Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ01060

MEGHOSSZABBÍTVA!!!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: TÁMOP-3.1.7-11/2-2011-0196 számú, „Gyakorlatban gyakorlattal - a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolájának referenciaintézményi pályázata„ című pályázatban felmerülő „Pedagógus továbbképzések és szakértői tanácsadás nyújtása”
2012. április 24.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ01060

Ajánlattételi határidő: 2012. május 08 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződéskötés időpontjától 2012. november 30-ig

A beszerzés rövid ismertetője:

1) Pedagógus továbbképzési szolgáltatások nyújtása a mellékelt képzési lista alapján.

Teljesítési határidő: 2012. augusztus 31. Ajánlatkérő előteljesítést elfogad.

2) A referenciaintézményként való működés folyamatának kiépítését támogató szakértői tanácsadási szolgáltatás nyújtása 20 órában.

Teljesítési határidő: 2012. november 30. Ajánlatkérő előteljesítést elfogad.

A továbbképzések helye: A mellékelt képzési listában szereplő 10 fő és 16 fő számára tartandó képzések esetében 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 8., a többi képzés esetében egyéb szegedi helyszín.

Letölthető állományok:
Képzési lista.xls

Bírálati szempont: összességében legelőnyösebb ajánlat
bírálati szempont súlyszám leírás
legalacsonyabb összegű ajánlati ár 3
2009. január 1. napját követő időszakban, HEFOP és/vagy TÁMOP program keretében megvalósított pedagógiai továbbképzések száma, az alábbi részletezettséggel (db): 2
Ajánlattevő nyújtott-e 2009. január 1-et követően HEFOP és/vagy TÁMOP pályázati forrásból finanszírozott minimum 3 db pedagógiai továbbképzést 3 különböző gyakorló általános iskola és/vagy gyakorló középiskola részére (igen, vagy nem): 1


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevőnek szerepelnie kellaz Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. által működtetett, kosar.educatio.hu honlapon található, a TÁMOP-3.1.7 konstrukcióhoz rendelt képzési és tanácsadói listán, mivel a pályázatban az akkreditált és nem akkreditált továbbképzési szolgáltatásokat és tanácsadási szolgáltatásokat kizárólag ebből a listából lehet kiválasztani és igénybe venni.

Igazolási mód:Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy szerepel a fenti listán.

  • Ajánlattevőnek a továbbképzéseket szegedi helyszínen kell lebonyolítania.

Figyelem!!!Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a képzési listában szereplő 10 fő és 16 fő számára tartandó képzéseken túli képzéseket szegedi helyszínen bonyolítja le, valamint adja meg a helyszín/ek címét, elérhetőségét. Képzési-kampányhelyszín kiválasztása során környezetbarát közlekedési módokkal (gyalogos, kerékpár, tömegközlekedés) megközelíthető helyszíneket kell választani

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot a 2009. január 1. napját követő időszakban, legalább 5 db HEFOP és/vagy TÁMOP program keretében végzett pedagógiai továbbképzésről.

Figyelem!!!A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

  • Ajánlattevő műszaki és szakmai szempontból alkalmatlan, ha nem rendelkezik legalább 5 fő vezető szakértővel, akik megfelelnek a következő kritériumoknak:

o felsőfokú tanítói, tanári, vagy pedagógia végzettség,

o legalább 10 éves általános iskolai vagy középiskolai oktatási tapasztalat,

o legalább 5 éves felnőttképzési tapasztalat,

o HEFOP vagy TÁMOP program keretében végzett oktatási tevékenységre vonatkozó tanúsítvánnyal és igazolható gyakorlóiskolai tapasztalattal.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja az 5 fő szakértő aláírt önéletrajzát, melyből a fenti előírt tapasztalatok egyértelműen kiderülnek, valamint a végzettségüket igazoló bizonyítványuk másolatát.

Az ajánlat érvényességének feltétele:

  • Ajánlattevő csatolja a képzések, felkészítések, tanácsadások logisztikai tervét, amelynek alapján Ajánlatkérő számára kitűnik, milyen időintervallumban és helyszínen tervezheti a képzéseken való részvételt.

 

Maximális keretösszeg (nettó Ft): Továbbképzések: 1.811.000,- Ft, Szaktanácsadás: 157.480,- Ft

Az ajánlati árat az alábbi formában kérjük megadni:

 

Ajánlati ár (nettó Ft)

Ajánlati ár (bruttó Ft)

Pedagógus továbbképzési szolgáltatások

 

 

Szakértői tanácsadási szolgáltatás

 

 

Összesen:

 

 


Ajánlatkérő a pedagógus továbbképzési szolgáltatásokra és a szakértői tanácsadási szolgáltatásra mindösszesen megajánlott nettó ajánlati árakat fogja értékelni.



Pályázati konstrukció

Intézmény megnevezése, akinek végezte

Képzés megnevezése

Teljesítés ideje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pedagógia képzések összesen száma (db):

 


Figyelem!Ajánlattevő nevezze meg a minimum 3 db különböző gyakorló általános iskolát és/vagy gyakorló középiskolát, amelynek a pedagógiai továbbképzést tartotta, valamint adja meg a pályázati forrás nevét, számát.

Ajánlatkérő az igen válaszra 10 pontot, a nem válaszra pedig 0 pontot ad, mely felszorzásra kerül a súlyszámmal.

Ajánlattevő az összességében legelőnyösebb ajánlatot hirdeti nyertesnek.

 

Pontozási szabályozás:

Az adott szempont szerinti legkedvezőbb értéket elérő ajánlattevő 10 pontot kap, míg a többi az ajánlatához képesti arányosított pontot, mely felszorzásra kerül a súlyszámmal. Az egyes szempontok szerint kapott pontértékek összeadását követően a legtöbb pontot kapott ajánlattevő a nyertes.

 

Fizetési mód: Nyertes ajánlattevő a szerződéses időszak alatt teljesítés igazolás után, a továbbképzések elvégzését követően 1 db részszámla, majd a szerződés teljesítését követően 1 db végszámla benyújtására jogosult, melyet a SZTE a számla kézhezvételét követő 30 napos fizetési határidővel átutalással teljesít. Ajánlatkérő előteljesítést elfogad.






Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Zs. Sejtes Györgyi
Sejtes Györgyi, Zs., igazgatóhelyettes SZTE JGYPK Gyakorló Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, tel: +36 (62) 546-303, +36 (62) 544-000/6303
+36 (62) 544-754, +36 (62) 544-000/4754, fax:

email: sejtes@hung.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: QUALITAS T&G Tanácsadó és Szolgáltató Kft., 6728 Szeged, Alkotmány u. 104.
Nyertes ajánlati ár: 1 968 504,-Ft+ÁFA