Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PSZ02173
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: : SZTE BTK Pszichológiai Intézet Szociál –és Fejlődéslélektani Tanszék részére „Online kérdőíves kutatáshoz reprezentatív mintán történő adatfelvétel megrendelése.”
2013. április 18.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PSZ02173

Ajánlattételi határidő: 2013. április 25 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2013. június 10.

A beszerzés rövid ismertetője:

A beszerzés ismertetése:

A következő kérdőívek online felvétele:

Ego kontroll kérdőív 37 tétel* + Ego Rugalmassag kérdőív 14 tétel + UPPS (impulzivitás) kérdőív 45 tétel + Jövőperspektíva kérdőív 27 kérdés, SCO (társas összehasonlítás) kérdőív 23 tétel + Versengés kérdőív 41 tétel + REI kérdőív (intuíció vs. logika) kérdőív 40 tétel + demográfia max. 10 kérdés, átlagos várható kitöltési idő 35 perc (237 tétel összesen)

*a tétel itt a kérdések/állítások számát jelenti.

 

Lehetőleg minél több blokkban kellene megoldani a kérdőívek felvételét.

 

A megrendelés az adatfelvételre vonatkozik, tehát a feladat:

- a minta elérése

- a Tanszék által adott kérdőívek kitöltése (hiányzó adatok száma legyen 3% alatt)

 

Minta: Cél az internetezők körében nem (férfi, nő), kor (18-60), iskolai végzettség (alapfokú, középfokú, felsőfokú), településtípus (főváros, megyeszékhely, város, község) mentén reprezentatív minta.

Mintanagyság: Mindkét kérdőívblokk esetében 600 fő.

.SAV vagy .xlsx formátumban szeretnénk kérni az adatokat.

 

Megjegyzés:

Csak zárt Likert-típusú kérdések vannak a kérdőívekben, a kérdőívek minden esetben korábbi, bevett (általában amerikai) kérdőívek magyar adaptációi, elő vannak tesztelve, várhatóan nem lesznek értelmezési problémák, ami gördülékennyé teszi a kitöltést. Ha szükséges, útmutatással mi magunk is fel tudjuk vinni az online felületre a kérdéseket.

 

Adatfelvétel ideális időpontja: 2013. június 10-ig.

Az ajánlati árat nettó Ft+ÁFA formában kérjük megadni.

 

A projekt száma: OTKA PD 106027, 12-62-1K450-es témaszám alatt

A projekt címe, megnevezése: Egyéni különbségek és szituatív tényezők szerepe a készségtanulásban.



Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

Az internetezők körében nem (férfi, nő), kor (18-60), iskolai végzettség (alapfokú, középfokú, felsőfokú), településtípus (főváros, megyeszékhely, város, falu) mentén reprezentatív 600 fős minta rendelkezésre álljon a fenti kérdőívek esetében.

Fontos, hogy a hiányzó adatok ne haladják meg a 3%-ot.

A végzettségi bontás lehet az alap, közép, felsőfokúnál finomabb, de ez lenne a minimum. Ugyanez érvényes a településtípusra is.

Kérnénk a 2013. június 10-i határidő betartását.

 

Bírálati szempontok:

A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Ajánlatkérő az ajánlati árat a kiírás tárgyát képező kérdőívek felvételére összesen nettó Ft+Áfa formában kéri megadni. Ajánlatkérő a kérdőívek felvételére megajánlott nettó ajánlati árakat fogja értékelni.

 

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a kiírás tárgyát képező kérdőívek felvételéről a megajánlott összeggel 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE teljesítésigazolást követően, a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.

 

Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Orosz Gábor, gyakornok SZTE BTK Pszichológiai Intézet, tel: +36 (62) 343-285, +36 (62) 544-000/3285

email: gaborosz@gmail.com

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Solid Data
Nyertes ajánlati ár: 206 000,-Ft+ÁFA