Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ01191

MEGHOSSZABBÍTVA!!!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012 számú, „Az SZTE Kutatóegyetemi Kiválósági Központ tudásbázisának kiszélesítése és hosszú távú szakmai fenntarthatóságának megalapozása a kiváló tudományos utánpótlás biztosításával” című pályázatban felmerülő „komplex turisztikai szolgáltatás ellátása.”
2012. május 29.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ01191

Ajánlattételi határidő: 2012. június 08 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2012. július 9-14.

A beszerzés rövid ismertetője:

A turisztikai szolgáltatás keretében a Környezettudományi Doktori Iskola TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012 projektben definiált szakmai munkatervéhez, az azon belül megjelenő mind a kilenc tématerületéhez szorosan kapcsolódó Nyári Iskola, mint komplex tanulmányút lebonyolítása a feladat az alábbiak szerint:

· időtartam: 6 naptári nap

· helyszín: Aggtelek és 20-30 km-es környéke

· Szállás és képzések/előadások tervezett helyszíne: Hotel Cseppkő (Aggtelek)

· várható létszám: 1. sz. melléklet szerint

A Nyári Iskola részletes specifikációja, valamint a részletes programja a csatolt 1. sz. mellékletekben megtekinthető.

Letölthető állományok:
1 sz melléklet Nyári Iskola.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárás:

  • Ajánlattevőnek a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal által bejegyzett utazásszervezőnek kell lennie.
Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy megfelel a fenti alkalmassági feltételnek. Ajánlatkérő az Engedélyezési Hivatal honlapján ellenőrizni fogja, hogy a nyilatkozó szerepel-e az utazásszervező vállalkozások listájában.

Az ellenszolgáltatás összegét a csatolt 1. sz. mellékletben lévő formában kérjük megadni.

Ajánlatkérő a fentieken felül részletes árajánlatot nem kér.

Ajánlatkérő az 1. sz. mellékletben megadott összesített ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt az ajánlattevő részére, az árnak tartalmaznia kell az ügynökségi díj, az összes adó, illeték vagy egyéb járulékos költség fedezetét is, a hatályos magyar jogszabályok szerint.

 

Fizetési feltételek: Nyertes Ajánlattevő a szerződés tárgyát képező feladatok elvégzését követően a turisztikai szolgáltatásról 1 db számla benyújtására jogosult, melyet a SZTE teljesítésigazolás után, a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel átutalással fizet ki.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Rakonczai János dr., intézetvezető egyetemi docens SZTE TTIK Földrajzi és Földtani Tanszékcsoport
Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék, tel: +36 (62) 544-395, +36 (62) 544-000/4395
+36 (62) 544-156, +36 (62) 544-000/4156, fax:

email: rjanos@earth.geo.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: PROKO Kft.
Nyertes ajánlati ár: 2 642 000,-Ft+ÁFA