Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ01477
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Kutatók Éjszakája rendezvényhez kapcsolódó programfüzet grafikai tervezési és nyomdai kivitelezési munkálatainak elvégzése.
2012. augusztus 30.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ01477

Ajánlattételi határidő: 2012. szeptember 06 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződéskötés időpontjától 2012. szeptember 17-ig

A beszerzés rövid ismertetője:

A Szegedi Tudományegyetem a Kutatók Éjszakájához kapcsolódóan programfüzetet kíván gyártatni. A programfüzet grafikai tervezési és nyomdai kivitelezési munkálatait kívánja elvégeztetni.

A programfüzet főbb paraméterei:

· Terjedelem: 10 oldal, 1 oldal mérete 100*210 mm

· Formátum: leporelló, 500*210-es lap négyszer hajtva harmonikába, álló

· Papír: 135 g fényes műnyomó

· Nyomás: 4+4 színnel

· Ábrák, képek színe: színes

· Példányszám: 3000 példány

 

Főbb feladatok a programfüzettel kapcsolatban:

Az Ajánlatkérő a szerkesztett kéziratot MS Word, jpg formátumban átadja az Ajánlattevőnek.

Az Ajánlattevő elvégzi az átadott kéziratokon a nyomdai előkészítési munkálatokat, majd a tördelt változatot átadja korrektúrára az Ajánlatkérő szakmai kapcsolattartójának. A korrektúrázás két alkalommal történik.

Az Ajánlatkérő szakmai kapcsolattartójától Ajánlattevő átveszi a korrektúrázott verziót, majd a szükséges tördelési és nyomdai előkészítési munkálatokat elvégzi.

A programfüzetet kinyomtatja és az Ajánlatkérőnek a megfelelő példányszámban kiszállítja és átadja. A programfüzetek kiszállítása a Szegedi Tudományegyetem Rektori Hivatal (6720 Szeged, Dugonics tér 13.)

 

Egyéb menet közbeni feladatok:

Folyamatos konzultáció a tördelés során a szakmai kapcsolattartóval.

 

Pályázati forrás: PNIGHT-GA-2012-316531 számú, „HEURECA 2012” című projekt.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ajánlati árat a kiírás tárgyát képező 3000 példány programfüzetre mindösszesen nettó Ft+Áfa formában kérjük megadni. Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt ajánlattevő részére, az árnak fedezetet kell nyújtania minden felmerülő költségre, beleértve a grafikai tervezés és tördelés, nyomdai előkészítés, nyomtatás és a helyszínre történő kiszállítás költségét is.



További információk:

Ajánlattevővel szembeni alkalmassági feltételek:

  • Ajánlattevő köteles a kiírásban szereplő valamennyi határidőt a szerződéses időszak alatt betartani!
  • Ajánlattevő köteles szükség esetén akár napi személyes konzultációt folytatni Ajánlatkérő kapcsolattartójával a Szegedi Tudományegyetem.
Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy eleget tesz a fenti elvárásoknak.
  • Ajánlattevő rendelkezzen szegedi székhellyel vagy telephellyel a könnyebb kapcsolattartás és a szoros határidő miatt.
Igazolási mód: Ajánlattevő adja meg a székhelye, telephelye címét és elérhetőségét.
  • Ajánlattevő csatoljon referencia nyilatkozatot az elmúlt 12 hónap során legalább 1 db leporelló formátumú programfüzet, vagy 1 db programfüzet és 1 db leporelló formátumú kiadvány elkészítéséről.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a nyomdai szolgáltatás ellenértékéről teljesítés igazolást követően 1 db számla benyújtására jogosult, melyet ajánlatkérő a számla kézhezvételét követő 30 napon belül átutalással teljesít. Az ajánlatkérő előleget nem biztosít.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Vékony Tímea, PR-asszisztens Rektori Hivatal
Marketing és Kommunikációs Igazgatóság, tel: +36 (62) 544-070, +36 (62) 544-000/4070, fax:

email: vekonytimi@rekt.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: • Fárosz Nyomda Kft., 6728 Szeged, Alkotmány u. 68.
Nyertes ajánlati ár: 88 500,-Ft+ÁFA