Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PSZ01899
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE TTIK Földrajzi és Földtani Tanszékcsoport részére, HURO/1001/209/2.2.4. projekt keretében elkészülő szakmai anyagok fordítása magyarról angolra.
2013. február 08.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PSZ01899

Ajánlattételi határidő: 2013. február 15 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2013. március 20.

A beszerzés rövid ismertetője:

HURO/1001/209/2.2.4. projekt keretében elkészülő legfeljebb 100 oldal terjedelmű, stratégiai tervezési és Európai Uniós projektfejlesztési témakörű szakmai anyag fordítása magyarról angol nyelvre.

Az előzetesen tervezett mindösszesen leütésszám: kb. 165.000

A fordítandó szakanyag a szerződéskötés után .doc formátumban, azonnal megküldésre kerül a Vállalkozónak.

Vállalkozó köteles a lefordított anyagot elektronikus (.doc) formában átadni Megrendelő részére.

A fordítandó anyagokban szereplő táblázatok, diagrammok feliratainak fordítása is a munka részét képezi. A fordítandó szöveg tartalmaz több ábrát, táblázatot, diagrammot is.

A fordítás során elvárás a magyar nyelvű szöveg formai elemeinek (betűtípus , sorköz, stb.) maradéktalan figyelembe vétele.

 

A fordításra rendelkezésre álló nettó összeg: 330000 Ft

 

Pályázati forrás: HURO/1001/209/2.2.4 (TERRA), „Towards an Effective Regional Resource Allocation” projekt

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét egy leütésre vetítve (szóközökkel, írásjelekkel együtt) nettó Ft+ÁFA/leütés formában kérjük megadni. Ajánlatkérő az egy leütésre megadott bruttó árakat fogja értékelni. A számlázás alapja a magyar szövegben szereplő leütésszám lesz.



További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő rendelkezzen minimum 3 éves szakmai tapasztalattal fordítás területén.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik a szükséges tapasztalattal.

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 36 hónap során teljesített minimum 165.000 leütés terjedelmű szöveg magyarról angolra fordításáról.
  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az adott fordítandó szakterületen végzett (területfejlesztési vagy gazdasági vagy szociológiai vagy környezetvédelmi tárgyú) minimum 1 db szakanyag fordításáról.

Figyelem!!! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát.

  • Ajánlattevő mutassa be ajánlatában a teljesítésbe bevonni kívánt fordító szakembereit, felsőfokú angol nyelvtudásukat, valamint minimum 1 nyelvből fordítói végzettségüket igazoló dokumentumaik másolatának a csatolásával.


Fizetési mód: Nyertes ajánlattevő a lefordított szövegek átadása után, teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melyet megrendelő a számla kézhezvételét követően 30 napon belül banki átutalással teljesít.

A megadott mindösszesen fordítandó leütésszám előzetesen tervezett, így változhat. Nyertes ajánlattevő köteles a ténylegesen megrendelt leütésszámnak megfelelően, az egy leütésre megadott egységára alapján elszámolni. Felek a ténylegesen megrendelt leütésszámot a teljesítésigazolásban rögzítik. A számlázás alapja a magyar szövegben szereplő leütésszám lesz.


Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Pál Józsefné, ápolónő SZTE ÁOK Onkoterápiás Klinika B. részleg, tel: +36 (62) 545-413, +36 (62) 544-000/5413, fax:

email: palm@geo.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Linguarium Kft., 1056 Budapest, Váci u. 46.
Nyertes ajánlati ár: 264 000,-Ft+ÁFA