2013. március 01.
Ajánlattétel
Ajánlat sorszáma:
SZTE/2013/PSZ01981
Ajánlattételi határidő: 2013. március 07 11:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. catering szolgáltatás esetében: 2013. március 11-14.; 2. catering szolgáltatás esetében: 2013. március 22.
A beszerzés rövid ismertetője:
SZTE Mérnöki Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
1. catering szolgáltatás:
- Rendezvény: Pilot course
- Időpont: 2013. március 11-14.
- Naponta 2 db kávészünet (összesen: 8 db), valamint naponta 1 db meleg állófogadás (összesen: 4 db) lebonyolítása, alkalmanként 30 fő részére
- Vállalkozónak a kávészünetek alatt legalább 2 fő, az állófogadások alatt legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
- Helyszín: SZTE Mérnöki Kar – Szeged, Moszkvai krt. 9.
-
Svédasztalos meleg állófogadás: - saláták (2 féle pld.: francia saláta, cézár saláta) - hideg előételek, - főételek (3 féle, szárnyasból, sertésből készült étel és vegetáriánus), - köretek (2 féle), - kenyér, - desszert, - kávé ( 1 adag/fő), - 0,5 l ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes, rostos üdítő: öszibarack, narancs, körte minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs, gyömbér) Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
-
Kávészünet: - kávé (1 adag/fő), - 0,3 l ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes, rostos üdítő: öszibarack, narancs, körte minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs, gyömbér), - vegyes édes aprósütemény (5 dkg/fő), - vegyes sós aprósütemény (5 dkg/fő) Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
Pályázatban rendelkezésre álló maximális keretösszeg: nettó 250.000,- Ft
Figyelem!!! Ajánlatkérő a rendelkezésre álló maximális keretösszegnél magasabb ajánlati árat nem tud elfogadni. A keretösszegnél magasabb ajánlati árat adó Ajánlattevő ajánlatát érvénytelennek nyilvánítjuk és nem vesszük figyelembe az értékelés során.
2. catering szolgáltatás:
- Rendezvény: Workshop
- Időpont: 2013. március 22.
- 2 db kávészünet, valamint 1 db meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként 30 fő részére
- Vállalkozónak a kávészünetek alatt legalább 2 fő, az állófogadás alatt legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
- Helyszín: SZTE Mérnöki Kar – Szeged, Moszkvai krt. 9.
-
Svédasztalos meleg állófogadás: - saláták (2 féle pld.: francia saláta, cézár saláta) - hideg előételek, - főételek (3 féle, szárnyasból, sertésből készült étel és vegetáriánus), - köretek (2 féle), - péksütemények, - desszert, - kávé ( 1 adag/fő), - 0,5 l ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes, rostos üdítő: öszibarack, narancs, körte 100 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs, gyömbér) Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
-
Kávészünet: - kávé (1 adag/fő), - 0,3 l ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes, rostos üdítő: öszibarack, narancs, körte 100 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs, gyömbér), - vegyes édes aprósütemény (5 dkg/fő), - vegyes sós aprósütemény (5 dkg/fő) Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
Pályázatban rendelkezésre álló maximális keretösszeg: nettó 250.000,- Ft
Figyelem!!! Ajánlatkérő a rendelkezésre álló maximális keretösszegnél magasabb ajánlati árat nem tud elfogadni. A keretösszegnél magasabb ajánlati árat adó Ajánlattevő ajánlatát érvénytelennek nyilvánítjuk és nem vesszük figyelembe az értékelés során.
Pályázati forrás: HURO 1001/315/2.3.1, „Cross-border cooperation for specialists training in the field of Industrial Risk Management” projekt.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:
|
Ajánlati ár (nettó Ft)
|
Érvényes ajánlat feltétele
|
1. catering szolgáltatás díja
|
|
A nettó 250.000,- Ft-ot meghaladó ajánlatot érvénytelennek nyilvánítjuk és nem vesszük figyelembe az értékelés során
|
2. catering szolgáltatás díja
|
|
A nettó 250.000,- Ft-ot meghaladó ajánlatot érvénytelennek nyilvánítjuk és nem vesszük figyelembe az értékelés során
|
Mindösszesen (nettó Ft):
|
|
|
Mindösszesen (bruttó Ft):
|
|
|
Ajánlatkérő a mindösszesen megadott nettó árakat fogja értékelni.
Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő költségekre, beleértve a helyszínre történő kiszállítás, tálalás és felszolgálás költségét is.
További információk:
Ajánlattevővel szembeni elvárások:
- Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 12 hónap során kitelepüléssel lebonyolított legalább 1 db európai uniós társfinanszírozással megvalósuló projektben teljesített minimum nettó 500.000 Ft értékű svédasztalos étkeztetésről (vacsora, ebéd, kávészünetek – vagylagos), melyet a SZTE részére nyújtott.
Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét és az európai uniós társfinanszírozással megvalósuló projekt számát, címét.
- Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik a szolgáltatás ellátásához szükséges eszközparkkal, szakképzett személyzettel és tapasztalattal.
- Ajánlattevő rendelkezzen szegedi üzlettel/bérleménnyel a könnyebb kapcsolattartás, kitelepülés miatt.
Igazolási mód: Adja meg az üzlete/bérlemény címét és elérhetőségét.
Ajánlatkérő a kiírás tárgyát képező 1. és 2. catering szolgáltatás tekintetében összességében 1 nyertest hirdet. A részekre történő ajánlattétel lehetősége kizárt. Ajánlatkérő azt az ajánlatot, amely az két catering szolgáltatás közül bármelyikre nem tartalmaz ajánlati árat, vagy a catering szolgáltatásonként rendelkezésre álló keretösszegnél magasabb ajánlatot tartalmaz érvénytelennek nyilvánítja és nem veszi figyelembe az értékelés során.
Fizetési mód: Nyertes ajánlattevő az 1. és 2. catering szolgáltatás díjáról 1-1 db (mindösszesen 2 db) számlát nyújthat be teljesítésigazolást követően, melyeket az SZTE a számla kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesíti.
Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat
vagy borítékban juttassák el,
vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető
ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Gyimes Ernő dr., egyetemi docens SZTE MK Innovációs és Technológia Transzfer Iroda, tel: +36 (62) 546-522, +36 (62) 544-000/6522, +36 (62) 546-524, +36 (62) 544-000/6524
email:
gyimes@mk.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Gold-Gourmand Catering Kft., 6754 Újszentiván, Damjanich u. 25.
Nyertes ajánlati ár: 380 000,-Ft+ÁFA