Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PSZ02564

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE TTIK Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék (6722 Szeged, Egyetem u. 2-6.) részére „Lumineszcens kormeghatározást segítő szoftver készítése.”
2013. szeptember 12.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PSZ02564

Ajánlattételi határidő: 2013. szeptember 19 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2014. 01. 31.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE TTIK Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék (6722 Szeged, Egyetem u. 2-6) részére „Lumineszcens kormeghatározást segítő szoftver készítése.”, az alábbiak szerint:


Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

További információk:

Specifikáció

Lumineszcens kormeghatározást segítő szoftverrel szemben támasztott követelmények:

- RISOE Analyst szoftver integrálása, .bin kiterjesztésű eredmény fájlok beolvasásával a kifejlesztett szoftverrel

- R scriptek, statisztikai algoritmusok integrálása/újraírása, min. 10 db

- R scriptenként speciális paraméterek beolvasása és kezelése

- Ábra/grafikon rajzolása a futtatott scriptek eredményéről

- A kormeghatározás számítási feladataihoz szükséges egyéb paraméterek kezelése, Excel munkafüzetek számításainak integrálása

- Web alapú felület az adatok és eredmények nyilvántartására és böngészésére

- Regisztráció engedélyeztetéssel (kutatók, egyszerű látogatók), más laboratóriumoknak felület biztosítása

- Kutatások mentése, publikálás támogatása

- Publikált kutatások keresésére, böngészésére szolgáló felület elkészítése

- Ajánlattevő a szerződéses időszak alatt köteles tartani hetente 1-2 alkalommal személyes egyeztetést a szakmai kapcsolattartóval

  

Feladatellátás helye:

SZTE TTIK Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék

6722 Szeged, Egyetem u. 2-6.

 
 

Ajánlattevővel szembeni alkalmassági feltételek:

· Rendelkezzen legalább 5 éves szakmai tapasztalattal a szoftverfejlesztés területén

· Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik legalább 5 éves szakmai tapasztalattal a szoftverfejlesztés területén

· Az utolsó 3 lezárt üzleti évben egyedi szoftverfejlesztésből származó árbevétel összesen minimum nettó 40m Ft

· Ajánlattevő nyilatkozzon a 2010., 2011. és 2012. években szoftverfejlesztés szolgáltatásból származó – általános forgalmi adó nélkül számított – árbevételéről (évenként megbontva)

Alkalmatlanság: Ajánlattevő pénzügyi és gazdasági szempontból alkalmatlan, ha az ajánlattevőnek a 2010., 2011. és 2012. években szoftverfejlesztés szolgáltatásból származó – általános forgalmi adó nélkül számított – árbevétele átlagosan nem éri el az évi nettó 40 millió Ft-ot.

Referencianyilatkozat:

· Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 36 hónap során 1 db megvalósított minimum 5.000.000,-Ft+Áfa ellenértékű, szakirányú szoftverfejlesztésről.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

 

· Az utolsó 3 lezárt üzleti évben pozitív mérleg szerinti eredmény

· Ajánlattevő csatolja az utolsó kettő lezárt üzleti évre vonatkozó, saját vagy jogelődje számviteli jogszabályok szerinti beszámolóit (mérleg + eredménykimutatás benyújtandó, a kiegészítő melléklet nélkül) (amennyiben a letelepedése szerinti ország joga előírja közzétételét) Amennyiben az ajánlattevő letelepedése szerinti ország joga nem írja elő beszámoló közzétételét, ajánlatkérő elfogadja az ajánlattevő egyszerű, vagy könyvelője (könyvvizsgálója) által ellenjegyzett nyilatkozatát is az utolsó kettő lezárt üzleti év mérleg szerinti eredményéről (évenként megbontva)

Alkalmatlanság: Ajánlattevő pénzügyi és gazdasági szempontból alkalmatlan, ha mindkét utolsó lezárt üzleti évében a mérleg szerinti eredménye negatív.

· - 1 fő mérnök informatikus végzettséggel és minimum 4 év munkatapasztalattal rendelkező szakember

· Igazolási mód: Ajánlattevő mutassa be az 1 fő fenti végzettségű szakemberét önéletrajza és az iskolai végzettségét igazoló dokumentum másolatának a csatolásával, melyből egyértelműen kiderül a végzettség, és az elvárt tapasztalat.

 

· - 3 fő felsőfokú informatikai végzettséggel és minimum 3 év fejlesztői munkatapasztalattal rendelkező szakember

· Igazolási mód: Ajánlattevő mutassa be a 3 fő fenti végzettségű szakembereinek önéletrajza és az iskolai végzettségét igazoló dokumentum másolatainak a csatolásával, melyekből egyértelműen kiderül a végzettség, és az elvárt tapasztalat.

 

· - 1 fő szoftver bevezetésben jártas 1 év munkatapasztalattal rendelkező szakember

· Igazolási mód: Ajánlattevő mutassa be az 1 fő fenti végzettségű szakemberét önéletrajza másolatának a csatolásával, melyből egyértelműen kiderül a végzettség, és az elvárt tapasztalat.

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét egy összegben bruttó Ft formában kérjük megadni. Ajánlatkérő a Lumineszcens kormeghatározást segítő szoftver készítésre mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni. Ajánlattevő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítésre nem jogosult, annak fedezetet kell nyújtania minden felmerülő költségre.

 

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a szolgáltatás elvégzéséről teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melynek az összegét a SZTE a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, banki átutalással egyenlíti ki.

 
 

Szolgáltatás becsült nettó értéke: 6.900.000,- Ft

 

Projekt száma : HURO/1101/126/2.2.1. EnviArch

A projekt címe, megnevezése: Development of complex Geochronological and Geophysical laboratories for saving Archaeological heritage and solving Environmental problems


Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Sipos György, Ph.D. hallgató SZTE TTIK Földrajzi és Földtani Tanszékcsoport Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék, tel: +36 (62) 546-485, +36 (62) 544-000/6485, +36 (62) 544-156, +36 (62) 544-000/4156

email: gysipos@geo.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Ikron Kft.
Nyertes ajánlati ár: 4 520 000,-Ft+ÁFA