Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PSZ02613
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE BTK Hispanisztika Tanszék részére, „catering szolgáltatás nyújtása”
2013. október 04.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PSZ02613

Ajánlattételi határidő: 2013. október 11 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2013. november 7-8.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE BTK Hispanisztika Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Időpont: 2013. november 7-8.
  • 2013 november 7-én tervezetten 12.30. órától 1 db meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 55 fő részére
  • 2013 november 8-án tervezetten 13.00. órától 1 db meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 25 fő részére
  • Mindösszesen a 2 nap alatt 2 db meleg állófogadás
  • Vállalkozónak a meleg állófogadás alatt mindkét nap legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
  • Helyszín:

- 2013 november 7.: SZTE TIK Kongresszusi Központ, Átrium – 6722 Szeged, Ady tér 10.

- 2013 november 8.: Szegedi Akadémiai Bizottság Székháza – 6720 Szeged, Somogyi u. 7.

  • Meleg állófogadás 1. nap: *meleg főételek (rántott csirkemell, mini töltött káposzták, rántott gomba és karfiol vegyesen); *köretek (rizi-bizi, vajas burgonya); *saláták (francia saláta, tojássaláta, görög saláta, ); *15 dkg/fő édes vegyes aprósütemény; *10 dkg/fő sós aprósütemény (pl. pogácsa, csavart mini masni, sajtos); *1 pohár pezsgő/fő édes és száraz fele-fele arányban (Törley); *1 db kávé/fő (kávétejszín és cukor); *0,5 l/fő ásványvíz és üdítő vegyesen (szénsavas és mentes víz, coca-cola, fanta narancs, 25 %-os alma- és őszibaracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással. Egyéb: kenyér
  • Meleg állófogadás 2. nap: *meleg főételek (kijevi jércemell, hortobágyi húsos palacsinta, gomba és cukkini sörtésztában); *köretek (párolt rizs, tavaszi zöld köret); *saláták (majonézes burgonyasaláta, cézár saláta); *15 dkg/fő édes vegyes aprósütemény; *10 dkg/fő sós aprósütemény (pl. pogácsa, csavart mini masni, sajtos); *1 pohár pezsgő/fő édes és száraz fele-fele arányban (Törley); *1 db kávé/fő (kávétejszín és cukor); *0,5 l/fő ásványvíz és üdítő vegyesen (szénsavas és mentes víz, coca-cola, fanta narancs, 25 %-os alma és őszibaracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással. Egyéb: kenyér
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó feladata a szolgáltatás részeként mindkét esetben a terem átrendezése és az asztalok alkalomhoz illő feldíszítése, valamint a rendezvény után annak eredeti állapotba történő visszaállítása.


Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

 

 

Ajánlati ár
(nettó)

Ajánlati ár
(bruttó)

Meleg állófogadás díja (1 főre):

 

 

Mindösszesen (tervezetten 80 fő):

 

 

 

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő költségekre, beleértve a helyszínre történő kiszállítás, tálalás és felszolgálás költségét is.

A résztvevők száma (1. nap: 55 fő, 2. nap: 25 fő) tervezett létszám, mely változhat. Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést legkésőbb 2013. november 4-ig jelzi a nyertes Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységár alapján a tényleges létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a tényleges létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.


További információk:
  • Ajánlattevő feleljen meg az SZTE TIK MINŐSÍTETT CATERINGES PARTNERSÉG FELTÉTELEI megnevezésű dokumentumnak, mely a TIK Igazgatóságon érhető el.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja a SZTE TIK által kiállított igazolást.

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 36 hónap során kitelepüléssel lebonyolított legalább 1 db minimum nettó 200.000 Ft értékű svédasztalos étkeztetésről (vacsora, ebéd, kávészünetek – vagylagos).

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

  • Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik a szolgáltatás ellátásához szükséges eszközparkkal, szakképzett személyzettel és tapasztalattal.
  • Ajánlattevő rendelkezzen szegedi üzlettel/bérleménnyel a könnyebb kapcsolattartás, kitelepülés miatt.

Igazolási mód: Adja meg az üzlete/bérlemény címét és elérhetőségét.

  • A pályázó cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának nem lehet 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának nincs 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a belső rendszerén keresztül ellenőrizze a nyilatkozat valóságtartalmát.

Fizetési mód: Vállalkozó a catering szolgáltatás díjáról teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE, a teljesítés időpontjától számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Jeney Zsuzsanna, tanszéki előadó SZTE BTK Romanisztika Intézet Hispanisztika Tanszék, tel: +36 (62) 544-148, +36 (62) 544-000/4148

email: hispan@hist.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Stefánia Catering Kft., 6771 Szeged, Makai út 164.
Nyertes ajánlati ár: 192 000,-Ft+ÁFA