Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ0091

MEGHOSSZABBÍTVA!!!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság (továbbiakban Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: SOILMAP (HURO/0901/062/2.2.2), „DEVELOPMENT AND EVALUATION OF A COMPLEX CHEMICAL-PHYSICAL-MICROBIOLOGICAL APPROACH FOR ASSESSING QUALITY OF SOILS” című pályázatban felmerülő háromnyelvű kiadvány létrehozásában szerkesztői/szakértői/fordítói tevékenység ellátása.

2012. március 22.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ0091

Ajánlattételi határidő: 2012. 04. 06. 9 óra

Szerződéses időszak: A szerződés aláírásától számított 2012. április 15-ig tartó időszak.

A beszerzés ismertetése:

SOILMAP projekt keretében, a talajminőség-talajvizsgálat tárgykörhöz kapcsolódóan kiadandó 50 oldalas háromnyelvű (magyar/angol/román) szakmai útmutató (guidance) létrehozásában szerkesztői/szakértői/fordítói tevékenység ellátása, az alábbiak szerint:

Ajánlattevőnek vállalnia kell:

  • a kiadvány szerkesztői feladatainak ellátását,
  • a projektben résztvevő SZTE kutatókkal a kiadvány tartalmi összerendezését,
  • a szükséges ábraanyag elkészítését,
  • az angol és a román szakmai szövegek előállítását (fordítását),
  • a kiadvány végső, nyomdakész állapotba történő hozását.

(A vállalás nem terjed ki a kész, megszerkesztett anyag nyomdai előállítására!)

A szolgáltatás becsült értéke (nettó Ft): 350.000,-

Ajánlattevővel szembeni alkalmassági feltételek:

  • Ajánlattevő rendelkezzen az ajánlattételi határidőt megelőző két évben talaj és tápanyag gazdálkodással kapcsolatos EU kutatási és fejlesztési pályázatok írásában, és/vagy megvalósításában szerzett gyakorlattal.
  • Ajánlattevő rendelkezzen az ajánlattételi határidőt megelőző két évben kétoldalú, határmenti pályázatokkal kapcsolatos szakmai tapasztalattal (részvétel pályázatírásban, és/vagy megvalósításban).
  • Ajánlattevő rendelkezzen az ajánlattételi határidőt megelőző két évben a határmenti mezőgazdasághoz kapcsolódó kiadvány (kiadványok) létrehozásának gyakorlatával.
  • Ajánlattevő rendelkezzen román nyelv anyanyelvi szintű ismeretével.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy megfelel a fenti alkalmassági feltételeknek.

Bírálati szempontok: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ajánlati árat a kiírás tárgyát képező feladatokra mindösszesen, nettó Ft+Áfa formában kérjük megadni.

Ajánlatkérő a kiírás tárgyát képező feladatokra mindösszesen megadott nettó árakat fogja értékelni. Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt ajánlattevő részére, az árnak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatással kapcsolatosan felmerülő költségre.   

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a szolgáltatás ellenértékéről teljesítés igazolást követően 1 db számla benyújtására jogosult, melyet ajánlatkérő a számla kézhezvételét követő 30 napon belül átutalással teljesít. Az ajánlatkérő előleget nem biztosít.

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szolgáltatás Szervezési Iroda, 6722 Szeged, Szentháromság u. 34. 3. emelet 35. iroda, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen (kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu) keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett határidőre történő megküldéssel.

Amennyiben e-mailen keresztül történik az ajánlat eljuttatása, akkor a levél „Tárgyánál” kérem feltüntetni az eljárás sorszámát.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán irodavezető

SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Prof. Dr. Vágvölgyi Csaba

tanszékvezető egyetemi tanár

Tel.: 62/544-822

e-mail: csaba@bio.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő referenciával és megfelelő gyakorlattal rendelkező szakembergárdával rendelkeznek. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

 

A pályázat nyertese: SOLTUB Bt. (1203 Budapest, Helsinki út 4.)

Vállalási ár: 280.000,- Ft+Áfa