Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PSZ02546
Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet részére, „catering szolgáltatás nyújtása”
2013. szeptember 04.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PSZ02546

Ajánlattételi határidő: 2013. szeptember 16 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2013. szeptember 20.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „A francia nyelvű Nemzetközi tanulmányok képzés évnyitója”
  • Időpont: 2013. szeptember 20.
  • 12:30-13:30 óra között 1 db hideg állófogadás lebonyolítása, tervezetten 140 fő, valamint 12:30-14:00 óra között ültetett díszebéd (tányérszervizes) lebonyolítása, tervezetten 25 fő részére
  • Vállalkozónak az állófogadás alatt legalább 6 fő, valamint az ültetett ebéd alatt legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal (6720 Szeged, Dugonics tér 13.)
  • 6 db könyöklő biztosítása a Vállalkozó feladata, melyek biztosításáért az ajánlati áron felül egyéb díjat nem számíthat fel.
  • Svédasztalos hideg állófogadás: - saláták (2 féle: görög saláta, jércemell saláta; hagymát nem tartalmazhat); - 4 db/fő mini szendvics (feketeerdő sonkás, téliszalámis (pick), padlizsánkrémes, camember sajtos). A szendvicseket frissensült baguette (fehér, rozsos, magvas) felhasználásával kell készíteni.; - 4 db/fő húsgolyó (2 féle: paprikás és rozmaringos); 5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik sajtos és magvas, stanglik); - 1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); - 0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú) Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással; - 10 üveg extra száraz minőségi pezsgő (Hungária).
  • Ültetett, tányérszervizes díszebéd: Az ajánlattételkor figyelembe kell venni az esemény jellegét. Az ültetett ebéd előzőleg kialakított és egyeztetett végső menüsorának modern formában kell tükröznie a magyar konyha ízeit. - Előétel: kecskesajtos; - Leves: fácánleves; - Főétel: szárnyasból készült főétel (liba); - Desszert: házi krémes; - ételekhez illő, minőségi magyar borok (1 dl/fő); - 1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos) hozzá való cukor, tejszín (tejszínkiöntő); - 0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes, 0,3-as kiszerelésű)
  • Az ajánlattételkor figyelembe kell venni, hogy az Ajánlattevő köteles az állófogadást és az ültetett ebédet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort a szakmai kapcsolattartóval.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, evőeszközöket, tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat a Vállalkozónak kell biztosítania.


Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

 

 

Ajánlati ár (nettó Ft)

Ajánlati ár (bruttó Ft)

Hideg állófogadás díja/fő:

 

 

Ültetett, tányérszervizes ebéd díja/fő:

 

 

Mindösszesen/össz. fő:

 

 

 

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő költségekre, beleértve a helyszínre történő kiszállítás, tálalás és felszolgálás költségét is.

A résztvevők száma (hideg állófogadás esetében 140 fő, ültetett ebéd esetében 25 fő) tervezett létszám, mely változhat. Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést legkésőbb 2013. szeptember 18-ig jelzi a nyertes Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységárak alapján a tényleges létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a tényleges létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 36 hónap során kitelepüléssel lebonyolított legalább 1 db minimum nettó 400.000 Ft értékű svédasztalos étkeztetésről (vacsora, ebéd, kávészünetek – vagylagos).

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

  • Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik a szolgáltatás ellátásához szükséges eszközparkkal, szakképzett személyzettel és tapasztalattal.
  • Ajánlattevő rendelkezzen szegedi üzlettel/bérleménnyel a könnyebb kapcsolattartás, kitelepülés miatt.

Igazolási mód: Adja meg az üzlete/bérlemény címét és elérhetőségét.

  • A pályázó cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának nem lehet 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának nincs 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a belső rendszerén keresztül ellenőrizze a nyilatkozat valóságtartalmát.

Fizetési mód: Nyertes ajánlattevő a catering szolgáltatás díjáról 1 db számlát nyújthat be teljesítésigazolást követően, melyet az SZTE a teljesítés időpontjától számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kardos Lili, projektmenedzser SZTE ÁJTK Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet, tel: +36 (62) 544-135, +36 (62) 544-000/4135

email: lkardos@irsi.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Stefánia Catering Kft., 6771 Szeged, Makai út 164.
Nyertes ajánlati ár: 324 000,-Ft+ÁFA