Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ01538

MEGHOSSZABBÍTVA!!!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „SZTE TTIK Szoftverfejlesztés Tanszék részére szoftver (Eclipse 3.4 alapú fejlesztési produktivitás mérési Java plugin) továbbfejlesztése.”
2012. szeptember 18.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ01538

Ajánlattételi határidő: 2012. szeptember 28 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2012. november 5.

A beszerzés rövid ismertetője:

Eclipse 3.4 alapú fejlesztési produktivitás mérési Java plugin továbbfejlesztése.

Az SZTE Szoftverfejlesztés Tanszéke által kifejlesztett produktivitás plugin prototípus kiindulásként szolgál, mely alapján vállalkozó elkészíti a terveket és implementálja az Eclipse 3.6+ kompatibilis új produktivitás mérési eszközt. Az Eclipse verzió váltása miatt a korábbi plugint felhasználja vagy annak átvizsgálása után új tervet és implementációt készít.

A plugin méri a felhasználó és fejlesztőkörnyezet közötti interakciót, mint file események (megnyitás, bezárás, felületváltás, mentés, létrehozás), projekt események (létrehozás, törlés, megosztás, megnyitás, bezárás) valamint worskpace események (ablakkezelés, dialógus és nézet események, kód futtatási események). A rendszer monitorozza a sessionöket, sessionök közötti időszakokat.

A plugin adat eléréshez és task esemény vizsgálathoz JAX-RS szabványt alkalmaz. Felhasználói azonosítása tokenekkel történik. Adatbázis kapcsolattal kell rendelkezzen, eredményeket strukturált adatbázisba tölti, mely megtervezése szintén a vállalkozó feladata.

Feladat kezeléssel rendelkezik: a fejlesztő listán látja feladatait, melyeket képes indítani és leállítani. A rendszer az aktív feladatot a fejlesztő számára kijelöli, valamint adott időközönként jelzi a kijelölt, aktív feladatot. A megoldás transzparens, kevés interakciót igényel, minimális szerver terhelést okoz.

Mérendő metrikák a kutatás céljaira: task / idő, file érintettség mutatók, dialógus ablak mutatók.

Vállalkozó a kifejlesztett eszköz forráskódjait és működő binárisát megrendelőnek átadja valamint lemond a termék további mindennemű értékesítési és forgalmazási jogáról.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét a szoftver kiírás szerinti továbbfejlesztésére mindösszesen nettó Ft+Áfa formában kérjük megadni. Ajánlatkérő a mindösszesen megadott nettó árakat fogja értékelni.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a szoftver továbbfejlesztésével kapcsolatosan felmerülő költségre.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevőnek a munka során a mérendő metrikák megtervezésében kompetenciákkal kell bírnia.

Igazolási mód: Ajánlattevő mellékelje az alábbiakat:

- Plugin felületterv mockup formájában

- Adatbázis struktúra magas szintű nézete

- Mérendő metrikák pont-szerű listája

  • Ajánlattevő rendelkezzen Eclipse reverse engineering tapasztalattal - a kód visszafejtése feltétlen szükséges a metrikák listenerjeinek tervezésében és kialakításában, mivel a mérendő funkciók megadásához az Eclipse nem rendelkezik megfelelő API-kkal.

Igazolási mód: Ajánlattevő mellékelje az alábbiakat: 

- Rendszerterv diagram, fókuszálva az API-ből közvetlen nem megvalósítható elemekre


Fizetési mód: Nyertes ajánlattevő a szolgáltatásról 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE teljesítésigazolást követően, a számla kézhezvételétől számított 30 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Bilicki Vilmos dr., tanársegéd SZTE TTIK Informatikai Tanszékcsoport
Szoftverfejlesztés Tanszék, tel: +36 (62) 546-781, +36 (62) 544-000/6781
+36 (62) 546-396, +36 (62) 544-000/6396, fax:

email: bilickiv@inf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Info-LL Kft., 6722 Szeged, Gogol u. 3.
Nyertes ajánlati ár: 3 528 000,-Ft+ÁFA