Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ01321

MEGHOSSZABBÍTVA!!!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE TTIK Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék (6722 Szeged, Egyetem u. 2-6) részére „Kutatás és tanulmány készítés aszály-veszélyeztetettség, tájváltozás, szélerózió és vízellátottság témakörében.”
2012. július 02.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ01321

Ajánlattételi határidő: 2012. július 18 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2012. 10. 30.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE TTIK Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék (6722 Szeged, Egyetem u. 2-6) részére „Kutatás és tanulmány készítés aszály-veszélyeztetettség, tájváltozás, szélerózió és vízellátottság témakörében.”, az alábbiak szerint:

  • Téma: Az Alföld területére vonatkozóan klimatikus, morfológiai, talajtani és vízrajzi adatok gyűjtése, ezek alapján az aszály-veszélyeztetettség felmérése, valamint jövőbeli változásának becslése, különös tekintettel a klímaváltozáshoz kapcsolható geomorfológiai, talajtani, széleróziós és tájhasználati és vízkészlet változásokra.
  • A tanulmány hossza: minimum 150 oldal
  • A tanulmány szerkezete:

- Kutatási előzmények áttekintése

- A kutatás, adatgyűjtés módszertanának ismertetése

- Az aszály-veszélyeztetettség térbeli alakulása jelenleg

- Az aszály-veszélyeztetettség jövőben várható mértéke és térbeli kiterjedése

- Aszály jelenségekhez kapcsolódóan a geomorfológiai folyamatok intenzitásának változásának becslése

- Tájváltozási folyamatok felmérése a szárazodáshoz kapcsolódóan

- Talajtani folyamatok és szélerózió növekvő aszály kitettség esetén

- Vízkészlet és vízellátottság változása a szárazodás hatására

- Összefoglaló ajánlások a kutatási irányok további kifejtésére vonatkozóan



Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét egy összegben nettó Ft + ÁFA formában kérjük megadni. Ajánlatkérő a kutatásra és tanulmány készítésre mindösszesen megadott nettó árakat fogja értékelni. Ajánlattevő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítésre nem jogosult, annak fedezetet kell nyújtania minden felmerülő költségre.



További információk:

Ajánlattevővel szembeni alkalmassági feltételek:

  • Ajánlattevő rendelkezzen legalább 15 éves tapasztalattal természeti földrajzi jellegű kutatások terén.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik természeti földrajzi jellegű kutatások terén 15 éves tapasztalattal.

  • Ajánlattevő rendelkezzen, a teljesítésben résztvevő min. 1 fő szakirányú végzettségű (földrajz, geográfus vagy geológus diplomával rendelkező) szakemberrel.

Igazolási mód: Ajánlattevő mutassa be az 1 fő fenti végzettségű szakemberét önéletrajza és az iskolai végzettségét igazoló dokumentum másolatának a csatolásával.

  • Ajánlattevő nyújtson be 2 db kutatási projektről referenciát, melyeket az ajánlattételi határidőt megelőző 2 évben végzett és melyek közül az egyik saját kutatási projekt, a másik pedig megbízásból végzett kutatási projekt volt. A megbízásból végzett kutatási projekt esetében szükséges megadni a kutatást megrendelő fél kapcsolattartójának a megnevezését és telefonos elérhetőségét, valamint a kutatás tárgyát.
  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 5 évben 1 db megvalósított minimum 5.000.000,- Ft+Áfa ellenértékű, szakirányú (aszály kutatás, vízgazdálkodás, talajtan) kutatási projektről.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

  • Ajánlattevő pénzügyi és gazdasági szempontból alkalmatlan, ha az ajánlattevőnek a 2007., 2008., 2009., 2010. és 2011. években az – általános forgalmi adó nélkül számított – árbevétele átlagosan nem érte el az évi nettó 20 millió Ft-ot.
Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy megfelel a fenti pénzügyi és gazdasági feltételnek.

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a szolgáltatás elvégzéséről teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melynek az összegét a SZTE a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, banki átutalással egyenlíti ki.

 

Szolgáltatás becsült nettó értéke: 5.350.000,- Ft




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Sipos György, Ph.D. hallgató SZTE TTIK Földrajzi és Földtani Tanszékcsoport
Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék, tel: +36 (62) 546-485, +36 (62) 544-000/6485
+36 (62) 544-156, +36 (62) 544-000/4156, fax:

email: gysipos@geo.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: InProBud Kft.
Nyertes ajánlati ár: 5 300 000,-Ft+ÁFA