Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ01471
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Kiadvány grafikai tervezése, szerkesztése és tördelése.
2012. augusztus 29.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ01471

Ajánlattételi határidő: 2012. szeptember 05 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2012. szeptember 17. Megrendelő előteljesítést elfogad.

A beszerzés rövid ismertetője:

Kiadvány grafikai tervezése, szerkesztése és tördelése, az alábbiak szerint:

  • Becsült oldalszám: 150 oldal a borítóval együtt
  • Tükör: B/5
  • Szín: 4+4
  • Ábrák becsült száma: 50 db
  • Az ábrák 30 %-át (fotók) TIFF CMYK formátumban bocsátjuk nyertes Ajánlattevő rendelkezésére.
  • Az ábrák 70 %-át (grafikonok stb.) .xls és .cdr formátumban bocsátjuk nyertes Ajánlattevő rendelkezésére, ezek utólagos szerkesztést igényelnek (betűméret, betűtípus, méretezés) a kialakított formátum függvényében.
  • Táblázatok becsült száma: 10 db
  • Ajánlatkérő a szöveget és a táblázatokat word formátumban adja át nyertes Ajánlattevő részére.
  • A kiadvány három nyelvű: magyar (kb. 50 oldal), román (kb. 50 oldal), angol (kb. 50 oldal), a magyar és román szöveg párhuzamosan fut, az angol elkülönítve a szöveg végén.
  • A tördelés egyszerű kéthasábos formátumban történjen.
  • A kiadványnak meg kell felelnie a HURO program által elvárt formai követelményeknek.
  • Nyertes Ajánlattevőnek a kiadvány tervezése során 3 db tervváltozatot (borító+1 oldalpár) kell készítenie, amelyből Ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója választja ki a megvalósításra kerülőt.
  • Nyertes Ajánlattevőnek a kész anyagot nyomdai szabványú pdf formátumban kell átadnia Ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója részére.

 

Pályázati forrás: HURO 0901/266 2.2.2 számú, „A Maros folyó alföldi szakaszának múltja, jelene és jövője a klímaváltozás és a fenntartható emberi használat szempontjából.” című projekt.

 

Szolgáltatás pályázatban becsült értéke (nettó): nettó 250.000,- Ft

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ajánlati árat a kiírás tárgyát képező kiadvány grafikai tervezésére, szerkesztésére és tördelésére mindösszesen kérjük megadni nettó Ft+Áfa formában. Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt ajánlattevő részére, az árnak fedezetet kell nyújtania minden felmerülő költségre.



További információk:

Ajánlattevővel szembeni alkalmassági feltételek:

  • Ajánlattevő rendelkezzen legalább 10 éves tapasztalattal kiadvány grafikai tervezése, szerkesztése és tördelése területén.
Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik a fenti tapasztalattal.
  • Ajánlattevő rendelkezzen legalább 5 fő főállású alkalmazottal, akik közül min. 1 fő a teljesítésben résztvevő szakirányú felsőfokú végzettségű grafikus szakember.

Igazolási mód: Ajánlattevő mutassa be 1 fő grafikus szakemberét önéletrajza és az iskolai végzettségét igazoló dokumentum másolatának a csatolásával. Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik 5 fő főállású alkalmazottal, akik közül 1 fő az ajánlatában bemutatott grafikus szakember.

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a kiadvány grafikai tervezésének, szerkesztésének és tördelésének ellenértékéről teljesítésigazolást követően 1 db számla benyújtására jogosult, melyet ajánlatkérő a számla kézhezvételét követő 60 napon belül átutalással teljesít. Az ajánlatkérő előleget nem biztosít.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Sipos György, Ph.D. hallgató SZTE TTIK Földrajzi és Földtani Tanszékcsoport
Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék, tel: +36 (62) 546-485, +36 (62) 544-000/6485
+36 (62) 544-156, +36 (62) 544-000/4156, fax:

email: gysipos@geo.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Innovariant Nyomdaipari Kft., 6724 Szeged, Textilgyári út 3.
Nyertes ajánlati ár: 158 000,-Ft+ÁFA