Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ01621
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: HURO /1001/263/2.3.1. számú „3D design oktatási program a Szegedi Tudományegyetem és a Temesvári Nyugat Egyetem együttműködésével” című pályázatban felmerülő „Külső szakértői szolgáltatás” tárgyában.
2012. október 17.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ01621

Ajánlattételi határidő: 2012. október 26 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2013. május 1.

A beszerzés rövid ismertetője:

Külső szakértői szolgáltatás.



Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

Feladatok:

· Részletes helyzetfeltárás 3D tervező szakemberek felvevő piacáról és a potenciális fő fogyasztókról.

· A külső szakértő feladata a két határmenti régióban - Temes és Csongrád megyében- jelenlévő IT- és kreatív ipar feltérképezése, működési profiljaik meghatározása.

· Az ICT oktatásba való hatékony integrálásának feltételei és lehetőségei.

· Egyetemi-ipari kapcsolatok kiépítésének lehetőségei a 3D design területén.

· A szakértőnek át kell tekintenie a programon belül megszerezhető tudás piacképességét.

· Fel kell tárnia, hogyan tudják a kurzust elvégzett hallgatók ezt hasznosítani a későbbi karrierjük kialakításában. Javaslatot kell tennie a képzés folytatására vonatkozóan esetleges módosításokra, a piaci igényeket figyelembe véve.

· Prognózis készítés a 3D grafikai tervezés várható fejlődéséről, elterjedéséről.

Pályázat száma: HURO /1001/263/2.3.1.

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás.

1. Ajánlati ár:……….(nettó Ft)

 

Az árajánlatnak tartalmaznia kell a tanulmány nettó és bruttó árát ( ………. Ft+Áfa).

Feladatellátás helye:

· SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar

 

Elvárások:

· Ajánlattevő 1 db magyar nyelvű Tanulmányt elektromos adathordozón (CD, és e-mail) és 2-2 db nyomtatott példányt spirálozva nyújtson be Ajánlatkérő részére.

Ajánlattevővel szembeni alkalmassági feltételek:

  • Ajánlattevő rendelkezzen legalább 3 éves tapasztalattal piackutatás és stratégia alkotás terén.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik piackutatás és stratégia alkotás terén 3 éves tapasztalattal.

  • Ajánlattevő rendelkezzen, a teljesítésben résztvevő min. 1 fő termék koncepciók készítésével, piacfelméréssel, megvalósíthatóság elemzéssel valamint egyetemi-ipari kapcsolatok menedzselésével foglalkozó szakemberrel.

Igazolási mód: Ajánlattevő mutassa be az 1 fő fenti végzettségű szakemberét önéletrajza és az iskolai végzettségét igazoló dokumentum másolatának a csatolásával.

  • Ajánlattevő nyújtson be 1 db piacfelméréssel, megvalósíthatóság elemzéssel kapcsolatos referenciát, melyeket az ajánlattételi határidőt megelőző 2 évben végzett.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

  • Az Ajánlattevő mérleg szerinti eredménye az előző lezárt üzleti év beszámolója alapján nem lehet negatív.

Igazolási mód: Az Ajánlattevő utolsó lezárt üzleti éves beszámolójának egyszerű másolata.

  • Az Ajánlattevő rendelkezik az elmúlt 3 évben végzett, hasonló tárgyú és legalább jelen ajánlat összegét elérő megbízással.

Igazolási mód: Az Ajánlattevő által kötött megbízási szerződés másolata.

 

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a szolgáltatás elvégzéséről teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melynek az összegét a SZTE a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, banki átutalással egyenlíti ki.

 

Vállalkozó a teljesített feladatért, a részletes elszámolás teljesítésigazolással történő elfogadása után jogosult a számláját kiállítani.

Vállalkozó számláját 2 példányban köteles benyújtani.

Az árajánlatnak tartalmaznia kell a tanulmány nettó és bruttó árát.(nettó Ft+Áfa)

Számlázási cím: Szegedi Tudományegyetem 6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Szolgáltatás becsült nettó értéke: 1.250.000,-Ft

 




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Aranyi Sándor dr., tanszékvezető főiskolai docens SZTE JGYPK Művészeti Intézet
Rajz-művészettörténeti Tanszék, tel: +36 (62) 420-305, fax: +36 (62) 424-196

email: aranyi@jgypk.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Innogrant Consulting Kft.
Nyertes ajánlati ár: 1 180 000,-Ft+ÁFA