2013. szeptember 06.
Ajánlattétel
Ajánlat sorszáma:
SZTE/2013/PSZ02552
Ajánlattételi határidő: 2013. szeptember 13 15:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2013. szeptember 19.
A beszerzés rövid ismertetője:
SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Időpont: 2013. szeptember 19. 11:30 órától
- 1 db svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, tervezetten 80 fő részére
- Helyszín: SZTE Rektori Hivatal Átrium jobb oldal, földszint – Szeged, Dugonics tér 13.
-
Meleg állófogadás: - legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); - köretek (rizs, burgonya, zöldség); - legalább 3 féle saláta (pld.: burgonyasaláta, görög saláta); - desszert; - 1 pohár pezsgő/fő (BB, vagy Törley); - 1 db kávé/fő; - 0,5 l ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
- A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.
- Ajánlattevő köteles az állófogadást megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:
|
Ajánlati ár (nettó Ft)
|
Ajánlati ár (bruttó Ft)
|
Meleg állófogadás díja/fő:
|
|
|
Mindösszesen /tervezetten 80 fő:
|
|
|
Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni.
Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő költségekre, beleértve a helyszínre történő kiszállítás, tálalás és felszolgálás költségét is.
A résztvevők száma (80 fő) tervezett létszám, mely változhat. Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést legkésőbb
2013. szeptember 16-ig jelzi a nyertes Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységár alapján a tényleges létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a tényleges létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
További információk:
Ajánlattevővel szembeni elvárások:
- Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 36 hónap során kitelepüléssel lebonyolított legalább 1 db minimum nettó 200.000,- Ft értékű svédasztalos étkeztetésről (vacsora, ebéd, kávészünetek – vagylagos).
Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.
- Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik a szolgáltatás ellátásához szükséges eszközparkkal, szakképzett személyzettel és tapasztalattal.
- Ajánlattevő rendelkezzen szegedi üzlettel/bérleménnyel a könnyebb kapcsolattartás, kitelepülés miatt.
Igazolási mód: Adja meg az üzlete/bérlemény címét és elérhetőségét.
- A pályázó cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának nem lehet 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé.
Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának nincs 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a belső rendszerén keresztül ellenőrizze a nyilatkozat valóságtartalmát.
Fizetési mód: Vállalkozó a catering szolgáltatás díjáról teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE, a teljesítés időpontjától számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.
Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat
vagy borítékban juttassák el,
vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető
ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Engi Erika, hivatalvezető SZTE ÁJTK Dékáni Hivatal, tel: +36 (62) 544-196, +36 (62) 544-197
email:
ajtk.dekani@juris.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Stefánia Catering Kft., 6771 Szeged, Makai út 164.
Nyertes ajánlati ár: 192 000,-Ft+ÁFA