Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PSZ02131
Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0035 projekt keretében 20 db újságmelléklet elkészítése és megjelentetése a Délmagyarország c. napilapban”
2013. április 04.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PSZ02131

Ajánlattételi határidő: 2013. április 16 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2013. május 2-től 2014. december 31-ig folyamatosan. Megrendelő előteljesítést elfogad.

A beszerzés rövid ismertetője:

„Tudáskapu – a tudományos eredmények disszeminációja a média eszközrendszerével” című projektláb megvalósításához 20 db újságmelléklet elkészítése és megjelentetése a Délmagyarország napilapban, az alábbiak szerint:

  • 20 db ún. berlini formátumú, 4 színnyomásos, 1 oldalas újságmelléklet elkészítése és megjelentetése a Délmagyarország/Délvilág című napilap valamely páratlan oldalán.
  • 1-1 mellékletben legalább 3 cikknek és egy minimum 3 információt tartalmazó hírhasábnak kell megjelennie.
  • A mellékletek hirdetést nem tartalmazhatnak.
  • A mellékleteket Csongrád megye egész területét lefedő print napilap önálló fejléccel megkülönböztetett oldalán kell megjelentetni, „TUDÁSKAPU” oldalfejjel.
  • A melléklet oldalának alján, keretben az alábbi szövegnek kell szerepelnie: A Tudáskapu című melléklet a TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0035, „Tudományos eredmények elismerése és disszeminációja a Szegedi Tudományegyetemen” című projekt támogatásával jelent meg.
  • Megjelenések tervezett ütemezése:

- 2013. május 2-től 2014. december 31-ig folyamatosan.

- 2013. május 2-től 2013. július 31-ig tervezetten 3 db melléklet elkészítése és megjelentetése.

- 2013. augusztus 1-től 2013. október 31-ig tervezetten 3 db melléklet elkészítése és megjelentetése.

- 2013. november 1-től 2014. január 31-ig tervezetten 3 db melléklet elkészítése és megjelentetése.

- 2014. február 1-től 2014. április 30-ig tervezetten 3 db melléklet elkészítése és megjelentetése.

- 2014. május 1-től 2014. július 31-ig tervezetten 3 db melléklet elkészítése és megjelentetése.

- 2014. augusztus 1-től 2014. október 31-ig tervezetten 3 db melléklet elkészítése és megjelentetése.

- 2014. november 1-től 2014. december 31-ig tervezetten 2 db melléklet elkészítése és megjelentetése.

- A megjelenések pontos időpontját Ajánlatkérő a szerződéskötést követően fogja egyeztetni a nyertes Ajánlattevővel.

- A megjelenések ütemezése tervezett, melynél Ajánlatkérő a változtatás jogát fenntartja.

  • A megjelenések tervezett napjai: lehetőség szerint szombati napok.
  • A napilapnak a címlapján külön ismertető szöveggel ajánlania kell a Tudáskapu mellékletet.
  • A megjelentetni kívánt összeállításhoz a szöveget a Szegedi Tudományegyetem biztosítja, a fotókat és egyéb illusztrációkat a nyertes ajánlattevőnek kell elkészítenie az SZTE és az ÚSZT arculati szabályainak és a médiumok technikai paramétereinek megfelelően, valamint a lapban el kell helyeznie azokat.
  • A melléklet oldalának tartalmaznia kell az Új Széchenyi Terv hatályos Arculati Kézikönyvében meghatározott elemeket.
  • A melléklet oldalának tartalmaznia kell a Szegedi Tudományegyetem hatályos Arculati Kézikönyvében meghatározott elemeket.

 

Pályázati forrás: TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0035, „Tudományos eredmények elismerése és disszeminációja a Szegedi Tudományegyetemen” projekt.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

 

 

Ajánlati ár (nettó Ft)

Ajánlati ár (bruttó Ft)

1 db melléklet elkészítésének és megjelentetésének díja:

 

 

20 db melléklet elkészítésének és megjelentetésének díja:

 

 

 

Ajánlatkérő a 20 db melléklet elkészítésére és megjelentetésére mindösszesen megadott bruttó ajánlati árakat fogja értékelni a bírálat során. Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, annak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatás kapcsán felmerülő költségre.


További információk:

Alkalmassági feltétel:

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás feladásától számított elmúlt 36 hónap során 1 db európai uniós társfinanszírozással megvalósuló projektben teljesített, kommunikációs szolgáltatásról, amely legalább 1 db sajtócikk nyomtatott sajtóban való megjelentetését magában foglaló szolgáltatásra vonatkozó referencia.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, és a szolgáltatás tárgyát.

  • Ajánlattevő megvalósításban résztvevő szakembere(i) rendelkezzenek a munka elvégzéséhez szükséges szakmai tapasztalattal, valamint Ajánlattevőnek álljon rendelkezésére minden a munka elvégzéséhez szükséges eszköz.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a megvalósításban résztvevő szakembere rendelkezik a munka elvégzéséhez szükséges szakmai tapasztalattal illetve, hogy a cég rendelkezik a munka elvégzéséhez szükséges eszközökkel.

Fizetési feltételek: Vállalkozó negyedévente (először a 2013. május 2-től 2013. július 31-ig tartó időszakot követően), a negyedév során elkészített és megjelentetett darabszámú mellékletek egységár alapján számított díjáról 1-1 db (mindösszesen 7 db) számlát nyújthat be teljesítésigazolást követően, mely számlák összegét a SZTE a számlák kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesíti.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Újszászi Ilona, kiadói és médiakapcsolati igazgató, sajtószóvivő SZTE Rektori Hivatal, tel: +36 (62) 544-070, +36 (62) 544-000/4070

email: ujszaszi.ilona@rekt.szte.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Lapcom Lapkiadó és Nyomdaipari Kft., 6729 Szeged, Szabadkai út 20.
Nyertes ajánlati ár: 4 100 000,-Ft+ÁFA