Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ0090

MEGHOSSZABBÍTVA!!!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012 számú, „Az SZTE Kutatóegyetemi Kiválósági Központ tudásbázisának kiszélesítése és hosszú távú szakmai fenntarthatóságának megalapozása a kiváló tudományos utánpótlás biztosításával” című pályázatban felmerülő „1 db roll-up szerkezet, valamint a hozzá tartozó nyomat grafikai tervezése és nyomdai legyártása”.

2012. március 22.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ0090

Ajánlattételi határidő: 2012. 04. 02. 9 óra

Teljesítési határidő: megrendeléstől számított 15 napon belül.

A beszerzés ismertetése:

1 db roll-up szerkezet, valamint a hozzá tartozó nyomat grafikai tervezése és nyomdai legyártása az alábbi specifikáció szerint:

  • Méret: 85*200 cm
  • Szerkezet: teleszkópos rúd, csévélő szerkezet, vászon hordtáska
  • Nyomat: PP Film+Laminálás (PP Film karcálló laminálással ellátva)

A termék nyomdai előkészítéséhez az ÚSZT Arculati kézikönyvben megadott formai előírások alkalmazandóak. 

Becsült érték: nettó 40.000,- Ft

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő rendelkezzen a felhívás tárgya szerinti referenciával, az ajánlattételi határidőt megelőző 2 évben legalább 1 db roll-up elkészítése tárgyában.

Igazolási mód: Ajánlattevő nyilatkozata a referenciáról.

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Ajánlattevő a roll-up szerkezetre, valamint a hozzá tartozó nyomat grafikai tervezésére és nyomdai legyártására megadott mindösszesen nettó árakat fogja értékelni.

Ajánlatkérő jelzi, hogy jelen beszerzés során is előnyt élveznek azon beszállítók, amelyek üzletmenetük során környezetirányítási rendszert, környezettudatos működési elveket alkalmaznak, valamint működésük során kiemelten kezelik az esélyegyenlőségi elvek érvényesülését.

Figyelem! Ajánlatkérő egyéb költségtérítést nem nyújt ajánlattevő részére, az árnak fedezetet kell nyújtania minden felmerülő költségre, beleértve a roll-up szerkezet és hozzá tartozó nyomat helyszínre történő kiszállításának a költségét is.

Szállítási cím: SZTE Rektori Hivatal, Kutatásfejlesztési és Innovációs Igazgatóság, 6720 Szeged, Dugonics tér 13. 1. emelet 127. szoba

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a roll-up és a hozzá tartozó nyomat helyszínre történő leszállítását követően, teljesítésigazolás után 1 db számla benyújtására jogosult, melyet ajánlatkérő a számla kézhezvételét követő 30 napon belül átutalással teljesít. Az ajánlatkérő előleget nem biztosít.

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szolgáltatás Szervezési Iroda, 6722 Szeged, Szentháromság u. 34. 3. emelet 35. iroda, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen (kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu) keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett határidőre történő megküldéssel.

Amennyiben e-mailen keresztül történik az ajánlat eljuttatása, akkor a levél „Tárgyánál” kérjük feltüntetni az eljárás sorszámát!

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán irodavezető

SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Hódi Márta

62/544-180

hodi.marta@rekt.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

 

A pályázat nyertese: Fingerprint Kft., 6724 Szeged, Pacsirta u. 1.

Vállalási ár: 28.490,- Ft+Áfa