Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ01431

MEGHOSSZABBÍTVA!!!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: POSDRU/86/1.2/S/63815 számú, „Quality and professional competence in medical education and educational activities management” című pályázat kapcsán felmerülő, „SZTE ÁOK Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet részére (6720 Szeged, Korányi fasor 9.) kifizetési kérelem és alátámasztó dokumentumainak magyar és angol nyelvekről román nyelvre történő hivatalos fordítása” tárgyú szolgáltatás.
2012. augusztus 02.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ01431

Ajánlattételi határidő: 2012. augusztus 29 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: a szerződés aláírásától számított 5 munkanapon belül.

A beszerzés rövid ismertetője:


A mellékelten (CD-n vagy pendrive-on) átadott POSDRU/86/1.2/S/63815 projekt keretében benyújtandó kifizetési kérelem és alátámasztó dokumentumainak magyar és angol nyelvekről román nyelvre történő fordítása. (Kb. 200 oldal terjedelemben, nagyrészt a projektben résztvevő személyenként hasonló alaki és/vagy tartalmi kellékekkel bíró nyomtatványok [pl.: kereset-kiegészítés, munkaviszony igazolása, bérjegyzék, banki terhelési értesítők, munkaköri leírások, havi jelentések, számlák] fordítása). A fordítandó pályázati mellékletek a magyar szöveg becsült karakterszámával (szóközökkel együtt, figyelembe véve a formanyomtatványok hasonlóságát több személy vonatkozásában): kb. 161.000, azaz százhatvanegyezer leütés. Egyes formanyomtatványokhoz az elektronikus doc kiterjesztésű fájlok is rendelkezésre állnak, melyeket a fordító iroda rendelkezésére bocsátunk.

 

Ajánlattevőnek vállalnia kell:

 

  • a szakmai szövegek román nyelven való előállítását (fordítását);
  • a kiadvány szerkesztett változatát nyomtatott formában juttatja el ajánlatkérőhöz;
  • tanúsított minőségű fordítás: többletköltség nélkül az okmányok fordítását román nyelven a fordítóiroda záradékával és pecsétjével ellátja, ami tanúsítja, hogy a fordítást az iroda készítette, az tartalmilag és szerkezetileg megegyezik az eredeti anyaggal;
  • ajánlattevő részére bocsátott dokumentumok bizalmas kezelése;


Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 24 hónap során teljesített nettó 400.000,- Ft értékű magyar és angol nyelvű szöveg román nyelvre fordítás terén végzett szakmai tevékenységről.
  • Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

  

Alkalmassági feltételek:

 

1. Ajánlattevő bejegyzett fordító iroda legyen

  • Igazolási mód: Ajánlattevő ajánlatában csatolja a hivatalos bejegyzésről az engedélyt.

 

2. Ajánlattevő rendelkezzen a román és angol nyelv felsőfokú szintű ismeretével;

· Igazolási mód: Ajánlattevő csatoljon román és angol nyelvű felsőfokú nyelvvizsgát igazoló bizonyítványt.

3. A megvalósításban résztvevő szakember rendelkezzen fordítói tapasztalattal hivatalos okmányok, dokumentumok magyar, és angol nyelvről román nyelvre történő fordítás terén.

· Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy megvalósításban résztvevő szakembere, rendelkezik hivatalos okiratok magyar, és angol nyelvről román nyelvre történő fordítás terén szakmai fordítói tapasztalattal.

 

Maximális keretösszeg (nettó Ft): 400.000,- Ft, azaz négyszázezer forint

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét leütésenként (szóközökkel, írásjelekkel együtt) a kiírás tárgyát képező feladatokra mindösszesen, nettó Ft+ÁFA/leütés formában kérjük megadni.

A kiírás tárgyát képező 161.000 leütés feladatra megadott egységárral számított nettó mindösszesen ár nem haladhatja meg a nettó 400.000,-Ft-ot, mert ebben az esetben az ajánlat érvénytelen.

Ajánlatkérő az egy leütésre adott nettó Ft összeget fogja értékelni.

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt ajánlattevő részére, az árnak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatással kapcsolatban felmerülő költségre.

 

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a szolgáltatás ellenértékéről teljesítés igazolást követően 1 db számla benyújtására jogosult, melyet ajánlatkérő a számla kézhezvételét követő 60 napon belül átutalással teljesít. Az ajánlatkérő előleget nem biztosít.






Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Bari Ferenc dr., tanszékvezető egyetemi tanár SZTE ÁOK Orvosi Informatikai Intézet, tel: +36 (62) 546-842, +36 (62) 544-000/6842
+36 (62) 545-923, +36 (62) 544-000/5923, fax: +36 (62) 544-566, +36 (62) 544-000/4566

email: office.dmi@med.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Nyelvprofil Oktatási, Fordító és Tolmács Kft.
Nyertes ajánlati ár: 394 450,-Ft+ÁFA