Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PSZ02370

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE TTIK Biotechnológiai Tanszék részére (6726 Szeged, Közép fasor 52.) HURO/1001/193/2.2.2. RESGAS2011 pályázat kapcsán felmerülő, Metagenomikai vizsgálatok elvégzése és szakmai gyakorlat biztosítása.
2013. június 24.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PSZ02370

Ajánlattételi határidő: 2013. július 01 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: legkésőbb a szerződés aláírását követő 60 napon belül.

A beszerzés rövid ismertetője:

Metagenomikai vizsgálatok elvégzése és szakmai gyakorlat biztosítása


További információk:

A szolgáltatás tárgya, feladatok rövid leírása

 

1. Metagenomikai vizsgálatok:

10db, különböző összetételű, biogáz fermentorokból származó minták metagenomikai vizsgálata. A vizsgálat tartalmazza a DNS izolálást, annak szekvenálását, valamint a kapott eredmények bioinformatikai elemzését. A bioinformatikai elemzés tartalmazza a nyers szekvenciaadatok annotálását, a kontikog létrehozását. A vizsgálat célja a mintában található mikroba fajok azonosítása, azok egymáshoz való arányának meghatározása.

 

2. Szakmai gyakorlat biztosítása:

1 db PhD hallgató tanulmányainak kibővítése metagenomikai ismeretekkel. A tanulmányút keretében a hallgató megismerkedik az új generációs szekvenáló rendszerrel (Ion Torrent vagy SOLID), megismeri azok működési mechanizmusát. Elsajátítja a mintaelőkészítés lépéseit, a különböző eredetű minták speciális előkezelési lehetőségeit. Az eredmények kiértékeléséhez szükséges bioinformatikai szoftverek használatát megtanulja.

Időtartama: 2013.08.01.-09.30.

 

Szakmai feltételek:

Az ajánlattevő rendelkezzen:

1.)- molekuláris biológiában járatos szakemberrel

Igazolási mód: Ajánlattevő mutassa be az 1 fő fenti végzettségű molekuláris biológiában járatos szakemberének önéletrajzát és az iskolai végzettségét igazoló dokumentum másolatának a csatolásával.

 

Alkalmassági, Műszaki feltételek:

Az ajánlattevő rendelkezzen:

az új generációs szekvenáló (Ion Torrent vagy SOLID) készülékkel

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik a fenti készülékkel

 

 

Egyéb feltételek:

 

1.Az ajánlattevő rendelkezzen jártassággal metagenomikai vizsgálatok terén.

2.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a reagensek/kitek költségeit.

3.Az árajánlatnak tartalmaznia kell a munkadíj költségeit

4.Az Ajánlattevő legkésőbb a minták beérkezésétől 30 napon belül köteles a szolgáltatást teljesíteni.

5. Az Ajánlattevő a megbízó részére elektronikus formában elküldi a vizsgálatok eredményét és jelentést ad le a HURO program követelményei szerint


A

Pályázat száma: HURO/1001/193/2.2.2. RESGAS2011 Cross-border joint RDI int he field of biogas production, a suitable renewable energy carrier for Hungary and Romania

 

Ajánlattevő adja meg az alábbi egységárat:

1.) Metagenomikai vizsgálat egy minta egységára:……………….. nettó Ft+Áfa/ minta

 

2) egy Phd hallgató szakmai gyakorlatának biztosítása …………………….. nettó Ft+Áfa/ hónap

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás a fent megnevezett feladatok ellátására. Ajánlatkérő a beérkezett ajánlatokat úgy hasonlítja össze, hogy az egy db vizsgálati árat tízszeresen veszi, hozzáadja a szakmai gyakorlat biztosítás havi díját és az így kapott összesített árakat értékeli.

 

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a szolgáltatás ellenértékéről teljesítés igazolást követően 1 db számla benyújtására jogosult, melyet ajánlatkérő a számla kézhezvételét követő 60 napon belül átutalással teljesít. Az ajánlatkérő előleget nem biztosít.


Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem TTIK

Biotechnológiai Tanszék

6726 Szeged, Közép fasor 52.

 

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Dr. Bagi Zoltán, tudományos munkatárs SZTE TTIK Biotechnológiai Intézet, tel: 06-62/544-502

email: bagiz@brc.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Seqomics Biotechnológia Kft.
Nyertes ajánlati ár: 1 530 000,-Ft+ÁFA