Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ0084
MEGHOSSZABBÍTVA!!!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: „A Szegedi Tudományegyetem telephelyeiről állati tetem és alom hulladékok elszállítása és ártalmatlanításra történő átadása az ATEV Zrt. részére a szerződés aláírásától számított egy évben.”
2012. március 19.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ0084

Ajánlattételi határidő: 2012. 03. 28. 16 óra

Szerződéses időszak: A szerződés aláírásától számított egy évig tartó időszak. 

A beszerzés ismertetése:

A Szegedi Tudományegyetem telephelyeiről az EWC 18 02 02* kódszámú állati tetem és alom hulladékok elszállítása és ártalmatlanításra történő átadása az ATEV Zrt. részére a szerződés aláírásától számított egy évben az alábbiak szerint:

Telephely


Szállítások 2012.évben várható gyakorisága (alkalom)


2011. évben keletkezett mennyiség (kg)


ÁOK Elméleti Intézetek


Anatómiai Intézet-Kossuth Lajos sgt. 40.


 


500


Farmakológiai Intézet-Dóm tér 12.


2770


Biokémiai Intézet-Dóm tér 9.


525


Élettani Intézet-Dóm tér 10.


4670


Kórélettani Intézet-Semmelweis u. 1.


2028


Orvosi Mikrobiológiai Intézet-Dóm tér 10.


50


Sebészeti Műtéttani Intézet-Pécsi u. 4.


3700


Népegészségtani Intézet-Dóm tér 10.


2420


Sejtbiológiai Intézet-Pécsi u. 4.


251


Kísérleti Állatház-Domaszék


250


Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ


I. sz. Belgyógyászati Klinika-Korányi fasor 8-10.


 


905


Szemészeti Klinika-Korányi fasor 11.


125


Neurológiai Klinika-Semmelweis u. 6.


197


ÁOK és Szent-Györgyi Albert Klin. Közp. össz.:


52 alkalom (hetente egyszer)


18391


GYTK-Eötvös u. 6.


7 alkalom (eseti megrendelés)


893


DNT-Tisza Lajos krt. 111.


7 alkalom (eseti megrendelés)


1170


TTIK Élettan-Középfasor 52.


3 alkalom (eseti megrendelés)


567


A elkövetkezendő egy évben keletkező veszélyes hulladék mennyisége és szállítási gyakorisága előre nem tervezhető, ezért Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a fenti táblázatban megadott mennyiségektől eltérő mennyiségek elszállítását a fentitől eltérő gyakorisággal fogja ténylegesen megrendelni a szerződéses időszak alatt. Kivéve az ÁOK Elméleti Intézeteit, valamint a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Klinikáit, mely 13 telephelyről folyamatosan, heti egyszeri alkalommal történik a szállítás. A heti egyszeri szállítás alkalmával Ajánlattevő a megnevezett 13 telephely közül onnan köteles begyűjteni a veszélyes hulladékot ahonnan hozzá előzetesen szállítási igény érkezett. Függetlenül az igénylő egységek számától az adott heti egyszeri szállítás 1 alkalomnak minősül, melyet a megadott egységáron számolhat el.

Figyelem! Ajánlattevő nyilatkozzon, hogy kötelezettséget vállal a felhívásban lévő szerződéstervezet megkötésére és teljesítésére, melynek tartalmát megismerte és fenntartások nélkül elfogadja.

Szerződés tervezet elérhető itt: Szerzodes_tervezet

Figyelem! Ajánlattevő adja meg a Csongrád Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság által az undort keltő anyagok begyűjtésére vonatkozó, továbbá a közúti szállítóeszközre kiadott érvényes engedélye számát.

Figyelem! Ajánlattevő nyilatkozzon, hogy a veszélyes hulladékot ártalmatlanítás céljából az ATEV Zrt. (Hódmezővásárhely, Tanya u. 32.) részére adja át. 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás az állati tetem és alom hulladék alkalmankénti elszállítására.

Alkalmankénti szállítás díja: …………,- nettó Ft/alkalom

Az 1 alkalomra megadott szállítási díjnak fedezetet kell nyújtania a veszélyes hulladék SZTE fent felsorolt telephelyeiről az ATEV Zrt. hódmezővásárhelyi telephelyére történő átszállítására, beleértve a felrakodás, a célállomáson történő lerakodás, valamint a szállító jármű higiéniai követelményeknek megfelelő fertőtlenítésének a költségeit is.

Fizetési mód: Nyertes ajánlattevő a GYTK, TTIK, valamint DNT esetében minden egyes megrendelést követő szállítás után, a leigazolt „SZ” kísérőjegy alapján – mely a számla alapbizonylatát fogja képezni – számlát állíthat ki, melyet a SZTE a számla kézhezvételétől számított 30 napos fizetési határidővel, átutalással fizet ki. Az ÁOK és Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ esetében a folyamatos, heti egyszeri szállításról havonta a leigazolt Átadás-átvételi lap és az „SZ” kísérőjegyek alapján – melyek a számla alapbizonylatát fogják képezni – 1-1 db számlát állíthat ki a SZTE ÁOK Elméleti Intézetek (Szeged, Tisza L. krt. 107.) és a SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ (Szeged, Tisza L. krt. 107.) részére, melyet a SZTE a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, átutalással fizet ki. Nyertes ajánlattevő ebben az esetben a havi szállítás összegét az Átadás-átvételi lap adatain alapuló, az ÁOK Elméleti Intézeteiből, valamint a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központból összesen elszállított hulladékarány alapján köteles megbontani és ennek megfelelően az 1-1 db számlát kiállítani. Nyertes ajánlattevő az egy alkalomra adott szállítási egységárát a szerződés időtartama alatt nem változtathatja meg.

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szolgáltatás Szervezési Iroda, 6722 Szeged, Szentháromság u. 34. 3. emelet 35. iroda, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen (kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu) keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett határidőre történő megküldéssel.

Amennyiben e-mailen keresztül történik az ajánlat eljuttatása, akkor a levél „Tárgyánál” kérem feltüntetni az eljárás sorszámát.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán irodavezető

SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Vassné dr. Petőfi Sylvia környezetvédelmi vezető

SZTE GMF Védelmi Iroda

vassne.petőfi.sylvia@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.


A pályázat nyertese: KARIOL Bt.

Vállalási ár: 22.000,- Ft+Áfa/alkalom