Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PSZ02477
Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Tanácsadói szolgáltatás a Szegedi Tudományegyetem gazdasági és műszaki folyamatainak magas szintű koncepcionális tervezési feladatához.
2013. augusztus 02.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PSZ02477

Ajánlattételi határidő: 2013. augusztus 26 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: a szerződéskötéstől számított 75 nap.

A beszerzés rövid ismertetője:

Tanácsadói szolgáltatás a Szegedi Tudományegyetem gazdasági és műszaki folyamatainak magas szintű koncepcionális tervezési feladatához.



Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

Beszerzés bemutatása, elvárt feladatok:

A Szegedi Tudományegyetem Európai Uniós támogatást nyert a TÁMOP 4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004 pályázati konstrukció keretében a „Harmadik generációs összehangolt szolgáltatási portfólió és irányítási rendszer kialakítása, valamint stratégiai jellegű optimalizálás megvalósítása közösségi típusú felsőoktatási együttműködés formájában Dél-Kelet Magyarországon.” c. pályázatával.

A projekt a résztvevő egyetemek működési folyamatainak megújítását és a folyamatok informatikai támogatásával kapcsolatos követelmények meghatározását is tartalmazza. A projekt megvalósítását megelőzően a Szegedi Tudományegyetem koncepcionális tervezési feladatok végez az alábbiak szerint:

• Feltárja és eldönti a gazdasági és műszaki területnek a működéssel és a folyamatokkal kapcsolatos stratégiai lehetőségeit, irányait. Ennek keretében problématérképet készít, kulcsfolyamatokat priorizál, döntési opciókat alakít ki.

• Kiválasztja a projekt keretei között fejlesztésre kerülő, legkritikusabb működési folyamatokat. Ennek keretében elemzi és értékeli a kritikus folyamatok működési gyakorlatát.

• Meghatározza a gazdasági és műszaki terület informatikai támogatására vonatkozó magas szintű koncepcionális elvárásait. Ennek keretében a folyamatokat alkalmazás és modul szinten lehatárolja, valamint rögzíti az elvárt integrációs kapcsolatokat az egyes rendszerelemek között.

A Szegedi Tudományegyetem a magas szintű koncepcionális tervezési feladat elvégzéséhez tanácsadói szolgáltatást kíván igénybe venni.

A tanácsadótól elvárt feladatok:

• A feladatok strukturálása, módszertani támogatása

• A gazdasági és műszaki terület működés-, és folyamatfejlesztésével kapcsolatos stratégiai irányok kialakítása

• Kritikus folyamatok azonosítása és értékelése

 

Alkalmassági feltételek:

a.) A feladat megvalósításával kapcsolatos szakmai és módszertani ajánlat bemutatása

Igazolási mód: a megvalósításával kapcsolatos szakmai és módszertani leírás

Alkalmatlanság: Amennyiben Ajánlatkérő szakmailag nem tarja megfelelőnek a szakmai és módszertani leírást

 

b.) Közreműködő szakértők bemutatása (önéletrajz), végzettség, szakmai gyakorlat

Igazolási mód: Szakértők önéletrajzának csatolása

Alkalmatlanság: Amennyiben a közreműködő szakértők önéletrajz szerint nem rendelkeznek felsőfokú végzettséggel és 1év tárgyi munka szerinti szakmai gyakorlattal rendelkezzenek

 

Pályázati forrás:

A projekt száma: TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004

 

A projekt címe, megnevezése: „Harmadik generációs összehangolt szolgáltatási portfólió és irányítási rendszer kialakítása, valamint stratégiai jellegű optimalizálás megvalósítása közösségi típusú felsőoktatási együttműködés formájában Dél-Kelet Magyarországon.”

 

Feladatellátás helye:

Szegedi Tudományegyetem

Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság

Szeged, Ady tér 10.

 

A megrendelt szolgáltatás pályázatban tervezett költségvetési sorának megnevezése:

V. Projekt megvalósításához igénybevett szolgáltatások

529. Mérnöki, szakértői díjak

 

Bírálati szempontok:

1.)A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás bruttó Ft összege: Súlyszám: 7  

Ajánlatában egyösszegű ajánlati árat jelöljön meg, amely fedezetet nyújt a szolgáltatás elvégzéséhez szükséges valamennyi költségére és a nyereségre.

2.)Sikeres referenciaprojektek összértéke bruttó Ft összeg: Súlyszám: 3

Ajánlattevő egyszerű referencia nyilatkozatban nyilatkozzon az elmúlt 36 hónapban legalább felsőoktatásban végrehajtott stratégiai, vagy szervezet,- vagy működés,- vagy folyamatfejlesztési projekt sikeres megvalósításáról, a projektek ajánlattevő által teljesített bruttó összértékéről.

 

Pontozási szabályozás:

Az adott szempont szerinti legkedvezőbb értéket elérő ajánlattevő 10 pontot kap, míg a többi az ajánlatához képesti arányosított pontot, mely felszorzásra kerül a súlyszámmal. Az egyes szempontok szerint kapott pontértékek összeadását követően a legtöbb pontot kapott ajánlattevő a nyertes.

 

Fizetési feltételek:

A számla a teljesítésigazolást követően a számla kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással kerül kifizetésre.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Sinkovicz Attila, rendszerintegrációs főigazgatói megbízott SZTE GMF, tel: +36 (62) 546-961, +36 (62) 544-000/6961

email: sinkovicz.attila@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: IFUA HORVÁTH&PARTNERS Kft.
Nyertes ajánlati ár: 6 500 000,-Ft+ÁFA