Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ01417
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: HURO/1001/213/2.1.2 számú, „Federto” című pályázat kapcsán felmerülő, „Kommunikációs szolgáltatás ellátásának biztosítása”
2012. július 30.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ01417

Ajánlattételi határidő: 2012. augusztus 21 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2012. október 1-től 2013. március 31-ig

A beszerzés rövid ismertetője:

A SZTE Mezőgazdasági Kar (6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 15.) HURO/1001/213/2.1.2 Federto pályázata disszeminációs feladatainak ellátása, melynek tartalmaznia kell az alábbi minimális megjelenéseket:

1. Helyi TV-ben és rádióban 1-1 db riport megjelentetése

  • TV-s megjelentetéshez editálás, Rádiós megjelentetéshez vágás, adásra előkészítés az ajánlattevő feladata.
  • Megjelentetés előtt Vállalkozó köteles a kész anyagot egyeztetni Megrendelő szakmai kapcsolattartójával.
  • Projekteredmények, célok és partnerek bemutatása riport keretében.
  • Mennyiség: 1 alkalommal riport megjelentetése TV-ben, 1 alkalommal riport megjelentetése rádióban.
  • Megjelenés helye: helyi TV (VTV), helyi rádió (Rádió 7, vagy Rádió X)
  • Riportok terjedelme: 4 perc.
  • Vállalkozó köteles a sugárzott anyagot a sugárzás napját követő 3 munkanapon belül átadni a Megrendelőnek.
  • A feladat ellátásához szükséges technikai hátteret Ajánlattevőnek kell biztosítania.
  • A riport célja: a pályázat célcsoportjának minél nagyobb arányban történő tájékoztatása a pályázat lezárulásáról, és a projekt egészéről. A riportnak kötelezően tartalmaznia kell a projekt pontos azonosítóját, a projekt megvalósításához kapcsolódó forrás jelölését.

2. 2 db sajtóközlemény megjelentetése online médiában

  • Sajtóanyag előkészítése: megírása, tervezése, tördelése, valamint médiafoglalása és megjelentetése.
  • Megjelentetés előtt Vállalkozó köteles a kész anyagot egyeztetni Megrendelő szakmai kapcsolattartójával.
  • Mennyiség:

- 1 alkalommal online hírportálon színes fotóval, logóval illusztrált sajtóközlemény megjelentetése, a projekt 2012. októberi hódmezővásárhelyi találkozójáról.

- 1 alkalommal online hírportálon színes fotóval, logóval illusztrált sajtóközlemény megjelentetése, a projekt 2013. márciusi Temesvári záró konferenciájáról.

  • Cikkek terjedelme: 1500 karakter + fotó
  • Fotódokumentáció készítése: a projekt 2012. októberi hódmezővásárhelyi találkozója és 2013. márciusi Temesvári záró konferenciája alatt mindösszesen 20 digitális kép készítése, képfelbontás: 2048x1680 pixel (tömörítés nélkül).
  • A cikk célja: a nyilvánosság minél nagyobb arányban történő tájékoztatása a pályázat lezárulásáról, és a projekt egészéről. A felhívásnak kötelezően tartalmaznia kell a projekt pontos azonosítóját, a projekt megvalósításához kapcsolódó forrás jelölését és a kötelező formai elemeket. A cikkhez egy fotó és /vagy illusztráció kapcsolódhat. A fotók és illusztrációk együttes terjedelme nem érheti el a sajtóanyag terjedelmének felét.


Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét a kiírás tárgyát képező teljes kommunikációs szolgáltatás ellátására mindösszesen nettó Ft+Áfa formában kérjük megadni. Ajánlatkérő a nettó ajánlati árakat fogja értékelni a bírálat során. Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, annak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatás kapcsán felmerülő költségre.



További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Alkalmassági feltétel (1): Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás feladásától számított elmúlt 36 hónap során 1 db európai uniós társfinanszírozással megvalósuló projektben teljesített, minimum nettó 290 ezer forint szerződésértékű kommunikációs szolgáltatásról, amely

o vagy legalább 2 db sajtóközlemény megírását és online hírportálon való megjelentetését magában foglaló kommunikációs szolgáltatásra vonatkozó referencia,

o vagy legalább 1 db riport TV-ben, vagy rádióban való megjelentetését magában foglaló kommunikációs szolgáltatásra vonatkozó referencia.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

  • Alkalmassági feltétel (2): Ajánlattevő rendelkezzen minimum 3 éves szakmai tapasztalattal sajtóközlemény készítés területén.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik a fenti szakmai tapasztalattal.

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a kiírás tárgyát képező feladatok elvégzéséről 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE teljesítésigazolást követően, a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Bodnár Károly dr., centrumelnök SZTE Dél-alföldi Agrártudományi Centrum, tel: +36 (62) 532--990/100, fax:

email: bodnar@mgk.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Lőkös Györgyi egyéni vállalkozó
Nyertes ajánlati ár: 288 000,-Ft+ÁFA