Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ0076

Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ0076 A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Keretszerződés a Szegedi Tudományegyetem távközlési (gyengeáramú) hálózatának hibaelhárítására (150db) és cordless telefonok, digitális rendszerkészülékek és telefaxok javítása (100 db), analóg (egyszerű) készülékeinek javítására (100db), valamint készülékek beállítására, programozására (200db), rendezőelemek és KRONE sávok karbantartására (150db).

2012. március 06.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ0076

Ajánlattételi határidő: 2012. 03. 14. 10 00

Teljesítés tervezett időpontja: 2012. április 01. – 2013. április 01.

 

A beszerzés rövid ismertetése: Keretszerződés a Szegedi Tudományegyetem távközlési (gyengeáramú) hálózatának hibaelhárítására (150db) és cordless telefonok, digitális rendszerkészülékek és telefaxok javítása (100 db), analóg (egyszerű) készülékeinek javítására (100db), valamint készülékek beállítására, programozására (200db), rendezőelemek és KRONE sávok karbantartására (150db). A Megrendelő az egyedi intézeti/tanszéki igényeknek megfelelően tételenként ad ki megrendelést, és a teljesítés igazolása után erre a megrendelésre fogad el számlát. A Megrendelőnek lehetősége van a mennyiség 50%-ában, az ajánlati ár 1 darabra vetített átalányárában további megrendelést kezdeményeznie.

A munka végzésének területe: http://gmf31.admin.u-szeged.hu/gmf/etk/etk.pdf, kivéve 6722 Szeged, Kálvária sgt. 57. sz. alatt található épületek.

A műszaki leírás, ajánlati feltételek, dokumentáció és szerződés letölthető innen:

\SZTE_2012_PSZ0076_Ajánlati feltételek

\SZTE_2012_PSZ0076_Szerződés

\SZTE_2012_PSZ0076_Eseti megrendelés adatlapja

Bírálati szempont:

Megnevezés


Ajánlati ár

(nettó Ft/db)


Súlyszám


hálózati hibaelhárítás átalányára


 


10


cordless telefonok, digitális rendszerkészülékek, telefaxok javításának átalányára


 


15


analóg (egyszerű) telefonok javításának átalányára


 


30


készülékbeállítás, programozás átalányára


 


15


rendezőelem vagy Krone sáv karbantartás átalányára


 


30


 

Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a hibaelhárításhoz, javításhoz, készülék beállításhoz, programozáshoz, szakvélemény elkészítéséhez szükséges összes költséget (anyag és munka, kiszállás), kivéve a cordless telefonok, digitális rendszerkészülékek és telefaxok javítása esetén, ahol a vállalkozó külön számlán számlázhat anyagköltséget. Az anyagköltség mértékéről a vállalkozónak előzetesen egyeztetnie (hivatalos árajánlat beadásával) kell a megrendelővel.

Ajánlattevőnek az ajánlatát a fenti formában, a táblázat egyes tételeinek beárazásával kell megadnia.

Az a beérkezett Ajánlat, mely nem tartalmazza az Ajánlattételi felhívásban szereplő valamennyi tételre az átalány egységárat, érvénytelennek minősül.

Ajánlatkérő az összességében legelőnyösebb ajánlatot hirdeti nyertesnek.

 

Fizetési határidő: 30 nap

Ajánlat benyújtásának módja: Az ajánlatokat lezárt borítékban 1 eredeti példányban kell beadni a Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szolgáltatás Szervezési Irodába, Ifkovics Kálmán szolgáltatás szervezési irodavezető részére (6725 Szeged, Szentháromság u. 34.) a felhívásban megadott határidőre. A borítékon és az ajánlaton kérjük feltüntetni az Ajánlattételi felhívás sorszámát.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán irodavezető

SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Donkó Attila irodavezető-helyettes

SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda Távközlés

donko.attila@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.