Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PSZ02461

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Az SZTE Innovációs eredményeit és Innovációs Klubját bemutató PR film elkészítése.
2013. július 23.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PSZ02461

Ajánlattételi határidő: 2013. július 29 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: teljesítési határidő legkésőbb 2013. október 31.

A beszerzés rövid ismertetője:

Az SZTE Innovációs eredményeit és Innovációs Klubját bemutató PR film elkészítése


További információk:

A pályázat rövid ismertetése: A Szegedi Tudományegyetemen a TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0035 számú pályázat keretében jött létre az SZTE Innovációs Klub, ahol az innováció iránt érdeklődő kutatók, hallgatók tudnak egymással kapcsolatba kerülni. Jelen PR film célja közvetlenül az SZTE Innovációs Klub, közvetetten az SZTE innovációs potenciáljának népszerűsítése. A filmben bemutatásra kerülnek az SZTE kézzelfogható innovációs eredményei, és megszólalnak fiatal hallgatók, kutatók, akik bizonyítják elkötelezettségüket az innováció iránt. A film célja egy lendületes, látványos, külső stakeholderek számára vonzó képet festeni az SZTE innovációs teljesítményében résztvevő fiatal szereplőkről. A PR film elkészítéséhez a hagyományos filmrögzítés mellett napjaink egyik leginnovatívabb módszerét, a timelapse módszert kívánjuk alkalmazni.

A PR film technikai paraméterei:

Helyszínek száma: 3 szegedi helyszín

1. Szegedi Ifjúsági Napok – Innovációs Klub sátor (augusztus 20-án 10:00-tól 18:00-ig végig)

2. SZTE Rektori Épület – Vágóképek

3. JATE Klub – SZTE Innovációs Klubestek

Szereplők szám: 60 (többségük rövid, pár másodperces megjelenés)

A film tervezett hossza: 12 perc

Animációs igény: van

Feliratozás: angolul

Minőségi feltétel: HD minőség

Az elkészült film átadása: .avi formátumban DVD-ra írva 5 példányban

Különleges technikai igény: Timelapse felvétel (fotózással, utómunkálatokkal együtt)

 

A film előállítójaként az SZTE szolgáltatás igénybe vételével megszerzi különösen a szellemi alkotás többszörözésére (ideértve az elektronikus hordozóra történő másolást is), terjesztésére, a mű nyilvánossághoz közvetítésére, nyilvános előadására vonatkozó, harmadik személynek átengedhető, területi korlátozás nélküli, a művek, műrészletek védelmi idejének teljes időtartamára szóló kizárólagos felhasználási jogokat.

 

 

 

Az Ajánlattevő szavatol azért, hogy az elkészült filmalkotáson nem áll fenn harmadik személynek olyan kizárólagos szerzői/vagyoni/felhasználói stb. joga, amely az Egyetem jogszerzését, felhasználását korlátozná vagy akadályozná.

Ajánlattevő kijelenti, hogy más felhasználóval, illetve az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Irodával nem köt, illetve nem kötött olyan szerződést, amely a felhasználási jogok átadását akadályozná, vagy korlátozná.

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

· Az Ajánlattevő korlátlan és kizárólagos felhasználási jogot enged az Egyetemnek.

· Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy korlátlan és kizárólagos felhasználási jogot enged az Egyetemnek.

· Az ajánlattevő rendelkezzen timelapse készítésben igazolható referenciával rendelkező stábbal.

· Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik timelapse készítésben igazolható referenciával rendelkező stábbal.

· A stáb feladata a timelapsehoz szükséges fotók rögzítése, a felvett anyag editálása és utómunkája, élőhang rögzítés a videóhoz, zeneszerzés, atmoszféra hangok rögzítése, hang utómunka.

· Az ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot legalább 1 db bruttó 100.000 forintot meghaladó ellenszolgáltatási összegű, timelapse technikát alkalmazó PR film készítési szolgáltatásáról.

· Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

 

Pályázati forrás: TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0035

A projekt címe, megnevezése: „Tudományos eredmények elismerése és disszeminációja a Szegedi Tudományegyetemen”

 

Bírálati szempontok:

A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét a film kiírás szerinti elkészítésére mindösszesen formában kérjük megadni. Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a film elkészítésével kapcsolatosan felmerülő költségre.

Kérjük, hogy ajánlatában egyösszegű ajánlati árat jelöljön meg, mely tartalmazza többek között a forgatási helyszínekre történő kiszállás költségét és egyéb járulékos költségeket is!

Fizetési feltételek:

A számlák összege a számla kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással kerül kifizetésre.

 

A beszerzés ellenértékének fedezetét a TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0035 pályázati forrás biztosítja. Ajánlatában kérem, jelezze!

 

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Prónay Szabolcs dr., tanársegéd SZTE GTK Üzleti Tudományok Intézete Marketing-Menedzsment Szakcsoport, tel: +36 (62) 544-500, +36 (62) 544-000/4500, +36 (62) 544-146, +36 (62) 544-000/4146

email: pronay.szabolcs@eco.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: UNIQUELAB Kft.
Nyertes ajánlati ár: 778 000,-Ft+ÁFA