemény ,Fókusz ,Irodalom ,JGYPK ,Kulturális Iroda ,Kultúra ,Kutatók Éjszakája 2009 ,SZTE Kulturális Iroda ,SZTE Kultúrális Iroda ,Sport ,Szabadegyetem ,TIK ,TTIK ,ZMK ,