Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ01652

MEGHOSSZABBÍTVA!!!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE TTIK Szervetlen és Analitikai Kémiai Tanszék részére „Technológia transzfer tanácsadási szolgáltatás”
2012. október 31.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ01652

Ajánlattételi határidő: 2012. november 13 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződéskötés időpontjától számított 1 hónap. Megrendelő előteljesítést elfogad.

A beszerzés rövid ismertetője:

Technológia transzfer tanácsadási szolgáltatás a fémionok kimutatására szolgáló analitikai/környezetvédelmi célú bioszenzorok témakörében. A nyertes Ajánlattevőtől általában azt várjuk el, hogy szaktanácsot adjon részünkre arra vonatkozóan, hogy milyen irányban célszerű jelenlegi kutatási projektünket folytatni, hogy a létrejövő bioszenzor technológia minél nagyobb eséllyel szabadalmazható és/vagy értékesíthető legyen. Konkrétan a nemzetközi (európai) területen analitikai/környezetvédelmi (tehát nem klinikai!) alkalmazásokban felhasznált bioszenzorokra vonatkozóan az alábbi témakörökben várjuk az információkat:

  • Mely fémionok kimutatására mutatkozik a legnagyobb piaci igény bioszenzorok gyártására, kifejlesztésére vonatkozóan?
  • Egyszer vagy többször használatos kivitelű, fémionok kutatására szolgáló bioszenzorok gyártására, kifejlesztésére mutatkozik-e inkább kereslet?
  • Tipikusan milyen előállítási költségtartományban (darab ár) mutatkozik piaci kereslet a fémionok kimutatására szolgáló bioszenzorok területén?

 

Teljesítés módja: A fenti témában legalább 2 db személyes konzultáció lefolytatása, valamint az eredményekről 1 db rövid (min. 4-5 oldalas) írásos tanulmány átadása Ajánlatkérő részére.

 

A szolgáltatás pályázatban becsült értéke: nettó 190.000,- Ft

 

Pályázati forrás: HURO/1001/232/2.2.2 (METCAP), „Study of the interaction of toxic constituents with biomolecules towards application in environmental analysis” projekt

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét a tanácsadási szolgáltatás ellátására mindösszesen nettó Ft+Áfa formában kérjük megadni. Ajánlatkérő a mindösszesen megadott nettó árakat fogja értékelni.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatással kapcsolatban felmerülő költségre.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő rendelkezzen szegedi székhellyel vagy telephellyel a könnyebb kapcsolattartás és a szoros határidő miatt.

Igazolási mód: Ajánlattevő adja meg a székhelye, telephelye címét és elérhetőségét.

  • Ajánlattevő rendelkezzen több felsőfokú végzettségű alkalmazottal.

Igazolási mód: Mutassa be a vonatkozó szakembereit, a szakember által aláírt önéletrajza, diploma másolata csatolásával.

  • Ajánlattevő rendelkezzen több, legalább középfokú iparjogvédelmi képesítésű alkalmazottal.

Igazolási mód: Mutassa be a vonatkozó szakembereit, a szakember által aláírt önéletrajza, képesítés másolata csatolásával.

Figyelem!!! A bemutatott szakembereknél a felsőfokú végzettség és a legalább középfokú iparjogvédelmi képesítés tekintetében lehet átfedés is.

  • Ajánlattevő rendelkezzen legalább 15 éves szakmai tapasztalattal az innováció menedzsment területén.

Igazolási mód: Az Ajánlattevő dokumentumokkal igazolja, hogy a cég alapítása legalább 15 évvel ezelőtt történt, az innováció menedzsment területén és azóta is aktív ezen a területen.

  • Ajánlattevő az ajánlattételi határidőt megelőző 3 év során végzett aktív technológia transzfer tevékenységet.
Igazolási mód: Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 3 év során teljesített, legalább 1 db technológia transzfer tevékenységről. Figyelem! A nyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, a szolgáltatás tárgyát, és az ellenszolgáltatás összegét.
  • Ajánlattevő rendelkezzen legalább 10 nemzetközi TT stratégiai partnerrel.

Igazolási mód: Ajánlattevő nevezze meg az elvárt legalább 10 nemzetközi TT stratégiai partnerét.

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a szolgáltatásról teljesítés igazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melynek az összegét a SZTE a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, banki átutalással egyenlíti ki.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Galbács Gábor dr., egyetemi docens SZTE TTIK Kémiai Tanszékcsoport
Szervetlen és Analitikai Kémiai Tanszék, tel: +36 (62) 544-013, +36 (62) 544-000/4013
+36 (62) 544-340, +36 (62) 544-000/4340, fax:

email: galbx@chem.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Laser Consult Kft., 6723 Szeged, Felső-Tisza part 31-34. IX/24.
Nyertes ajánlati ár: 190 000,-Ft+ÁFA