Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ0071
MEGHOSSZABBÍTVA!!!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság (továbbiakban Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: MARIVMICCOLL (HURO/1001/129/222), „Investigation of priority hazardous substances in the Maros River: establishment of a microbial culture collection for bioaugmentation purposes” című pályázatban felmerülő „nyomdai szolgáltatás”.
2012. március 02.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ0071

Ajánlattételi határidő: 2012. 03. 14. 11 óra

Teljesítési határidő: 2012. március 27.

A beszerzés ismertetése:

A kiírás tárgyát képező nyomdai termékek specifikációja:

Projekt molinó főbb paraméterei:

  • Darabszám: 1 db
  • Formátum: 200 cm x 50 cm, fekvő
  • Nyomás: 4+0 színnel; Fehér háttér, a HURO CBC program arculati kézikönyvének megfelelően megjelenített program logo, szlogen, web-cím és projekt akroním (MARIVMICCOLL)
  • Anyaga: műanyag alap
  • Felfüggesztési pontok a 4 sarkon, ill. felül, középen
  • Grafikai tervezés a nyomda feladata: kész logókat kell a fehér háttéren arányosan elosztani

Projekt brossúra főbb paraméterei:

  • Darabszám: 180 db
  • Méret: A/4 (harmadolva hajtva – leporello)
  • Papír: 130 g matt műnyomó
  • Nyomás: kétoldalas, színes
  • Grafikai tervet az Ajánlatkérő készíti

Projekt poszter főbb paraméterei:

  • Darabszám: 1 db
  • Méret: A/0 (84 x 118cm)
  • Papír: 200 g poszter papír
  • Nyomás: Fehér háttér, színes képek és szöveg
  • Grafikai tervet az Ajánlatkérő készíti

Figyelem!!! A nyomdai termékeket a HURO CBC program arculati kézikönyv előírásainak a figyelembevételével kell elkészíteni.

A szolgáltatás becsült értéke (nettó Ft): 40.000,-

Ajánlattevővel szembeni alkalmassági feltételek:

  • Ajánlattevő rendelkezzen szegedi székhellyel vagy telephellyel a könnyebb kapcsolattartás és a szoros határidő miatt.

Igazolási mód: Ajánlattevő adja meg a székhelye, telephelye címét és elérhetőségét.

  • Ajánlattevő csatoljon referencia nyilatkozatot az elmúlt 36 hónap során legalább 1 db molinó és 1 db poszter elkészítéséről.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

Bírálati szempontok: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ajánlati árat a kiírás tárgyát képező 1 db molinóra, 180 db brosúrára és 1db poszterre az alábbi formában kérjük megadni:

Nyomdai termék


Mennyiség (db)


Ajánlati ár (nettó Ft/össz. db)


Ajánlati ár (bruttó Ft/össz. db)


1. Molinó ajánlati ár:


1


 


 


2. Brosú. Brossurar:s becsült értéke (nettó Ft): 40.000,-ója:ra ajánlati ár:


180


 


 


3. Poszter ajánlati ár:


1


 


 


Nyomdai termékek (1+2+3) összesen:


 


 


Ajánlatkérő a kiírás tárgyát képező nyomdai termékekre összesen megadott nettó árakat fogja értékelni. Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt ajánlattevő részére, az árnak fedezetet kell nyújtania minden felmerülő költségre, beleértve az elkészült nyomdai termékek helyszínre történő kiszállításának a költségét is.  

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a nyomdai szolgáltatás ellenértékéről teljesítés igazolást követően 1 db számla benyújtására jogosult, melyet ajánlatkérő a számla kézhezvételét követő 30 napon belül átutalással teljesít. Az ajánlatkérő előleget nem biztosít.

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szolgáltatás Szervezési Iroda, 6722 Szeged, Szentháromság u. 34. 3. emelet 35. iroda, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen (kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu) keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett határidőre történő megküldéssel.

Amennyiben e-mailen keresztül történik az ajánlat eljuttatása, akkor a levél „Tárgyánál” kérem feltüntetni az eljárás sorszámát.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán irodavezető

SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Prof. Dr. Vágvölgyi Csaba

tanszékvezető egyetemi tanár

Tel.: 62/544-822

e-mail: csaba@bio.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő referenciával és megfelelő gyakorlattal rendelkező szakembergárdával rendelkeznek. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

A pályázat nyertese: Innovariant Nyomdaipari Kft., 6724 Szeged, Textilgyári út 3.

Vállalási ár: 36.200,- Ft+Áfa