Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PSZ02565
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE JGYPK Külügyi és Pályázati Iroda részére, „catering szolgáltatás nyújtása”
2013. szeptember 13.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PSZ02565

Ajánlattételi határidő: 2013. szeptember 20 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2013. október 17-18.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE SZTE JGYPK Külügyi és Pályázati Iroda részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Időpont: 2013. október 17-18.
  • 2013 október 17-én tervezetten 16 órától 1 db kávészünet, valamint tervezetten 20 órától 1 db meleg állófogadás lebonyolítása alkalmanként tervezetten 100 fő részére
  • 2013 október 18-án tervezetten 10 és 15 órától 1-1 db kávészünet (összesen 2 db), valamint tervezetten 13 órától 1 db szendvicsebéd lebonyolítása alkalmanként tervezetten 100 fő részére
  • Mindösszesen a 2 nap alatt 3 db kávészünet, 1 db meleg állófogadás, és 1 db szendvicsebéd lebonyolítása.
  • Vállalkozónak a kávészünetek alatt legalább 1 fő, a meleg állófogadás és a szendvicsebéd alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
  • Helyszín: SZTE JGYPK Főépület – 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 6.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő pogácsa (sajtos); *10 dkg/fő édes apró sütemény (pld.: mini rétes: almás, meggyes, túrós; zserbó; mini linzer); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), tejszínnel; *3 dl ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *15 dkg/fő édes apró sütemény (2 fajta, különbözőnek kell lennie a kávészüneten kínálttól); *2 dl üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs, körte minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs, gyömbér); *2 dl ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis, sonkás, vegetáriánus); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs.). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles a kávészüneteket és az állófogadásokat megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.

 

Pályázati forrás: TÁMOP-2.2.4-11/1-2012-0004, „Dél-alföldi Felnőttképzési - Szakképzési Tudástár és Tanácsadó Központ létrehozása /DAF-FSZTTK/” projekt.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

 

 

Ajánlati ár (bruttó Ft/alkalom/fő)

Ajánlati ár (bruttó Ft/össz.alk./terv. 100 fő)

Kávészünet díja:

 

 

Meleg állófogadás díja:

 

 

Szendvicsebéd díja:

 

 

Mindösszesen:

 

 

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő költségekre, beleértve a helyszínre történő kiszállítás, tálalás és felszolgálás költségét is.

A résztvevők száma (alkalmanként 100 fő) tervezett létszám, mely változhat. Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést kávészünetekre és étkezésekre lebontva legkésőbb 2013. október 4-ig jelzi a nyertes Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységárak alapján a tényleges létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a tényleges létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 36 hónap során kitelepüléssel lebonyolított legalább 1 db minimum nettó 250.000 Ft értékű svédasztalos étkeztetésről (vacsora, ebéd, kávészünetek – vagylagos).

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

  • Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik a szolgáltatás ellátásához szükséges eszközparkkal, szakképzett személyzettel és tapasztalattal.
  • Ajánlattevő rendelkezzen szegedi üzlettel/bérleménnyel a könnyebb kapcsolattartás, kitelepülés miatt.

Igazolási mód: Adja meg az üzlete/bérlemény címét és elérhetőségét.

  • A pályázó cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának nem lehet 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának nincs 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a belső rendszerén keresztül ellenőrizze a nyilatkozat valóságtartalmát.

Fizetési mód: Vállalkozó a catering szolgáltatás díjáról teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE, a teljesítés időpontjától számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Szabó Ferenc, irodavezető SZTE JGYPK Külügyi és Pályázati Iroda, tel: +36-30/475-6573

email: project@jgypk.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 505 039,-Ft+ÁFA